Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר שחפשתי אודות נוזל הניקוי הנ"ל בפורום ומצאתי מידע רב אך לפעמים סותר, אשמח אם חברי הפורום שהשתמשו ב APC הנ"ל יוכלו לרכז את כל האזורים ברכב אותם ניתן לנקות עם הנוזל וכן הדילול הנדרש עבור כל אזור ?

תודה למגיבים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ותמונה שלו, הוא כנראה מצליח לחמוק לי מהעיניים הרבה פעמים.

מאוד מאוד קשה למצוא אותו בסניפים. גם אני חיפשתי.

יש אקונומיקה שמאוד דומה לו אבל לא להתבלבל.

בקיצור הוא לא חמק לך מהעיינים פשוט לא נפגשתם עדיין :)

פורסם

תמונה של המוצר.

010236.jpg?v=3?1384885906571%20=1384885906571

אין לי ניסיון עם המוצר הנ"ל, ככה שלגבי דילולו אשאיר זאת למומחים.

לגבי apc של מג'ס, אני משתמש בדילול של 1:10 לפלסטיקה, ולמושבים.

ראיתי דיי הרבה בקבוקים של המוצר הזה בקוסמוס ביהוד, למי שמהאיזור ומעוניין.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם

מצאתי את הנוזל בשופרסל דיל תוך 2 דקות,ללא קושי

הוא נראה כך

ממה שמצאתי בפורום, חלק הצליחו לנקות ריפוד בד וחלק לא כ"כ (כנראה ריכוז שונה של החומר)

בנוסף הנוזל מתאים לשטיפת ג'נטים (לא מצאתי באיזה ריכוז מדובר)

היה מישהו שגם הצליח לנקות את הפלסטיקה בסלון הרכב אך לכך נדמה לי ישנם חומרים טובים יותר שגם מנקים וגם מעניקים הגנה מהשמש לדוגמא או מהצטברות מואצת של אבק.

לא הצלחתי למצוא עדויות לשימוש של הAPC בתור שמפו לשטיפה חיצונית, לכך קרוב לוואי ישנם חומרים מתאימים הרבה יותר

פורסם

תודה על ההערה .

תוכל לצלם את התווית (תכולה) של ה APC של מגוויירס?

יכל להיות שמדובר בחומר די דומה ואז בוודאות יהיה ניתן לנקות את הפלסטיקים והדשבורד בסלון הרכב

עם ה APC הנדון בדילול דומה 1:10

תודה

פורסם

לא ממליץ לנקות פלסטיקים עם APC של שופרסל.

ואם כבר מנסים אז בדילול נמוך בלבד.

השאיר אצלי מספר אזורים לבנים במקצת.

בנוסף, מתאים לריפוד הגג ולריפוד בכללי, ג'אנטים וכו'.

פורסם

כנראה יש בו ריכוז מאוד גבוה של סבון (באיזה יחס דללת ? ) או אפילו אקונומיקה , בבית אקונומיקה עושה פלאים ,ברכב הסיפור שונה.

מאז ומתמיד השתמשתי במים מזוקקים בלבד לשטיפת הפלסטיקים והגומיות בסלון הרכב, קרוב לוודאי אמשיך להשתמש במים בלבד.

כנראה אדלל את הנוזל 1:10 או אפילו יותר לניקוי המושבים כדי שאסע עם המשפחה ללא דאגות ובראש שקט

פורסם

מצטרף לבקשת פותח השרשור. מעוניין לשמוע על יכולות המוצר של שופרסל, מבעלי נסיון.

יש סיכוי שיש לנו כאן מוצר מצוין, שיכול לתת מענה זהה למוצרי ה APC האחרים בעלות זולה יותר ונגישות גבוהה.

פורסם

לא יודע מה יש בחומר של שופרסל , ולא הולך לטחון כימיה של חטיבה רק בשביל השרשור הזה , מה שכן צריך לוודא שבחומר של שופרסל אין מרכיבים שלא בריאים לרכב (ללכה , לגומי , לבד וכו') כגון : מלבינים\חומרים פעילים\חומצות\בסיסים ושאר המשתכים\מאכלים , מינרלים (סולפטים\מלחים) אגרסיביים , חומרי הברקה (חלק נכללים במלחים) ועוד .

אם משום מה החלטתם לבטוח ביצרן (בתווית של שופרסל במקרה הזה) תעשו חיפוש על כל רכיב ורכיב לפני שתתנו לו לגעת ברכב , זה שלא רואים נזק מידי לא אומר שלא יתפתח בעתיד נזק כגון חמצון , ייבוש , שינוי גוון ושוב מזכיר שיתוך .

מזכיר לי בחור ששטף במשך שנים רכב לבן עם אקונומיקה , בחיי שהרכב נראה טוב לתקופה די ממושכת עד שהופיעו נזקים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...