Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברלינה או פריוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי נסיון עם הפריוס - אבל אם יש דלקן לרכב, אני לא רואה סיבה שהיא תהיה עדיפה על האופל.

לאבא שלי יש כרגע את האופל המדוברת, וזה הרכב הכי מוצלח שהיה לנו במשפחה. הוא חזק, נוח לנסיעה, ומרווח.

אני גם קצת חושש מהעניין של ספק מתח גדול שנמצא בתוך הגב של הנוסעים מאחור, אבל הדעות בנושא הזה חלוקות...

בכל מקרה אין לי מילה רעה לומר על האופל. אמנם השם של המותג הזה ברצפה (כבר מתחיל לחזור מהמתים לאחרונה, אבל עדיין לא כמו באירופה), אבל לטעמי הוא מספק כמו רכב לשקל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני גם קצת חושש מהעניין של ספק מתח גדול שנמצא בתוך הגב של הנוסעים מאחור, אבל הדעות בנושא הזה חלוקות...

הדעות לא חלוקות, יש עובדה אחת והיא הנכונה. תיקח מכשיר ותמדוד אם אתה חושש.

לפותח השרשור, במידה ועניין הדלק לא משנה, שאבא שלך ילך לסוכנות, יקח נסיעת מבחן, ויחליט מה הוא מעדיף.

יכול להיות שימליצו לו על אוטו A והוא דווקא יתחבר ל-B.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

היה לחבר שלו את הברלינה..

הוא אומר שזה רכב נוראי

רעשים בעליות כיסאות ממש לא נוחים רדיו על הפנים אין חיבור USB שטיחים של האוטו מגומי במקום בד..

ועוד כמה...

בפריוס

יש משענת מאחורה חיבור USB מושבים נוחים רדיו נוח..

פורסם

אם ברלינה נוראי ופריוס אהבתם אז תלכו על הפריוס.

פריוס באמת אחלה של רכב, אתה לא צריך אישור שלנו.

יאללה תתחדשו :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כיסאות ממש לא נוחים

באופל פגשתי בינתיים את הכיסאות מבין המוצלחים בייותר בקטגורייה. אולי לא כיוונתם נכון?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פריוס אחלה רכב

כבעל רכב כזה 71K כמעט ארבע שנים אפס תקלות

הרכב נהנה ממיסים נמוכים יחסית ולכן המחיר תחרותי

תחסוך הרבה דלק וזה אחלה

:-o:wink:

פורסם

הפריוס יקרה יותר משמעותית מהברלינה, לא הבנתי איך מציעים לאבא שלך את שתיהן מהעבודה?

ופרט חשוב שלא ציינת, האם אבא שלך ישלם על הדלק?

אם הוא לא ישלם על הדלק, אולי הוא יוכל בכלל לקבל מאזדה 6 או רכב מנהלים אחר, שהמחיר שלו גבוה רק במקצת מזה של הפריוס.

אם הבחירה היא רק בין הפריוס לברלינה, אז הברלינה היא בעלת פלסטיקה עדיפה בפנים הרכב, התנהגות כביש ונוחות טובים יותר ונראה שגם בידוד רעשים טוב יותר.

הפריוס מרווחת יותר בציר האורך למרות בסיס גלגלים זהה, בעלת תא מטען שימושי יותר לאור דלת חמישית וכמובן חסכונית יותר וצפויה להיות גם אמינה יותר, למרות שאם הרכב מהעבודה אז כאמור ייתכן ששני הפרמטרים האחרונים לא רלבנטיים.

נראה שהביצועים יהיו דומים אבל ביצועים זה לא הקטע בפריוס. 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
הפריוס יקרה יותר משמעותית מהברלינה, לא הבנתי איך מציעים לאבא שלך את שתיהן מהעבודה?

ופרט חשוב שלא ציינת, האם אבא שלך ישלם על הדלק?

אם הוא לא ישלם על הדלק, אולי הוא יוכל בכלל לקבל מאזדה 6 או רכב מנהלים אחר, שהמחיר שלו גבוה רק במקצת מזה של הפריוס.

אם הבחירה היא רק בין הפריוס לברלינה, אז הברלינה היא בעלת פלסטיקה עדיפה בפנים הרכב, התנהגות כביש ונוחות טובים יותר ונראה שגם בידוד רעשים טוב יותר.

הפריוס מרווחת יותר בציר האורך למרות בסיס גלגלים זהה, בעלת תא מטען שימושי יותר לאור דלת חמישית וכמובן חסכונית יותר וצפויה להיות גם אמינה יותר, למרות שאם הרכב מהעבודה אז כאמור ייתכן ששני הפרמטרים האחרונים לא רלבנטיים.

נראה שהביצועים יהיו דומים אבל ביצועים זה לא הקטע בפריוס. 

יש מלא חסרונות בברלינה כגון:

תא כפפות קטן, מושבים מאוד לא נוחים רדיו נחות עם מסך קטן רעש מנוע ששומעים אותו חזק שנוסעים, אין ידית לנוסעים מאחור , מלא כפתורים מעצבנים בקונסולה , אין מגב אחורי ,

לעומת הפריוס שכל מה שאמרתי יש

פורסם

שכנעת אותנו, קח פריוס!

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...