Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות להשתדרג מסיוויק 2001 לאקורד 2003.

האקורד מהווה שינוי משמעותי מהסיוויק?

בצריכת דלק היא הרבה יותר גרועה?

אשמח לשמוע דעות מאנשים שיש להם אקורד. מהן המחלות ומה לבדוק לעומק?

הגירים שלהם אמינים?

צריך לחשוש מרכב שהוחלף בו מנוע?

כל הדעות יתקבלו בברכה.

פורסם

יש לי אקורד 2005, צריכת דלק: 1/10.7 בנסיעה עירונית רוב הזמן.

הרכב הכי מהנה שהיה לי אי פעם (אחרי 8 קורולות) מבחינת כוח, זריזות, שילוב מוצלח בין מנוע וגיר, פשוט כייף.

אמינות: 0 תקלות אחרי שנתיים.

קיים היצע עצום של אקורד למכירה ואפשר להתפנק בדרישות מבחינת ק"מ, ומצב כללי.

פורסם

שלום מנחם,

תרשה לי לחלוק עליך בעניין צריכת הדלק, לגיסי האקורד 2005 מנוע 2.0 בנסיעה משולבת מגיע ל-1/10 ומטופל בקפדנות, וקשה לי ממש להאמין לגבי צריכה של 1/10.7 בנסיעה עירונית רוב הזמן, זה פשוט לא הגיוני, אוליי המדידה שלך לא נכונה?

בכל אופן יש לצפות לצריכה של 1/10 בנסיעה מעורבת עירוני/בין-עירוני, וזה במקרה הטוב (נהיגה רגועה).

ואני גם לא כל כך מסכים לגבי היצע הגבוה שיש למכירה, רוב הרכבים שיש ביד2 הם במצב לא טוב, ולגיסי לקח כחודשיים למצוא אקזמפלר שמור ושווה רכישה, ואם יש שם האקורד עם נתונים יפים אז היא תימכר תוך שבוע ימים גג, יש לרכב הזה ביקוש גבוה לאמרות המחיר המוגזם.

ביתר הדברים אני מסכים עם מנחם, האמינות מופתית, ומרווח פנים גדול + מנוע וגיר מצויינים.

רק קח בחשבון שהביטוח והטיפולים יהיו יקרים יחסית למשפחטומתית אחרת.

בהצלחה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם
היי, לאקורד יש בעיה בצינור הגה כח,וזה לא זול,תבדוק את זה

לאיזה אקורד?, אני חושב שאתה מכוון לישנות יותר.

דודה שלי קנתה אחת בשנת 2004 מנוע 2.0 חדשה מהחברה, מסרה אותה לבת שלה לא מזמן, היא נסעה כבר כ150000 ק"מ אם אני לא טועה, ולא היה לה אפילו לא החלפת בורג, שום תקלה, רק טיפולים.

זה אחד הרכבים הכי אמינים שיש.

פורסם

אין מה להשוות בין הסיווק 2001 לאקורד 2003-2007 .האקורד יותר חדישה אמינה ומודרנית ,אבל יותר יקרה באחזקה,דלק ביטוח וכד. צינור הגה כוח נוזל באיזה שלב.(לכולם !!!) עלות במוסכי הונדה כ1600 שקלים. כל מי שאני מכיר עם רכב כזה החליף צינור או מי שהרכב היה שלו קודם (כ 7 רכבים שאני מכיר) מכל קשת השנים של הדגם 2003-2007. חוץ מזה אין לרכב שום תקלות והצינור החדש משופר לעומת הישן .צינור משופץ לא מומלץ ,לא מחזיק לחץ כמו המקורי.

פורסם

איך בודקים אם הצינור משופץ או לא? אפשר וויזואלית לדעת? ומה מרגישים כשהוא מפסיק לתפקד? קושי בסיבוב ההגה?

אני יודע שאין מה להשוות כי זה רכב מנהלים (משפחתי גדול), מפואר וחזק יותר.

• תוכן חדש...