Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למכר שלי יש מאזדה 3 2008 עם הרדיו המקורי והוא לא מצליח לקבע תחנה ספציפית ברדיו. הוא מנסה לכוון כדי להשתמש במשדר fm אבל כל פעם שהוא מנסה לכוון לתדר ספציפי זה נותן לו רק אופציה של סריקת תחנות והסריקה נעצרת כשנמצא תדר שכבר בשימוש.

האם ניתן לכוון תדר ספציפי לא פעיל (לדוגמה 101.5MHZ)?

אין לו את ספר הרכב ובחיפוש לא מצאתי תשובות.

 

 

תודה רבה.

פורסם

שיגלגל את הגלגל בצד שמאל מעל המזגן ולא יעשה מהכפתור שסורק אוטומטית, לאחר שהוא מוצא את התדר שהוא רצה הוא לוחץ לחיצה ארוכה על אחד המספרים שבו הוא רוצה לשמור את התדר עד שיש צפצוף

×
×
  • תוכן חדש...