Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ESP עוזר לנהיגה בכביש מחליק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ESP עובד במצבי קיצון, החיישנים בודקים זווית הטעיה של הרכב+סל"ד+מהירות ובהתאם מפעילים אותו ובולמים את אחד הגלגלים שהם מרגישים לנכון לבלום.

לצערי מאז שקניתי את הרכב כבר הספקתי להיכנס פעמיים למצב של הפעלת ESP ואחד מהם היה בגשם, וכן זה עזר!

פורסם
ESP עובד במצבי קיצון, החיישנים בודקים זווית הטעיה של הרכב+סל"ד+מהירות ובהתאם מפעילים אותו ובולמים את אחד הגלגלים שהם מרגישים לנכון לבלום.

לצערי מאז שקניתי את הרכב כבר הספקתי להיכנס פעמיים למצב של הפעלת ESP ואחד מהם היה בגשם, וכן זה עזר!

+1 הרגשתי את הESP משתלט לי על האוטו וגם הנורה שלו התחילה להבהב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

Esp הציל כבר מיליוני אנשים וחברות ביטוח :)

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

יש פה חבר פורום שתיעד איך הוא התחיל להחליק והESP איזן את הרכב,כך שכן המערכת מאוד חשובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש רכבים שניתן לנתק באופן מלא את הesp

היום בנסיעה בכביש חלק אחרי ברד, כל יציאה מרמזור לוותה בנורה של הesp וגם הבלימות היו מאוד קשות וכך גם ההאצות, ההרגשה כאילו הרכב חופר במהלך הנסיעה.

יש מצב גם שזה בגלל הצמיגים למרות שהם חדשים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ESP היא מערכת מצילה חיים, אישית אותי הצילה כמה פעמים מלעשות נזק לרכב.

בחלק מהרכבים היא נדלקת בתדירות גבוהה יותר ובחלק פחות, אך אם תצטרך יום אחד להשתמש בעזרתה במצב אמת אתה תגיד תודה שהיא שם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ESP: אחד הדברים הכי מועילים שהמציאו למזער תאונת דרכים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...