Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ESP עוזר לנהיגה בכביש מחליק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא לגמרי נכון. אם כל הגלגלים עולים על קרח, המערכת מנסה להמשיך לפצות עד שהאחיזה חוזרת. אם הצמיגים לא לגמרי חרא, אז תהייה אחיזה כלשהיא. כמובן שאם אתה נכנס מהר מדיי לקרח הקפוא והצמיגים שלך זבל, אז המערכת לא יכולה לבלום חזק מספיק. אבל להחליק אתה לא בדיוק אמור אלא אם כן אתה ממש מנסה.

בוא נגיד שאם אתה נכנס לעיקול במזג אוויר של קרח במהירות גבוהה עם צמיגים של ליסינג, מגיע לך מה שתקבל.

גם כן, TOP GEAR עשו על זה פרק שלם. עלו על קרח של שיפוע ובעזרת המערכת, לא החליקו. האחיזה נשמרה. גם כשכל הגלגלים היו אמורים לאבד אחיזה.

צודק. אני אחדד - במונח "קרח" התכוונתי לאפס אחיזה ובמונח "ESP" לחלק שאחראי על יציבות כיוונית. מה שהדגימו בתוכנית עם קרח זה משהו אחר - TC (בקרת משיכה) על קרח בעליה בשיפוע בקו ישר. שים לב שאת ה- ESP הם הדגימו במהירות גבוהה על שלג, שם יש משמעות לבלימה קצרה של גלגל אחד. על קרח זה לא היה עובד. יש לי ניסיון רב עם זה בבוץ - קל מאד להגיע למצב שאתה ב- 90 מעלות לכיוון אליו רצית להגיע, למרות שה- ESP המעולה מנסה לעזור. על עפר, לעומת זאת, הוא פועל ללא דופי.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צודק. אני אחדד - במונח "קרח" התכוונתי לאפס אחיזה ובמונח "ESP" לחלק שאחראי על יציבות כיוונית. מה שהדגימו בתוכנית עם קרח זה משהו אחר - TC (בקרת משיכה) על קרח בעליה בשיפוע בקו ישר. שים לב שאת ה- ESP הם הדגימו במהירות גבוהה על שלג, שם יש משמעות לבלימה קצרה של גלגל אחד. על קרח זה לא היה עובד. יש לי ניסיון רב עם זה בבוץ - קל מאד להגיע למצב שאתה ב- 90 מעלות לכיוון אליו רצית להגיע, למרות שה- ESP המעולה מנסה לעזור. על עפר, לעומת זאת, הוא פועל ללא דופי.

נו כמו שאמרתי. אם אתה לא מתגרה בו, הוא עושה את העבודה. :lol:

הESP לא נועד בשבילך, הוא נועד בשביל הנהג הממוצע שרק שם דלק ושם D ונוסע.

• תוכן חדש...