Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה - עם כל הרצון הטוב יוצא שאני משלם עוד 1000 שקל, 500 על טיפול, מסתבר שזה חובה ואני מקבל את זה, הפעם מצאו שגם המשאבת מים נהרסה!

זה יעלה לי עוד 500 שקל, רק לסבר את עיינכם, המשאבה הזו הוחלפה בערך שבוע אחרי שהרכב נרכש ויצא מהסוכנות! והנה שוב אחרי 40,000 ק״מ, וכמובן שאני מטפל ברכב ושומר עליו ככל שניתן..

איך זה הגיוני שכל הרכב מוחלף? לא הגיוני שגם משאבת המים תכוסה?

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין פה בכלל עניין של לשמור על הרכב או לא, משאבת מים, בדיוק כמו רצועת טיימינג (שלא לדבר על שרשרת)- לא אמורה להיות מוחלפת בקילומטרז' כזה נמוך.

בקיצור חבר, קונצרן VAG רצה להראות לעולם שיש לו את ההכי גדול, זאת באמצעות טכנולוגיות מתקדמות, הוא רק לא אמר לעולם שהטכנולוגיה בוסרית לחלוטין ועדיף היה להמתין עוד איזה 10 שנים כדי שהיא תצא גם אמינה.

אני לא אשכח שכשהטכנולוגיה יצאה היו ספקנים שאמרו "צריך לראות איך הרכבים האלה יזדקנו עם מנועי הטורבו שלהם", הם לא ידעו שאפילו האמירה הזאת אופטימית- המנועים והגירים לא מצליחים להגיע למצב של "הזדקנות" כי מוחלפים כבר בצעירותם.

העצה אלייך חבר מצוייה בשורה הראשונה- משאבת מים לא אמורה לההרס בקילומטרז' כזה נמוך, אתה בפתח מלחמה חדש...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא הגיוני שגם משאבת המים תכוסה?

לא יודע.

אין דין תקלה כזו כדין תקלה סדרתית מוכרת.

אל תיקח עצות מלחמתיות ממתסיסים, שזה לא יעלה להם לא זמן ולא כסף. בשביל עלות של תדלוק לא שווה לך להתחיל לריב. פשוט תחליף למוסך זול, טוב ואמין יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא יודע.

אין דין תקלה כזו כדין תקלה סדרתית מוכרת.

אל תיקח עצות מלחמתיות ממתסיסים, שזה לא יעלה להם לא זמן ולא כסף. בשביל עלות של תדלוק לא שווה לך להתחיל לריב. פשוט תחליף למוסך זול, טוב ואמין יותר.

ובכל זאת, להחליף משאבת מים פעמיים ב-40k?

ברור שיש פה ליקוי ולא בלאי טבעי. איך היא נהרסת אחרי כל כך מעט ק״מ בכלל?

500 שקל זה מעבר למחיר של תדלוק, שילמתי הרבה יותר כשבחרתי סיאט..

פורסם
ובכל זאת, להחליף משאבת מים פעמיים ב-40k?

ברור שיש פה ליקוי ולא בלאי טבעי. איך היא נהרסת אחרי כל כך מעט ק״מ בכלל?

לי לא ברור, אני לא יודע.

תנסה לשאול במוסך.

לגבי התקלה בגינה נפתח השרשור, ברור שהיא סדרתית. לגבי המשאבה... לא יודע. בכל מקרה, לא זו הנקודה. הנקודה שהיא שאין טעם להלחם על זה. לך למוסך אחר לקבל חוות דעת שנייה ושירות.

זה מה שאני עושה כשאני לא מרוצה משירות שקיבלתי.

סתם לדוגמא, החלפתי בדיוק שרשרת לאופניים. בגלל שהיא הוחלפה באיחור, הייתי צריך גם קסטה חדשה להילוכים. ממכנופאן טוב, שרואה את האופניים שלי, אני מצפה להגיד לי להחליף שרשרת לפני שיש נזק, כשאני סתם מכניס את האופניים ליישור קו כללי.

זה לא קרה.

שתקתי. החלפתי. גם שרשרת, גם קסטה וגם מכנופאן.

הוא בחור נחמד, לא עשה פאשלה גדולה, אבל מקצועית הוא אכזב אותי.

כלומר, לא על כל סכום ודבר יוצאים למלחמה. זה לא יעיל. לפעמים פשוט מחליפים נותן שירות/איש מקצוע.

פורסם
לי לא ברור, אני לא יודע.

תנסה לשאול במוסך.

לגבי התקלה בגינה נפתח השרשור, ברור שהיא סדרתית. לגבי המשאבה... לא יודע. בכל מקרה, לא זו הנקודה. הנקודה שהיא שאין טעם להלחם על זה. לך למוסך אחר לקבל חוות דעת שנייה ושירות.

זה מה שאני עושה כשאני לא מרוצה משירות שקיבלתי.

סתם לדוגמא, החלפתי בדיוק שרשרת לאופניים. בגלל שהיא הוחלפה באיחור, הייתי צריך גם קסטה חדשה להילוכים. ממכנופאן טוב, שרואה את האופניים שלי, אני מצפה להגיד לי להחליף שרשרת לפני שיש נזק, כשאני סתם מכניס את האופניים ליישור קו כללי.

זה לא קרה.

שתקתי. החלפתי. גם שרשרת, גם קסטה וגם מכנופאן.

הוא בחור נחמד, לא עשה פאשלה גדולה, אבל מקצועית הוא אכזב אותי.

כלומר, לא על כל סכום ודבר יוצאים למלחמה. זה לא יעיל. לפעמים פשוט מחליפים נותן שירות/איש מקצוע.

הרגע קיבלתי שיחה מהילה, נציגת השירות של צ׳פיון שמבשרת שמראש לא התכוונו לחייב אותי בעלות משאבת המים ושזו הייתה טעות שהמוסך התקשר אלי וביקש שאשלם.

משאבת המים תכוסה לחלוטין ע״י צ׳פמיון מוטורוס.

פורסם

זה די מגוחך שהמוסך מודיע לך שאתה צריך לשלם כך וכך, אתה מתלונן בפורום- ואז הילה משירות הלקוחות מתקשרת ומודיעה שצ'מפיון ישלמו, פעם אחר פעם.

זו צורת ההתנהלות של יבואן מרכזי בארץ...?

פורסם
הרגע קיבלתי שיחה מהילה, נציגת השירות של צ׳פיון שמבשרת שמראש לא התכוונו לחייב אותי בעלות משאבת המים ושזו הייתה טעות שהמוסך התקשר אלי וביקש שאשלם.

משאבת המים תכוסה לחלוטין ע״י צ׳פמיון מוטורוס.

לא התכוונתי, להגיב יותר בשרשור הזה אבל בכל זאת.

אולי כדאי (פות"ש) שתמתין מעט לתשובות מוסמכות, לפני שאתה רץ לספר לחבר'ה.

כל מה שמאן דהוא אומר לך.

פורסם

כל מה שמאן דהוא אומר לך.

+1

מאד מאד נכון.

קובי

:-)

פורסם

כל מה שמאן דהוא אומר לך.

הוא קיבל טלפון מהמוסך...:roll:

זה לא "תשובה מוסמכת"?

אני חוזר שוב על מה שכתבתי בהתחלה, יש שם משהו ממש לא תקין באופן בו דברים מתנהלים, מבחינת מי מחליט מה ועל סמך מה ומתי מדברים עם הלקוח. גם משגעים את הלקוח וגם מקבלים פרסום שלילי, למרות שבסוף עושים את הדבר הנכון.

כתבתי כבר, אם הייתי מנהל שירות הלקוחות שלהם, הייתי מתחרפן מתסכול.

פורסם
הוא קיבל טלפון מהמוסך...:roll:

זה לא "תשובה מוסמכת"?

אני חוזר שוב על מה שכתבתי בהתחלה, יש שם משהו ממש לא תקין באופן בו דברים מתנהלים, מבחינת מי מחליט מה ועל סמך מה ומתי מדברים עם הלקוח. גם משגעים את הלקוח וגם מקבלים פרסום שלילי, למרות שבסוף עושים את הדבר הנכון.

כתבתי כבר, אם הייתי מנהל שירות הלקוחות שלהם, הייתי מתחרפן מתסכול.

המוסך לא מחליט כלום, אלא מבקש אישור לכל דבר מהיבואן, אי לכך תשובתם אינה סופית.

עם כל יתר שכתבת, אני מסכים לחלוטין.

פורסם
המוסך לא מחליט כלום, אלא מבקש אישור לכל דבר מהיבואן, אי לכך תשובתם אינה סופית.

תעשה לי טובה... מה אתה רוצה מפותח השרשור?!

התקשרו אליו ואמרו לו שמחייבים אותו כך וכך. מה, הוא אמור היה לעשות וידוא חיוב מול שירות לקוחות?!

דחילאק...

יש יועץ CRM באולם...?

פורסם
תעשה לי טובה... מה אתה רוצה מפותח השרשור?!

התקשרו אליו ואמרו לו שמחייבים אותו כך וכך. מה, הוא אמור היה לעשות וידוא חיוב מול שירות לקוחות?!

דחילאק...

יש יועץ CRM באולם...?

אני לא רוצה דבר מפותח השרשור.

אבל כן הייתי מצפה, שלפחות יפנה לגורם שטיפל בו (שרות הלקוחות), לפני שהוא רץ לספר לחבר'ה.

פורסם

אתה סותר את עצמך.

אבל כן הייתי מצפה

הוא לא עיתונאי, הוא לא צריך ללכת ולוודא שהוא דיבר עם האדם המוסמך...

פורסם

אבל כן הייתי מצפה, שלפחות יפנה לגורם שטיפל בו (שרות הלקוחות), לפני שהוא רץ לספר לחבר'ה.

מתברר שלרוץ לספר לחבר'ה פותר את הבעיות באופן אפקטיבי יותר משירות הלקוחות.

• תוכן חדש...