Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא רוצה דבר מפותח השרשור.

אבל כן הייתי מצפה, שלפחות יפנה לגורם שטיפל בו (שרות הלקוחות), לפני שהוא רץ לספר לחבר'ה.

סתרת את עצמך פעמיים בהודעה אחת. פעם אחת מה שפאלו כתב, פעם שניה - את המשפט הזה שלך "ולי אין עניין, לשחק את "פרקליטו של השטן"." אבל אתה בעצם כן משחק את התפקיד, אך ללא הצלחה.

פורסם
לא התכוונתי, להגיב יותר בשרשור הזה אבל בכל זאת.

אולי כדאי (פות"ש) שתמתין מעט לתשובות מוסמכות, לפני שאתה רץ לספר לחבר'ה.

כל מה שמאן דהוא אומר לך.

למה שלא "ירוץ לספר לחבר'ה", יש לו 100% הצלחה עם השיטה הזו.

על פניו נראה שזה מה שמבינים שם.

פורסם

מה שכן, בכל הסיפור הזה יש נקודת אור אחת שאני חושב שראוי לציין ולהעריך-

הסיוע של הילה, הנציגה של צ׳מפיון בפורום שלפי ההתנהלות של יתר הגורמים בצ׳מפיון היא כנראה עובדת שעות נוספות ומצליחה לסייע פה לחלק מבעלי הרכבים.

כל הכבוד לה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה שכן, בכל הסיפור הזה יש נקודת אור אחת שאני חושב שראוי לציין ולהעריך-

הסיוע של הילה, הנציגה של צ׳מפיון בפורום שלפי ההתנהלות של יתר הגורמים בצ׳מפיון היא כנראה עובדת שעות נוספות ומצליחה לסייע פה לחלק מבעלי הרכבים.

כל הכבוד לה.

מסכים, בזכותה גם החליפו את את ההגה שהעור ממנו התקלף ! היא באמת אכפת לה ועושה את השינוי.

אבל הבעיה בעיקרון זה האחריות הקמצנית של צ'מפיון שהיא רק לשנתיים. חבל שאין להם כמו בארצות אחרות,

5 שנים על המנוע גיר ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם

עידן, אבל למה רק לחברי הפורום? שהילה תפנה למי שצריך ויעשו מדיניות אחידה, כמו שפאלו כתב.

פורסם
אתה סותר את עצמך.

הוא לא עיתונאי, הוא לא צריך ללכת ולוודא שהוא דיבר עם האדם המוסמך...

פאלו, אני ממש לא סותר את עצמי אלא, אם לשיטתך המילים "רוצה" ו "מצפה" משמעותן זהה

ואני אסביר:

"רוצה"=דורש - אני לא דורש מפות"ש כלום.

"מצפה"=מקווה - אני מקווה, שפות"ש ימתין לתשובות מוסמכות, לפני שהוא רץ לספר לחבר'ה.

היכן כאן הסתירה?

סתרת את עצמך פעמיים בהודעה אחת. פעם אחת מה שפאלו כתב, פעם שניה - את המשפט הזה שלך "ולי אין עניין, לשחק את "פרקליטו של השטן"." אבל אתה בעצם כן משחק את התפקיד, אך ללא הצלחה.

לא שווה התייחסות.

פורסם
לא התכוונתי, להגיב יותר בשרשור הזה אבל בכל זאת.

אולי כדאי (פות"ש) שתמתין מעט לתשובות מוסמכות, לפני שאתה רץ לספר לחבר'ה.

כל מה שמאן דהוא אומר לך.

תגובתי להודעתך נערכה, מעוניין רק לחזק - במידה והנושא לא היה נפתח כאן עם כל ההשתלשלות לא הייתי מקבל פניה מצ׳מפיון ולא ידוע מה הייתה התוצאה הסופית.

הילה נתנה מענה מעולה (ולאחר מעשה מסתבר שגם אחראית השירות של המוסך עשתה המון מאחורי הקלעים מבלי שידעתי), הטעות העיקרית היא שפנו אלי קודם מהמוסך עם תשובות שליליות עוד לפני שהן אכן היו חתומות וסגורות, מבחינתי נציג המוסך, אותו אדם שמקבל את הרכב לטיפול אחראי באופן אישי על כל התהליך מול המוסך ובעצם היווה מתווך ביני ובין היבואן, קיבל תשובות והעביר אותן אלי לעיתים לפני שהיה צורך.

פורסם
תגובתי להודעתך נערכה, מעוניין רק לחזק - במידה והנושא לא היה נפתח כאן עם כל ההשתלשלות לא הייתי מקבל פניה מצ׳מפיון ולא ידוע מה הייתה התוצאה הסופית.

הילה נתנה מענה מעולה (ולאחר מעשה מסתבר שגם אחראית השירות של המוסך עשתה המון מאחורי הקלעים מבלי שידעתי), הטעות העיקרית היא שפנו אלי קודם מהמוסך עם תשובות שליליות עוד לפני שהן אכן היו חתומות וסגורות, מבחינתי נציג המוסך, אותו אדם שמקבל את הרכב לטיפול אחראי באופן אישי על כל התהליך מול המוסך ובעצם היווה מתווך ביני ובין היבואן, קיבל תשובות והעביר אותן אלי לעיתים לפני שהיה צורך.

תחליף מוסך. מאוד פשוט.

גם לי בפליקס הפעילו אחריות "מורחבת" כשהייתי צריך.

אני שמח שהסתדר לך, ומצטרף להמלצה של bar72.

פורסם
עידן, אבל למה רק לחברי הפורום? שהילה תפנה למי שצריך ויעשו מדיניות אחידה, כמו שפאלו כתב.

לא צריך להיות גאון כלכלי כדי להבין שכל התיקונים האלה שבמסגרת האחריות אינם תורמים לרווחיות צ׳מפיון ו\או היצרנית.

זה עולה כסף בחלקים, במשלוחי חלפים, בשעות עבודה של עובדי מוסך, בשעות שהליפטים עסוקים בלבזבז כסף במקום לייצר כסף.

תוסיף לזה את העובדה שליבואן יש תודעת שירות זהה לזה של עגבנייה ותבין למה גם למי שמבין עניין ויודע ללחוץ על הכפתורים הנכונים לא מתקנים אוטומטית, אז שיתנדבו לתקן בחינם למי שלא מודע להיקף התקלה?...

בקיצור, צריך להודות לכל שהפורום מעניק ולהילה שקשובה פה לתלונות בעלי הרכבים.

המסקנה פשוטה:

מי שלא ״ירוץ לספר לחברים״ ימצא את עצמו נושא בעלות התיקון, מי שרץ לספר לפורום- מקבל הודעה פרטית על כך שהיתה טעות ואכן הטיפול יכוסה על ידי החברה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כנראה שהתופעה מדבקת!

גם אני הייתי אתמול במוסך הצפון בנצרת ונפתחה קריאה לטיפול... אני עדיין מחכה לתשובה!

דאגתי אפילו שהאיש שירות (אחלה בחור) יצרף למייל, סרטון שצילמתי ובו שומעים את הרעשים בבירור.

נקווה שיטופל בהקדם!

מאוד מרגיז לראות את רמת הטיפול של היבואן בארץ ביחס למה שקורה חו"ל.

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

פורסם
כנראה שהתופעה מדבקת!

גם אני הייתי אתמול במוסך הצפון בנצרת ונפתחה קריאה לטיפול... אני עדיין מחכה לתשובה!

דאגתי אפילו שהאיש שירות (אחלה בחור) יצרף למייל, סרטון שצילמתי ובו שומעים את הרעשים בבירור.

נקווה שיטופל בהקדם!

מאוד מרגיז לראות את רמת הטיפול של היבואן בארץ ביחס למה שקורה חו"ל.

או יותר סביר להניח, שצ'מפיון העבירה לאחרונה הוראה למוסכים לבדוק את שרשרת התזמון בכל טיפול.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
פאלו, אני ממש לא סותר את עצמי אלא, אם לשיטתך המילים "רוצה" ו "מצפה" משמעותן זהה

ואני אסביר:

"רוצה"=דורש - אני לא דורש מפות"ש כלום.

"מצפה"=מקווה - אני מקווה, שפות"ש ימתין לתשובות מוסמכות, לפני שהוא רץ לספר לחבר'ה.

היכן כאן הסתירה?

לא שווה התייחסות.

המוסך הוא גורם מוסמך לכל דבר ועניין, הלקוח לא יכול לדעת שאצל צ'מפיון "טעות מצערת" היא מדיניות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אתה יכול להעלות לפה?

תודה

אנסה מאוחר יותר

** עריכה: מעלה את הקובץ... קישור יצורף עוד מעט

אמנון,

על הרעש עליתי לבד ומשם למוסך.

OTOuYtUjzbE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

• תוכן חדש...