Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

אהיה קצר, מאוד אהבתי את הרכב,

אני מעוניין בדגמים מ 2009-2011, התקציב יהיה עד 60K כולל ישור קו.

משהו מסויים שכדאי לי לדעת?

שמתי לב שב 2009 יש דיינאמיק ומגניפקו - מלבד ה USB וידיות הילוכים מאחורי ההגה, יש הבדל נוסף?

משהו נוסף שכדאי לי לדעת\לקחת בחשבון?

ובהכי חשוב - איפה אינ מוצא אחת ? ביד 2 אין כמעט מודעות, חלק גדול מהן כבר לא רלוונטיות.

מישהו מכיר חברות גדולות שמוכרות את הדגם הזה? אולי מגרשי מכוניות? (בדקתי באלדן - באתר, והתקשרתי לאלבר ואין שםן)

פורסם

מצאתי את הדגם הלא מאובזר (ללא שליטה מההגה), 2010 עם 30K קילומטרז ב 55K.

איך נשמע לכם?

מה אין בגרסה הזאת שיש בשניה?

פורסם

כל מה מצאתי היה רובוטי.

חזרתי עכשיו מחברת ליסינג מהגדולות בארץ, והוא הציע לי :

בראבו 2011, 56 אלף קילומטר, דיינאמיק

הייתה ליסינג בעברה (אני יד שניה מן הסתם).

בבדיקה של הרכב הכל סומן ב V, מלבד :

שלדת מרכב - צבע מרכב : שריטות צבע מרכב\פגמים = תקוני מרכב, משמעות נמוכה

סימני פגיעה במרכב = מעיכות\מעוך, נזק לפגושים

מערכת בלמים - בלמים אחוריים : לתקן רפידות, לתקן צלחות\דיסקים\תופים

צמיגים - צמיגים וגלגלים : קדמי ימני פגום, קדמי שמאלי פגום.

הבחור שם טוען שזה היה לפני "ההשבחה" של הרכב, וכעת הכל תוקן.

הוא רוצה על האוטו 60,000 שקל בתנאי שאני עושה ביטוח שלהם או 62,000 וביטוח של מי שבא לי.

מה דעתכם?

הצבע של האוטו ממש אכזב אותי (ב'ז), בנוסף מה זה אומר גרסאת דיינמיק?

תודה!

פורסם

ראיתי פרסום נוסף.. 56K על שנת 2010, דינמיק 34 אלף קילומטר (והבחור כבר יד שניה)

קצת מוזר לי ש2 אנשים מכרו את האוטו לפני שהוא הגיע ל 34.

פורסם

ירידת ערך הייתה אכן מאוד גבוהה בתחילת דרכה של המכונית בשוק. מאז המכונית נעשתה יותר מבוקשת וירידת הערך (במונחים אבסולוטיים של אלפי ש"ח לשנה) לא יותר גרועה מהמתחרות.

ועוד משהו על ירידת ערך - היא עובדת גם לטובת הקונה - שים לב ש-60 אלף זה מה שמבקשים על קורולה SUN ערומה מאבזור מודל 2009 מליסינג ובתמורה מקבלים מכונית נחמדה וצעירה יותר. הגיר הרובוטי בסדר גמור יחסית לחד-מצמדי, אפילו ממש טוב ביחס לחד-מצמדי. התנהגות הכביש היא משהו שלא תמצא במשפחתיות מהמזרח, כולל מאזדה3 לעניות דעתי. ההגה בלי פידבק אבל מאוד מדויק - אחרי שמתרגלים, קשה לעבור למכוניות עם הגה נחות יותר.

לגבי רמות הגימור --

קודם כל בראבו קונים טורבו (120 כ"ס). כל מי שמחפש לקנות בראבו בגלל האלמנט הדינמי - יעדיף טורבו בגרסת דיינמיק מאטמוספרי מאובזרת יותר.

ההבדלים בין הדיינמיק לסנסיישן מפורסמים פה וברשת וניתן למצוא בחיפש זריז - חישוקי 15 לעומת 16, חישוקי אלומיניום (לא תמיד), פנסי ערפל, בקרת שיוט, שליטה ברדיו מההגה, כניסת USB, חיבור BT לטלפון, חלונות כהים.

הבחור שם טוען שזה היה לפני "ההשבחה" של הרכב, וכעת הכל תוקן.

ברור שכך הוא טוען - הצמיגים הקדמיים אכן חדשים? הפגושים נראים תקינים במבט חיצוני?

פורסם

האוטו בירושלים, אני מרחובות אז לא יצא לי לראות אותו.

הבחור (שוב פעם) טוען שהכל סודר.. אני רוצה להאמין שכן.

העניין שהצבע פשוט מזעזע ומוריד לי כל חשק מהרכב.

כמו שאמרתי יש 2 אופציות אחרות, שתיהן מחיפה

2010 - 34 קילומטר, דינמק - 56 אלף (יד פרטית קודמת)

2009 95 קילומטר , מגניפיקו - 48 אלף (ליסינג בעברו)

מה דעתכם?

פורסם
האוטו בירושלים, אני מרחובות אז לא יצא לי לראות אותו.

הבחור (שוב פעם) טוען שהכל סודר.. אני רוצה להאמין שכן.

העניין שהצבע פשוט מזעזע ומוריד לי כל חשק מהרכב.

כמו שאמרתי יש 2 אופציות אחרות, שתיהן מחיפה

2010 - 34 קילומטר, דינמק - 56 אלף (יד פרטית קודמת)

2009 95 קילומטר , מגניפיקו - 48 אלף (ליסינג בעברו)

מה דעתכם?

המגניפיקו הרבה יותר מאובזר ומעניין

אם האיבזור לא מעניין אותך אז לך על הראשונה.

אבל תבדוק טוב טוב את הראשונה, זכור לי שהיא ממש הרבה זמן בלוח ומוזר שהיא לא נחטפה בקילומטרז' כזה, וגם יד שניה עם קילומטר נמוך, קצת מחשיד כל העניין, תבדוק טוב.

פורסם

המגניפיקו מאובזרת בנדיבות ויפה, זאת המכונית הנוכחית של אשתי. אבל אין לה ESP והיא עם 4 כריות במקום 6.

קניתי את הרכב שלי בן פחות מ-3 וכבר יד שניה (דרך זרוע הטרייד-אין של היבואן - "אוטודיל") ואחרי שעיינתי בהיסטוריה הרכב עלה בי חשד שהרכב נמכר בזריזות בגלל שהיו לו המון בעיות מצמד וכל מיני שטויות עם העברת ההילוכים (לגבי השלדה - קיבלתי התחייבות של "אוטודיל" דרך מכון הבדיקה שלהם ובנוסף בדקתי ביסודיות את הרכב במוסך שאני סומך עליו, יחד עם המוסכניק וחבר על הליפט).

העניין הוא שאני קיבלתי רכב אחרי שהמצמד והמשאבה שלו הוחלפו במורשה, כפתורי העברת ההילוכים הוחלפו כנ"ל ובנתיים טפו-טפו שנה ו-20KKM והעסק עובד. כבונוס קיבלתי את הרכב עם מצמד חדש.

למרבה הצער - לרוב זה לא הסיפור, אלא מדובר ברכב עם שלדה דפוקה או עם תקלה שנמרח עליה טיח בלבד לקראת המכירה.

פורסם

העניין הוא שאני מרחובות והבחור הזה מחיפה,

איך אני שואל דבר כזה בטלפון? הוא הרי ימצא דרך להשתחרר אם באמת משהו לא בסדר.

אני בראש לנסוע לשם כדי לסגור איתו, זאת אומרת שאני מודע למחיר, ואם הכל טוב בבדיקה אז סוגרים.

אבל עדיין קצת מפחיד אותי כל העסק הזה של 34K קילומטר וכבר יד שלישית על האוטו.

פורסם

ה2010 דינמיק, במקרה מקרית מוצקין? בחור בשם דוד?

אם כן, אז גם אני ראיתי את האוטו שלו כשחיפשתי רכב, הוא היה בדיוק לפני טסט (שבועיים בערך) ולא היה מוכן להתפשר במחיר אפילו על הטסט. קצת חי בסרט.

הוא מנסה למכור די הרבה זמן, האוטו שלו נראה במצב מעולה. קוסמטית האוטו אחלה, מכנית לא בדקתי אבל נהגתי על הרכב והכל היה בסדר. הגיר היה חלק ולא נראו או נשמעו בעיות כלשהן.

כשניסיתי לדבר איתו על מחיר, אמרתי לו על העניין שהטסט ממש עוד רגע, הוא לא התפשר אפילו ב1000 שקל והטסט של הרכב בערך 1700 שקל. בקיצור הוא בונקר והוא חושב שזה יעזור לו. הוא לא מבין שכל חודש שעובר, מר לוי יצחק מגרד לו עוד קצת.

ראיתי שאחרי הטסט שהוא בסוף עשה בעצמו, הוא עדכן את המחיר ל56.5K, לא יודע מה המחיר כרגע.

אגב, הוא אמר שהבן שלו עבד בסמל"ת, בתור איש מכירות. לא יודע אם זה עוזר או לא, אבל אמרתי נשפוך את כל מה שאני זוכר מהאוטו הזה :)

סך הכל האוטו שלו נראה כמו אחלה בחירה, אבל לא במחיר הזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

דווקא בטלפון הוא נשמע בחור מאוד נחמד,

כמה אתה חושב שצריך לשלם על ברבו עם 34K ? כמה הוא ביקש ממך לפני שהוא עדכן מחיר ל 56.5 ?

וזה ממש עזר מה שאמרת, טוב לדעת שהאוטו (לפחות) נראה תקין, בכל מקרה במחיר הזה גם אני לא אקנה.

יש לי אופציה לקנות כבר מחברת ליסינג ב 60K שנת 2011 עם מעט יותר קילומטרז, ושם הם ידאגו לתקן את כל הרג'קטים שיעלו בבדיקה, מה שיד פרטית לא תעשה אף פעם.

פורסם

ממני הוא ביקש 55K, עם טסט לשבועיים. לא היה מוכן להתפשר על כלום.

אולי הוא קצת החכים מאז שאני ראיתי את הרכב (לפני חודש בערך).

הוא מנסה למכור המון זמן...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...