Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבוע טוב,

המחשב של אימי - מראה סימני זקנה ניכרים, לכן הוחלט כי זה הזמן להתחדש.

הדרישות אינן מוגזמות או חריגות: אינטרנט, מוזיקה ומשחקים (די בקטנה, רק כשעל אבי נופלת רוח השעשוע).

התקציב הסופי: 2.5K, בלי חריגות שהן.

חשבתי על המפרט הבא, אשמח לשמוע דעתכם / הערות / הארות.

מעבד > אינטל I3-4130 Haswell

קירור מעבד > AC Freezer 7 PRO REV2

לוח אם > ג'יגהבייט H87-D3H או AsRock H87-PRO4

זכרונות > G.Skill 2X4GB DDR3-1600Mhz

הארדיסק > WD Blue Caviar 1TB SataIII

ספק כוח > SeaSonic S12II-620W +80Bronza

סט מקלדת / עכבר > מיקרוסופט 800 / לוג'יטק MK260

שזה יוצא כ-2.4K.

מארז יש - Coolermaster CM690 (עם שלל מאווררים של CM גם כן).

כרטיס מסך יש - ג'יגהבייט HD6670 (נראה לי שהוא יספק את הדרישות של אבי - ואם לא, אשדרג לו בהמשך).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא מחשב נייד? בתקציב זה תוכל לרכוש מחשב עם מסך "15.6 ומעבד i3, שיתפוס פחות מקום בבית ויאפשר ניידות בבית (לא כל כך נוח להתניידות אחרת, אם כי לא בלתי אפשרי) או חיבור לטלויזיה כאשר יש צורך. וישאר עודף לעכבר ומקלדת אלחוטיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הם הזמינו לעצמם Nexus-7 למטרות הללו (התניידות מחוץ לבית / טיולים / חו"ל). הלפטופים כבדים ומסוברלים להם (גם אלו הקלים והפשוטים) - נו, זה הגיל... :|

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה המפרט של המחשב הנוכחי?

יתכן שהוספת SSD והתקנת מערכת ההפעלה עליו תשפר משמעותית את הביצועים.

בכל מקרה לדעתי אפשר להוציא יותר מ2500.

תכף אבדוק.

פורסם

שי, המחשב הנוכחי עתיק (נרכש אי שם לפני הגיוס שלי. בסוף 05) - מבוסס אינטל E6400. יש שם 4GB DDR3-1333Mhz (הלוח אם המקורי - ברא את נשמתו לבורא, אז הם לקחו משהו בסיסי של MSI, אבל עם DDR3 - במקום DDR2 שהיה בלוח הקודם).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בני כמה הם? הרעיון בא מההורים שלי קנו לאחרונה מחשב נייד, ואני מניח שהם יותר מבוגרים מהוריך. אפילו מסתדרים עם Win 8 ועם הנחיה טלפונית אמי שדרגה ל-8.1.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, הלוואי... הם בני 60. הבעיה שכל הקדמה הזאת - התקדמה יותר מידי מבחינתם. אומנם מנסים להשאר "רעננים", אבל לא תמיד מסתדרים עם זה (לקח להם זמן מה להבין גלאקסי S2, אז לפטופ ו-8.1? לא רוצה לחשוב על זה בכלל... :lol:).

שקלנו בכובד ראש את ענייו הלפטופ, הם גם בדקו לפטופים והתנסו על שלל הלפטופים של אחי - וזה היה די מסורבל וגדול מבחינתם (הסתכלנו על ה-15.6, גם לאחי יש 15.6 - בנוסף על האישי שלו שהוא 17 [תחליף נייח]). זאת הסיבה שמעדיפים להסתפק ב-NEXUS7 כמכשיר "חוץ ביתי" ולהתחדש בנייח.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

60 - לא הרבה יותר ממני. אם ההורים שלי (בני 85 ו-90) יכולים, אין שום סיבה שלא יתרגלו למחשב נייד ולחלונות 8.

אם הם כל כך טכנופובים אני מהמר שהנקסוס יעבור בקורב מאד אליך.

פורסם

לי אין בעיה עם זה (NEXUS7) :wink:

אני אישית תומך בלטפטופ, זה אכן רעיון יעיל ונייד (כשצריך). בעיקר כשהמחירים בימינו די נוחים - ויש גם בלאק פריידי אוטוטו :-)

בכל מקרה, קטונתי מלהתווכח איתם (לחינם), לכן נזרום עם העדפתם למחשב נייח.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נראה לי שזה אוברקיל למחשב לאנשים מבוגרים.

גם אם יש כ.מסך, לא חייבים להתקין אותו, שים לב שאם תלך על כרטיס און-בורד, תוכל לרדת כמה שלבים בספק הכוח (שהוא אוברקיל גם עבור הכרטיס הזה).

מה הדרישות עבור המחשב?

ואסרוק?, לך על חברה נורמאלית יותר...

פורסם

המפרט שרשמת אוברקיל לשימושים שציינת. חבל שאינו כולל SSD שזו ממש טעות שכן ישפר מהותית את הכול הרבה יותר ממעבד חזק יותר ולוח יקר יותר.

אני הייתי קונה משהו בסגנון הזה:

28390 מעבד אינטל ‏Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray‎ 1

19873 מאוורר למעבד ‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎ 1

27698 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ 1

22315 זכרונות ‏G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 ‎ 1

28169 כונני SSD ‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III‎ 1

19654 ספקי כוח ‏SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail)‎ 1

22061 מקלדות ‏Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 2000 Retail‎ 1

2445 ₪

ומוסיף לו את ההרדדיסק הישן מהמחשב הקודם ל DATA (כשימות תמיד תוכל להחליף אותו).

כמובן שמקלדת.עכבר עניין של טעם.

פורסם

תשמע, המחשב אמנם עתיק,

אבל כבר התעסקתי עם עתיקים יותר שSSD פשוט נתן להם בוסט רציני לביצועים.

התקנתי לחבר SSD על פנטיום 4 וזה לגמרי הוריד אותו מהרעיון לקנות מחשב חדש.

בעצם אין פה מה להפסיד, אם עדיין תרצה לקנות מחשב חדש תוכל להעביר את הSSD עם המערכת הפעלה כמו שהוא.

פורסם

בנאדם, בשביל הדרישות שהצגת אתה יכול לחסוך הרבה כסף ולקנות מחשב עד 2K ש"ח אם לא פחות.

פורסם

אינטגרל, במחשב הישן יש רק 320GB - שיצטרכו תגבור (והפער בין 0.5T ל-1T הוא קטנטן).

לגבי הסט מקלדת / עכבר, סתם זרקתי משהו שנראה לי מספק. אבל אם יש המלצות על מעבר, אקח בחשבון :-)

האמת שאני שוקל לחטוף את המחשב עבורי - ולהעביר להם את המחשב הותיק שלי (I3-340) :wink::wink:

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...