Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיצי אש והרבה מהקטנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים בערך נסעתי בכביש בגין(ירושלמי)...הכביש ארוך והקטנוע(טופ בוי שנת 2002) התאמץ מאוד,הגעתי לסף המהירות שלו...לאחר שירדתי מהכביש נסעתי על 50 קמש בערך והתחילו לצאת לי גיצי אש מהקטנוע והרבה...זה היה מפחיד פשוט בכמויות והרבה עשן...

מהי הסיבה לכך?...מה צריך לעשות שזה לא יקרה שוב?

תודה.

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

אל תסע עליו עד שלא תכניס אותו למוסך. (ושם יגידו לך מה בידיוק קרה)

אל תעשה שטויות ותסע (עם הקטנוע) עד לשם.

יכול להיות שהטבעת הלכה או שיש דליפה של דלק שנוזל על האגזוז הרותח או אני לא יודע מה.

תכניס למוסך.

פורסם

גם לי זה קרה.

לפני 17 שנה, ER50 (מין סוזוקי, קדם ה-X), הירידה מגילה, סוף ה"סקלה" (כמו שאומרים אצלנו בירושלים.

סך הכל נשרפו שאריות השמן בתוך האגזוז, לא להתרגש.

תעשה לו ניקוי אגזוז (לבד או במוסך) ותחליף לשמן יותר איכותי (הרבה פחות משקעים).

לפחות נהנת ממופע הזיקוקין שעשית?

פורסם

זה היה קטלני ביותר הרגשתי לרגע ממהיר ועצבני פשוט מלא גיצים של אש באוויר וכולם כזה מסתכלים...

עכשיו אני משתמש בשמן 2 פעימות...ולא יודע איזה סוג..איך אני ידע מה הסוג הטוב לקטנוע?

ואיך לבד אפשר לעשות ניקוי אגזוז?

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

באופנוע שתי פעימות..

תחמם עם להבה את האגזוז (רק תנסה לא לשרוף אותו..)

תדפוק כמה פעמים וכל שאריות השמן שהתפייח לו אמורים לצאת בהתנעה.

או שבכלל תבדוק את המחיר של אגזוז חדש.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

אל תתרגש, זה ממש שום דבר, בשל מ''ס תאי כליאה באגזוז, נוצרים משקעי שמן, שעם הזמן נהפכים לגושי שמן .

בנסיעות ארוכות , או מאומצות האגזוז מתחמם בפנים, מתחיל לשרוף את המישקעי שמן ומוציא הרבה עשן לבן, ואז מתחילים גם הגושי שמן להשרף ולהפלט מהאגזוז, מה שגורם לגיצי אש, בלילה זה דיי נחמד, מופע זיקוקים.

אבל אין מה להלחץ, ורצוי מידי פעם לעשות נסיעות מאומצות שגורמות לניקוי המפלט.:wink:

ואין צורך להחליף שמן, עם כל שמן תגרם לך התופעה הזאת כעבור זמן מה, רק מה, תדאג לניקוי אגזוז מידי פעם.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

תודה רבה סיני...

אבל איך מנקים את האגזוז?

• תוכן חדש...