Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוגל משולב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שבחרנו - מקרר, מכונת כביסה, מייבש, מדיח, תנור, כיריים, מזגנים ובטח עוד כמה ששכחתי הגיע הזמן לעבור לדברים הקטנים.

אז הפעם אני מחפש מיקרוגל. רצוי כמה שיותר חזק, רצוי די גדול, עדיף אמין אבל חשוב שיהיה משולב בחימום טוסטר-גריל שכזה אבל אחד שבאמת עובד ולא שם בשביל הקישוט.

כן, אני יודע שטוסטר אובן של 200 ש"ח יעשה עבודה טובה יותר, אבל צריך להתפשר מפאת חוסר מקום.

תקציב פחות בעייתי, אם שווה להשקיע - אני מוכן.

אודה להמלצות על סמך ניסיון.. לקרוא בזאפ ולחפש בגוגל אני גם יודע :wink:

המון תודה לכל עצה!

פורסם

המכשירים היקרים יותר עוד איכשהו שורדים, אבל במותגי המדבקה והמכשירים המשולבים הזולים מחברות אמיתיות, הטוסטר צולה את מעגל המיקרוגל עד שהוא מפסיק לעבוד, וזה לא לוקח יותר מידי זמן.

לא מומלץ לשלב בין המכשירים הללו בכלל, אבל אם אין לכם ברירה, השתדלו להמנע מחברות מדבקה ומהמותגים הזולים, העדיפו מוצרים עם אחריות ארוכה יותר.

פורסם

מנסיון של יותר מ-20 שנה: מיקרוגל משוכלל הוא כלי מיותר לחלוטין. קנה את המיקרוגל הפשוט ביותר שיתאים לצרכיך, כאשר יש שני דברים שצריך לבדוק:

1. שקוטר הצלחת המסתובבת יתאים לכלים הגדולים ביותר שתרצה להכניס למיקרוגל.

2. שגובה המיקרוגל יתאים לכי הגבוה ביותר שתרצה להכניס לתוכו. אם יש\מתוכננים תינוקות - זה גובה הבקבוק.

כל שאר הפונקציות מיותרות לחלוטין, מאות שקלים לדברים שלעולם לא תנצל.

מעבר לכך - מותג מפורסם או מותג מדבקה הם היינו הך.

עדיפות קלה לבקר דיגיטלי - יותר קל לכוון בו זמני חימום קצרים.

כאמור - אורך החיים של מיקרוגל ממותג יקר הוא 5 שנים, ושל מותג מדבקה 60 חודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמא שלי נכנסה לדירה חדשה לפני חודשיים וקנתה, בין היתר, את זה:

http://www.mispar1.co.il/pl_product~4923~38~232.htm

זה כלי לא זול בכלל, אבל אם אתה באמת מחפש כלי טוב - זו הכתובת.

אופה מעולה בורקסים, פשטידות, עוגות וכד'. אני יכול לצלם בשביל שתראה.

בהתחלה היינו סקפטיים, אח"כ פשוט היינו בהלם מהתוצאות.

אין ספק שמדובר בכלי שהוא כמה דרגות מעל כל האלטזעכנים המשולבים של לפני 20 שנה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מציע לך לבדוק בפורומים של אטיופים לגבי המלצות למיקרוגלים.

שם אפילו תקבל תדריך איך להפוך אותו למכשיר קרינה.

דרך אגב, מציע לך לקפוץ למגה בול, קניתי שם טוסטר אובן קטן של גרץ ב-100 שקלים.

יותר קטן אפילו מהמיקרוגל שכבר יש לי בדירה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם יש לך תנור אז למה אתה צריך עוד מכשיר שיש בו "טוסטר-אובן", בתנור אתה בוחר באפשרות גריל שזה בעצם הספירלה הדומה לזו שיש בטוסטר אובן

לגבי מיקרוגל, זה ממש לא משנה איזה.

לי יש מיקרוגל דיגיטלי של פילוט שקיבלתי מתנה שקניתי כמה מוצרי חשמל והוא משרת אותי כ10 שנים, מחירו משהו כמו 200 שח גג, לא רואה שום צורך או אפשרות לפעולות או לתוצאות ממיקרוגל אחר בכל קנה מידה של מחיר או מותג

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בעבר היה לנו מכשיר משולב שלא ידע לא לעשות את זה ולא את זה ובוודאי לא את זה וזה ביחד....

כשהתקלקל תודה לאל-זרקנו ונשבענו שלעולם לא עוד.

אבל, לאחרונה שיפצנו את הבית ולא רצינו להכניס אובן לתוך ארון או נישה ובנוסף גם להניח איזה מיקרו מכוער...

חיפשנו מכשיר משולב בילד אין ואז ניתקלנו בזה מתוצרת TEKA: http://www.teka.co.il/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9D/MCL-32BIS

המכשיר פשוט מדהים. הגריל חזק ביותר, המיקרו פשוט מעולה, הגריל משמש גם כתנור עם פונקצית טורבו אמיתית ומעבר לצליה הוא יודע גם לאפות, ניתן להפעיל תוכניות משולבות ולמעשה המכשיר נותן תשובה אמיתית וטובה לרוב הדרישות.

במשך שנה הייתה אמנם תקלה אחת-קבל נשרף, הדבר תוקן במסגרת האחריות ומעבר לזה המכשיר עובד על בסיס יומיומי ואנו מאד מרוצים.

לא הכי זול,מחיר המחירון איננו משקף דבר, אנחנו קיבלנו מחיר טוב משמעותית משאר סוכני טקה בחנות "טלרון" בנהריה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
במותגי המדבקה והמכשירים המשולבים הזולים מחברות אמיתיות, הטוסטר צולה את מעגל המיקרוגל עד שהוא מפסיק לעבוד, וזה לא לוקח יותר מידי זמן.

אצל אמא שלי זה לקח שמונה שנים, אצל אחותי שבע ועדיין עובד, כשגרתי בחו"ל היה לי כזה שלוש שנים ומסרתי אותו הלאה במצב חדש... כנראה עניין של סטטיסטיקה והסתברות.

מנסיון של יותר מ-20 שנה: מיקרוגל משוכלל הוא כלי מיותר לחלוטין.

אצלנו במשפחה הנסיון הפוך, עברנו למיקרוגריל בסביבות 98' ומאז ויתרנו על שירותיו של תנור האפייה הגדול למעט עוגות יומולדת וארוחות חג רבות משתתפים. עוף בגריל, תפו"א אפוי וכל מאכל נפוץ אחר שעושים בתנור אפשר לעשות גם במיקרוגריל איכותי ובד"כ מהר יותר. יש מגבלות כמו כלים מתכתיים או כמויות גדולות, אבל אצלנו זה עשה עבודה מצויינת כשהיינו ארבעה אנשים בבית וגם כיום כשגרים לבד ולכל אחד יש מכשיר משלו. בחו"ל נהגתי גם להשתמש בשקיות אפיה והיה יוצא פ33ה.

אולי במקרה שלכם זה לא נחוץ כי כבר יש תנור אפייה בבית ואתם דווקא מכינים מאכלים שלא יוצאים טוב במיקרו, זה דורש קצת מחשבה מראש. בכל אופן, כשכבר תחליטו מה אתם צריכים, אני ממליץ לעבור בחנות העודפים של ניופאן בראשל"צ ולראות מה יש במלאי. פעם אחרונה הוצאנו משם אחלה מיקרוגריל של דלונגי עם שלוש שנות אחריות ב-500 שקל.

פורסם

אשתי לא תוותר על תנור אפיה "אמיתי" שמסוגל לבלוע לפחות 2 עוגות או תבניות אפיה אחרות במקביל. שני המכשירים הראשונים שרכשנו כזוג היו מכונת כביסה (עד אז כל אחד מאיתנו הביא את הכביסה למאמא) ותנור משולב עם כיריים. מהמעבר לדירה הקודמת (לפני קרוב ל-17 שנה) - תנור וכיריים BI.

היו לנו מכשירי מיקרוגל משולבים - הפונקציה שאינה מיקרוגל שימשה אותנו לא יותר מפעם אחת. כמוכן, מאז שיש תנור אפיה פסק הצורך בטוסטר-אובן, עם אף שבדירת הרווקים שלי היה לי טוסטר אובן גדול ומשוכלל (בקנה מידה של 1986) שהיה שימושי מאד והורש לגיסי ושימש גם אותו מספר שנים. בעקבות נסיון זה עברנו למיקרוגל בסיסי אם כי הקפדנו על ממדים מספקים של תא החימום ועל פיקוד דיגיטלי.

לפות"ש יש תנור אפיה (כך ציין במשפט הפתיחה של השרשור) כך שהמכשיר המשולב מיותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...