Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סוזוקי בלנו שנת 2000. לאחר החלפת מצבר הרכב נסע שלושה ימים רגיל לחלוטין. לאחר חניה בת שמונה שעות לא הניע (יש סטרטר אך הרכב לא מניע). בדקתי במוסך וראיתי שהמשאבת דלק עובדת, חיישן קראנק וחיישן גל זיזים הוחלפו. יש סטרטר אך אין ניצוץ. אציין גם שנורת ה- check engine מהבהבת והחיבור ל- OBD לא מצליח (אין תקשורת).

אשמח לעזרה ממי שחווה את אותו הדבר והצליח לפתור את הבעיה.

תודה מראש,

בני

פורסם

מטריד שאין תקשורת למחשב של הרכב. האם הצלחת ליצור תיקשורת עם ה OBD לפני כן עם אותו מתאם ?

אני יודע שבבלנו שלי החיבור למחשב לא לגמרי סטנדרטי, ומתאמים שהזמנתי באיביי עובדים על רכבים אחרי אבל לא על הבלנו.

בבלנו מהשנים האלה תמיד כדאי לבדוק דבר ראשון את הממסרים - יש נמלים שאוהבים לבנות שם את הקינים שלהם ... קרה לי בעבר ... חחח

תקרא טוב את זה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=287501

פורסם
האם ניבדקו סלילי ההצתה?

קודם כל המון תודה על התגובות המהירות:-D

סלילי הצתה הוחלפו..

אגב, מתח מגיע אל סלילי ההצתה.

• תוכן חדש...