Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המפרט שרשמת אוברקיל לשימושים שציינת. חבל שאינו כולל SSD שזו ממש טעות שכן ישפר מהותית את הכול הרבה יותר ממעבד חזק יותר ולוח יקר יותר.

אני הייתי קונה משהו בסגנון הזה:

28390 מעבד אינטל ‏Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1

19873 מאוורר למעבד ‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎ 1

27698 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ 1

22315 זכרונות ‏G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 ‎ 1

28169 כונני SSD ‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III‎ 1

19654 ספקי כוח ‏SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail)‎ 1

22061 מקלדות ‏Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 2000 Retail‎ 1

2445 ₪

ומוסיף לו את ההרדדיסק הישן מהמחשב הקודם ל DATA (כשימות תמיד תוכל להחליף אותו).

כמובן שמקלדת.עכבר עניין של טעם.

אינטגרל, מהיכן שלפת את המפרט הזה (אתר)? :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיר את השרשור הזה?

עכשיו תעשה אקסטראפולציה למחשבים.

אתה מרכיב מחש לפי הרצונות שלך, לא לפי הצרכים שלהם. הם צריכים משהו הרבה יותר צנוע.

קנה משהו יותר צנוע. אם אתה מתעקש להוציא 2.5K השקע את ההפרש במסך גדול ואיכותי.

וכבן גילם (כמעט) אני אומר לך חד וחלק: מחשב נייד זה פתרון מצויין . אם אמי בת ה-85 ואשתי הטכנופובית בת ה-55 מסתדרות עם מכשירים אלה - אין שום סיבה שבעולם שהוריך לא יסתדרו אתו, גם אם יקח להם שעה להתרגל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+1

אני לפעמים מגיע ללקוחות מבוגרים שהמחשב שלהם הפסיק לעבוד, מסתבר שכ.המסך/ספק הכוח הלך, שאני מסתכל על החלק שהלך (כ.מסך או ספק שלא היו מביישים בכלל גיימר צעיר) ושואל אותם מהם הצרכים שלהם ממחשב, הם עונים לי בחזרה שגלישה באינטרנט וסוליטר, ואני שוב מסתכל על המחשב שלהם ולא ממש מבין מי החמור שהרכיב להם אותו.

עכשיו לך תסביר להם שכרטיס או ספק באותה הרמה יעלה להם אלפייה, הם יענו לי בחזרה שבסכום הזה אפשר לקנות מחשב חדש, והם צודקים...

פורסם
תשמע, המחשב אמנם עתיק,

אבל כבר התעסקתי עם עתיקים יותר שSSD פשוט נתן להם בוסט רציני לביצועים.

התקנתי לחבר SSD על פנטיום 4 וזה לגמרי הוריד אותו מהרעיון לקנות מחשב חדש.

בעצם אין פה מה להפסיד, אם עדיין תרצה לקנות מחשב חדש תוכל להעביר את הSSD עם המערכת הפעלה כמו שהוא.

אפשר הסבר קצר מזה SSD?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה דיסק קשיח ששומר על הנתונים בצורה אלקטרונית ולא מגנטית (בשונה מדיסק מכני רגיל).

הוא שומר את המדיע ברכיבים אלקטרונים שיש בתוכו, זכרון לא נדיף.

אפשר להתייחס אליו בדומה לזכרון RAM שיש במחשב.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אוקיי הבנתי, תודה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
או בעברית - כרטיס פלאש נורא נורא גדול.

הרבה יותר מהיר מהארד דיסק קונבנציונלי, אבל הרבה יותר יקר.

זה נכון כונן SSD יותר יקר מכונן רגיל,

אבל בדר"כ קונים כונן של 64 או 120 ג'יגה בלבד עבור מערכת ההפעלה ותוכנות כמו פוטושופ, סולידוורקס ועוד.

ב500-600 שקל סוגרים את הפינה.

ואת שאר הסרטים, משחקים, מוזיקה שלא דורשים גישה סופר מהירה למידע אפשר לשים על כונן רגיל נוסף של 1TB או יותר.

פורסם

האמת- אני לא חושב שלצרכים של ההורים צריך להוציא 2.5K..

הינה מיפרט שישרת אותם נאמנה לשימוש הרגיל.

http://ksp.co.il/?uin=20352

http://ksp.co.il/?uin=20235

http://ksp.co.il/?uin=20374

http://ksp.co.il/?uin=18367

http://ksp.co.il/?uin=18384

יוצא כ1.4K ללא מיקלדת ועכבר.

לי יש מיפרט דומה מהדור הקודם (G2020), אין צורך בכרטיס מסך שלך, סתם תופס מקום/מוסיף רעש/מבזבז חשמל.

וכמובן שלמיפרט סופר חסכוני שכזה אין צורך בספק של יותר מ300W איכותי.

הכרטיס המובנה במעבד מספיק לכל שימוש מולטימדיה + אפשרות למישחקי 3D בהגדרות נמוכות בלי בעיה.

שבוע מבורך.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מפרט כזה יהיה מעל ומעבר למה שהם צריכים:

מעבד:

Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪543

קירור למעבד:Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪64

לוח אם:Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪330

מארז:באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 400W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪319

זיכרון:Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר:

₪180

קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר:

₪316כונן אופטי:SAMSUNG SH-S222A IDE X22 כמות: 1 - מחיר: ₪144

סה"כ: ₪1896

פורסם

אם מדברים כבר על SSD...

יש ברשותי את המיני נייד של אייסר - acer aspire one 751h, עם 2 GB זיכרון ומ"ה - ויסטה.

המחשב זוחל מאוד לאחרונה בטעינת מ"ה ובגלישה באינטרנט.

המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט נטו.

האם כדאי להתקין SSD עם מ"ה 7?

תודה.

פורסם

בשביל מערכת הפעלה, האם 80GB-SSD יספיק? (למרות שהפער בינו לבין 120GB הוא זניח ממש).

בכל מקרה, המון תודה לכם על היעוץ וההכוונה - ביצעתי את השנמוכים שהומלצו והוספתי לעצמי לקחת SSD להרצת ה-WIN וכדומה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אינטגרל, במחשב הישן יש רק 320GB - שיצטרכו תגבור (והפער בין 0.5T ל-1T הוא קטנטן).

לגבי הסט מקלדת / עכבר, סתם זרקתי משהו שנראה לי מספק. אבל אם יש המלצות על מעבר, אקח בחשבון :-)

האמת שאני שוקל לחטוף את המחשב עבורי - ולהעביר להם את המחשב הותיק שלי (I3-340) :wink::wink:

אם זה להורים, אז 320 יותר מיספיק. מה הם כבר מאחסנים? אם זה בשבילך, אז תלוי מה אתה מאחסן עליו. אם זה מדיה בכמויות, אז לפחות 2 ועדיף 3 טרה.

לגבי הסט מקלדת עכבר, זה באמת עניין אישי. לך תראה ותחליט.

פורסם
בשביל מערכת הפעלה, האם 80GB-SSD יספיק? (למרות שהפער בינו לבין 120GB הוא זניח ממש).

בכל מקרה, המון תודה לכם על היעוץ וההכוונה - ביצעתי את השנמוכים שהומלצו והוספתי לעצמי לקחת SSD להרצת ה-WIN וכדומה.

אילו "שינמוכים" ביצעת? לא אהבתי חלק ממה שהציעו פה.

• תוכן חדש...