Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה של סיטרואן C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את הרכב הנ"ל , שנת 2008, במצב חדש לגמריי עם 60,000 קילומטר . באמת מבסוט על הרכב (לכל אלה שחוששים מצרפתיות) דבר אחד מאוד מציק לי , ההגה מאוד מאוד קשה , עוד לא יצא לי לבדוק הגה של C4 אחרת , אבל חשבתי לפני לשאול פה אולי מישהו יידע לענות לי עם זה הדגם בנוי ככה או שיש משהו שאני יכול לעשות עם זה , הוא קשה ברמה שלא נוח בפניות לסובב אותו ביד אחת, יש איזה משהו שאפשר לעשות עם זה ? וכמובן שלא עולה הרבה כסף , אין לי את הכסף להשקיע בזה יותר מידי חשבתי אולי יש איזה פיתרון לא יקר , אשמח להצעות, תודה רבה והמשך אחלה יום

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

גם אצלי זה ככה.

לא יצא לי לחקור את העניין לעומק, אבל לפי מה שהבנתי זה לא הגה חשמלי, אלא מבוסס על הידראוליקה בעיקרו.

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

הוא אכן די קשיח (בפרופורציה כן) אבל לפחות במהירות שיוט זה יתרון כי ההגה מרגיש יותר "נכון", בתמרונים עירוניים טיפה מציק אבל עדיין ברמה סבירה בהחלט.

פורסם

בדוק לחץ ניפוח בצמיגים - זה משפיע ישירות על קושי ההיגוי.

גם לי יש את המכונית (לאשתי) וגם אני מרוצה, וההגה אכן קשה יותר באופן יחסי מהגאים אחרים (ד"א הוא אלקטרו-הידראולי).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מבחינתי הגה מדהים, אני עולה על הסזוקי של אחותי ואני באמת מפחד. הרגשה חשמלית לחלוטין אין שום חיבור לכביש כאילו ההגה/הגלגלים באוויר.

בC4 ההגה יותר מתקשר ובעל אופי קשה, היד אפילו מתעייפת אם אתה מבצע נסיעה "עיקולית" עם יד אחת.

לא סתם אומרים שהC4 יכולה לגרום לחיוך בסיבובים.

טיפ- יש המון משקל גם לצמיגים שאתה שם. אם תשים צמיגים חדשים תרגיש יותר חופשיות בהגה.

• תוכן חדש...