Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי את החומר ואני רוצה לחדש הגנה על הפלסטיקה- עכשו יש לי שאריות של איזה חומר אחר (סאן אוף א-גאן)

חשבתי לרסס הכול עם APC שופרסל בדילול 1:10, לנגב במטלית MF ואז לשים את החומר.

הבעיה שאני לא יודע אם אני צריך לשטוף במים נקיים אחרי הAPC (שלא ישארו שאריות), ואני לא יודע איך לשים את הפלאש דאש... אני מיישם אותו כמו ואקס (שם שכבה, מחכה שתי דקות ומנגב) או פשוט מורח עם אפליקטור שכבה דקה ואחידה וזהו?

קראתי בפורום שהפלאש דאש אמור לנקות גם- זה אומר שאני לא צריך להשתמש בAPC?

גם קראתי שמישהו המליץ לשים אותו על הפלסטיקה בתא המנוע- צריך לנקות שם עם משהו (APC 1:10 יהייה טוב מספיק?) זה באמת עוזר לשמור על הפלסטיקה בתא מנוע או שהכול מתכסה בפיח ואבק כאילו אין שם שום דבר? (אני כל כמה שבועות מנקה עם מטלית לחה אבק וכאלה, לא מבריק במיוחד)

תודה לעוזרים :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לפני יישום של הגנה לפלסטיקה, apc 1:10 על מטלית מיקרופייבר, להורדה של כל שאריות השומן האבק והלכלוך שהצטבר עם הזמן.

ממליץ לך לא לחפף ולעבור על הכל באופן יסודי, זה יבטיח הגנה טובה יותר לאורך זמן.

אין שום צורך במים לאחר הapc, הוא מכין את המשטח נקי לגמרי, להגנה שתבוא אח"כ.

לא הייתי סומך על יכולת הניקוי של הפלאשדאש (אם היא בכלל קיימת), לכן apc מומלץ ואפילו חובה.

מריחה - אפשר עם מטלית מיקרו, שכבה דקה ואחידה, המתנה, ניגוב (אין צורך לשפשף).

אישית והכי קל לפי דעתי, פד סיני זול (צהוב), מעט מהחומר על הפד, מיישם בצורה אחידה על כל המשטח שבא לי להגן עליו.

ממתין מעט, ומנגב.

לגבי השאלה השניה , אין לי שמץ, מעניין לי את הת@ת איך נראה התא מנוע.

בהצלחה. :-P

"יאללה בירי".

פורסם

שני סוגי ה APC הנידונים בפורום (אותם אני מצאתי) הם 1.APC מגוויירס 2.APC שופרסל

באיזה מהשניים מדובר ?

יש לי את הזה של השופרסל ,אני די חושש ליישם אותו על הדשבורד באוקטביה , בסופו של דבר אנסה ,בנתיים יש חשש.

בסופו של דבר מדובר בפלסטיק אך סוגי הפלסטיק שונים, הפלסטיק שמקיף את המושבים נראה לי יותר סלחני מהפלסטיק ממנו בנוי הדשבורד והפלסטיק בדלתות הרכב .

מצאתי המלצה לניקוי משטח ויניל , יש ליישם את הAPC בריכוז 1:10 על מטלית ולא ישירות על המשטח

להלן המקור http://www.detailedimage.com/Ask-a-Pro/review-the-many-uses-for-meguiars-d101-apc-all-purpose-cleaner/

בסיום ההסבר (לפני התגובות) ישנן כמה הערות בנוגע לריכוזים ולשיטות ניקוי

פורסם

אני מדבר על המוצר של מג'ס, לא מכיר את המוצר של שופרסל.

חברים בפורום שהשתמשו בו (שופרסל) מספרים שהמוצר חזק יחסית, וכנראה יש לדלל אותו ביחס שונה ולמהול ביותר מים.

נסה לדלל אותו, ערוך בדיקה על מקום נסתר, ותלמד את התוצאות.

"יאללה בירי".

פורסם

היום ניקיתי את הרכב ויצאתי די מרוצה .

מהלתי 1:10 (APC שופרסל ) ועבדתי עם שתי מטליות מיקרופייבר, אחת רטובה והשנייה יבשה עם סיבים ארוכים.

ניקיתי את כל הפלסטיקה בסלון הרכב, הכי מרוצה מניקוי ההגה.

הקפדתי שהחומר לא יבוא במגע עם הגומיות (של הדלת).

פורסם

אין מניעה שיבוא במגע עם גומיות של הדלתות בתנאי שתשמן אותן עם הפלאש דאש (מה שאני עושה רק מבלי לנקות עם APC)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
FLASH DASH בחו"ל זול יותר ?

נראה כתחליב טוב להגנה על הדשבורד והגומיות אבל בארץ עולה יקר

יקר זה עניין יחסי,זה עולה 40 ש"ח וזה מספיק להמון פעמים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...