Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ezuf

אחרי שפעם אחת הגעתי לסניף, בלי פתקית אבל עם מספר מעקב + רישיון נהיגה + תעודת זהות + ספח לתעודת זהות וטענתי שאני הבעלים של החבילה שכבר שבוע וחצי!! נמצאת בסניף (איזה יום אחד חשבתי לעצמי "בוא נכנס לדואר לבדוק מה עם החבילה שלי" והתברר שהיא שם כבר שבוע וחצי), ואחד מהעובדים שם קרה לי "חצוף" ואמר לי "אתה לא תקבל כלום בלי פתק" ואיים עלי "אני אזמין משטרה!", לגלות את העובדה שדואר ישראל מתייחס לסמס כפתקית היה ממש תענוג בשבילי.

פורסם

^^

כנראה נגשת עם הגישה הלא נכונה לפקיד הלא נכון. וזה גם גרם לו לקרוא לך חצוף. בשלב כזה כל נותן שרות ינסה להמנע ממתן שירות או מתן שירות גרוע.

במיוחד תזכור לא לגשת עם הגישה לאנשים שמספקים לך אוכל.

אצלי בסוכנות הדואר תמיד מקבלים לפי מספר מעקב את החבילה , הם מקלידים במחשב את מספר החבילה ומקבלים את המדף.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

ירון,

עמדתי בתור לדואר. ניגש אלי פקיד ושואל "למה אתה מחכה?" אמרתי לו

"יש לי חבילה אצלכם כבר שבוע וחצי, אין לי פתק אבל יש לי מספר מ..."

"אין אתה לא תקבל כלום בלי פתק"

"אבל יש לי מס.."

"חבל לך בכלל לחכות לא יקבלו אותך"

"אבל עוד מאט שולחים את זה חזר..."

"אתה לא מקשיב לי חצוף! אתה לא תקבל פה שירות. תלך פה לפני שאני אזמין משטרה"

לא הכלתי. חיכתי לתורי וכאשר ניגשתי לפקידה והסברתי לה את המצב, היא הבינה וחיפשה את החבילה בזמן שאותו פקיד ישב מהצד ומירמר לעצמו מתחת לאף "אמרתי לו שהוא לא יקבל כלום".

אגב, מעולם לא ניגשתי עם יחס מזלזל או מבזה לנותני שירות. אפילו במקרה הנוכחי, שבו הפקיד התחיל לצעוק עלי עוד לפני שהספקתי לפתוח את הפה, קרא לי "חצוף" בגלל העובדה שאני בכלל מאז לבוא לדואר בלי פתק, איים לקרוא למשטרה (על מה בדיוק?! שאני עומד בתור לדואר?!), לא הרמתי את הקול עליו.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
הזמנתי לפני כחודש, 11 פריטים קטנים מסין בתקווה שלפחות אחד מהם יגיעה. עד עכשיו קיבלתי 5 חמישה מהם לתיבת הדואר, עוד 2 לסניף הדואר שעליהם קיבלתי שתי סמסים ולהפתעתי כאשר הגעתי לסניף, בלי פתק, רק עם סמס, קיבלתי את הפריטים שלי אחרי 2 דקות בלי שום בעיות.

מחכה ל 4 הנותרים.

אני מרגיש שחל שינוי.

חכה לרגעים האלו בהם לא תקבל SMS ואז יחזירו את החבילות לחו"ל.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מגיע לסוכנות עם SMS, עם ואטסאפ שבו צילום של SMS, עם ואטסאפ עם צילום של פתק - ומקבל את החבילה. לא מאתמול ולא משלשום. אפילו מקבל "טיפ" להשליך את הפתק לפח לכשיגיע. אבל זו לא חוכמה. אחרי שאיבדו לי שתי חבילות הפקידות מכירות אותי בשם, כולל את הבנים שלי, ואפילו מאגדות חבילות של בני משפחה שונים. כבר קרה לי שעל פתק אחד קיבלתי 3 חבילות (ולמזלי, ומזלה של מישהי אחרת, שמתי לב שאחת מהן לא שלי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסתבר שהדואר עובד גם בחול המועד (לא רק מכתבים).

קיבלתי היום חבילה בדואר רשום שנשלחה ב-11.04.16 (הזמנה מ-GEARBEST), סטרימר ועוד כמה דברים.

יחסית מהיר...:roll:

פורסם

Your item was processed through a facility in ISRAEL on April 24, 2016 at 10:57 am. The item is currently in transit to the destination.

מתי כדאי להתחיל עם הריפרש על אתר הדואר?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עוד עדכון, מקבל הודעת SMS שוב עם הכיתוב "להזכירך חבילה מס' ככה וככה עדיין ממתינה לך בסניף הדואר".

לא קיבלתי הודעה ראשונה, לא פתק ולא נעליים, ומסתבר שהחבילה שלי יושבת שם שבוע וחצי ממתינה לאלוהים.

אני לא מבין איך הם מסתמכים נטו על שירות ה SMS שלהם.

עד לפני חודש הכל היה מצויין.

Opel Adam S 2017

פורסם

העניין הוא שסוחר האיביי נותן אותו, בצמוד לשמך וכתובתך.

לזכות הסוכנות\דוורית באזור מגוריי - מוציאים גם SMS וגם פתק. או רק פתק (בעקר לחבילות YY לא רשומות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
חבילה נשלחה מאנגליה לפני שבועיים, הגיעה לישראל ב-14 לחודש, הדוור "עשה ניסיון למסירה" פעמיים תוך דקה בשעה שהיעד היה מאויש (כלומר, לא טרח להגיע) ב-17 לחודש, נאספה היום מהסניף לפי מספר מעקב של הדואר האנגלי.

הפקידה אמרה לי לא להתפלא שלא קיבלתי שום הודעה, גם לא בסמס, ושאספור את ברכותיי שהחבילה אכן נמצאה.

דואר שמגיע דרך דואר בריטניה או USPS מקבל סטטוס של נסיון מסירה בכל סריקה של הפריט ע"י דואר ישראל.

גם אם זה פריט שבכלל לא אמור להמסר ע"י הדוור.

למה? אין לי מושג, אבל זה קרה לי כבר מספר פעמים.

לא הגיע אליך הפתק במהלך השבוע?

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם
העניין הוא שסוחר האיביי נותן אותו, בצמוד לשמך וכתובתך.

לזכות הסוכנות\דוורית באזור מגוריי - מוציאים גם SMS וגם פתק. או רק פתק (בעקר לחבילות YY לא רשומות).

1. איביי לא מחייבת הזנת מספר טלפון.

2. גם מספר בזק מתקבל, וגורם לדואר (לרוב) לחזור לשיטת הפתקים האדומים הישנה (והטובה, לא כתבתי, אבל הרע במיעוטו).

:turn-l:
פורסם

העוגה היא שקר

אגב פתיחת תא דואר אישי תעביר לשם את רוב המוצרים? בלי צורך להמתין בתור לאידיוטים כמובן?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...