Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיצי אש והרבה מהקטנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רופא אליל...........

תראה , לדעתי, מאוד לא כדי שתעשה את זה לבד, ניקוי האגזוז גם לא יקר במוסך, והכי חשוב שהוא יתן לך אחריות עלך הניקוי:wink: .

ודבר שני, תמצא איזה חתיכת ברזל 8 מ''מ , ותחוב אותה בחור המשתיק תוך כדי שהקטנוע עובד ותן למנוע ''לירוק'' את הלכלוך, זה בעקרון מן עזרה ראשונה, אם אין בעית סחיבה אז זה יספיק.

ואם לא? תן למוסך כמה פונטים כמו שזה שמייעץ לך מעלי עושה , ותגמור ת'סיפור.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

ואני עדין טוען ששמן איכותי מוריד משמעותית את כמות המשקעים באגזוז.

לאחר כ-10,000 ק"מ עם שמן סינטטי מלא היו כמעט אפס משקעים לעומת לקוחות במוסך שהיו חוזרים כל 4000 ק"מ עם אגזוז סתום לחלוטין (עם שמן מסריח של תחנות דלק).

פורסם
ואני עדין טוען ששמן איכותי מוריד משמעותית את כמות המשקעים באגזוז.

לאחר כ-10,000 ק"מ עם שמן סינטטי מלא היו כמעט אפס משקעים לעומת לקוחות במוסך שהיו חוזרים כל 4000 ק"מ עם אגזוז סתום לחלוטין (עם שמן מסריח של תחנות דלק).

אבל אתה לא קולט את הפואנטה - סיני רוצה שהם יכנסו למוסך כל 4000 ק"מ...:onfire: :onfire: :onfire:
פורסם
אבל אתה לא קולט את הפואנטה - סיני רוצה שהם יכנסו למוסך כל 4000 ק"מ...:onfire: :onfire: :onfire:
עכשיו הוא יקלל גם אותי בגללך. לא יפה. :-)

וחוצמזה - ניתן לשרוף את הכלי מחובר לאגזוז, ולקנות אחר. ביג דיל.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

ixmixאהוד כתב:

עכשיו הוא יקלל גם אותי בגללך. לא יפה. :smile:

וחוצמזה - ניתן לשרוף את הכלי מחובר לאגזוז, ולקנות אחר. ביג דיל.

אף פעם לא ראיתי 2 חמורים מקפצים במדורה, והכי קטע שתוך כדי קפיצה בלהבות הם מנסים לבדר אחד ת'שני.

רק בפול-גז חביבי, רק בפול-גז......

ואני מבין ששניכם כרגע מתוסבכים ובסרטים, אז אם יש לכם בעיה , זה לא המקום לפתור אותה, אני משתדל לא לענות לכם כמו שאני ממש רוצה בגלל כרובי, אבל אל תמתחו ת'חבל.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...