Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
תופעת ההודעה השניה אינה חדש, אבל בדרך כלל ההודעה הראשונה היא SMS.

יש לי רושם חזק שברחוב שלי תדירותחלוקת הדואר ירדה לפעם בשבועיים.

אין כבר (לפחות אצלי) בכלל SMS.

ונכון - תדירות החלוקה ירדה. אולי גם לפעם בשבוע.

alfa 156 2.5.

פורסם

מעניין מה הם בכלל עושים שם?

אגב, ספירל, אתה מחיפה נכון? כי גם אצלי מגיע דואר פעם ב200 שנה.

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

אכן מחיפה, והשירות הולך ומדרדר באופן הדרגתי. כזה שאתה לא שם לב אליו עד שהוא כמעט נעלם.

נקודת האור היחידה היא פתיחת נקודת חלוקה בשופרסל השכונתי, שחוסכת ממני את הצורך לחפש חניה במרכז חורב. כלומר, עוד לא היה מקרה שבו לא מצאתי חניה, אבל הסיבובים בחניון המוזר שלהם מעצבנים. ולטעמי הסוכנות עצמה ממש טובה, מסודרת, ואפילו יש פקידה שדוברת איזה חצי תריסר שפות לטובת לא מעט עולים וזרים שמסתובבים שם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני מחיפה. שאלתי את הדוור כל כמה זמן הוא מחלק? אמר כל יום. בסדר, כל יום

יצוין , לפחות מניסיוני עד כה, ואומנם הוא דל, שהדואר שליחים, כולל המוקד בחיפה, דווקא בסדר.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

השאלה שלך לא נכונה.

הוא אכן מחלק כל יום דואר, אבל כל יום באיזור אחר.

השאלה היא כל כמה זמן מחלק דואר באותו איזור ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תעשה לי טובה, השאלה שלי היתה ספציפית לבניין שלי וקיבלתי תשובה שכל יום, בסדר...

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אין סמסים, אין דואר שיצא מארצות המוצא לפני למעלה משבועיים.

עולם שלישי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

300טון דואר לא ממיינים את עצמם, לכוח האדם הנוכחי ייקח "זמן מה" להגיע לשם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני כבר שבועיים ב"עוצר דואר" ולא מקבל כלום, אפילו לא מכתבים מהארץ ובטח לא שלל החבילות מנובמבר. אתמול קיבלתי חשבון מיים (לדעתי מחולק ישירות בתיבות ולא עובר את מיון הדואר המרכזי) וכמעט שמחתי מהמחווה :oops:.

:turn-l:
פורסם

ארנונה ומים עדיין מגיע בדואר ישראל, לפחות בחדרה

עשיתי הו"ק כי תמיד הגיעו באיחור, מדי פעם לא הייתי מקבל בכלל

בעירייה עוד לא שמעו על "חשבונית במייל" לצערי הרב

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אצלנו בחיפה , כל החשבונות למיטב הבנתי מגיעים עם חברת הפצה. באשר לדוור, יש לו פה ארון כזה שבוא פותח. אמור לפתוח אותו לדבריו כל יום, אז היום לא :)

פשוט לא עובדים בהיבט הזה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

לדעתי הדואר קרס לחלוטין.

כבר שבוע שלא הגיע דואר. אפילו מכתבים וחשבונות (שלא נשלחים ע"י חברות הפצה) לא מגיעים. חבילות מאן דכר שמי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אתמול שלחתי חבילה לאנגליה - טלפון תקול שמוחזר לאמאזון.

צפוי שאם לא יגיע תוך חודש יחייבו אותי במחיר שני טלפונים - המוחזר, וזה שנשלח במקומו.

לזכות אמאזון - התלונה נפתחה בצ'אט בלילה בים שלישי לרביעי. הבוקר בדקתי, המכשיר החדש נמצא עם המטוס בדרכו מקלן לאיסטנבול,

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...