Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס? עם הכרותי את שוק הרכב המשומש, מקסימום 45K. וגם זה בלחץ.

בפועל, הייתי משלם גם 50K ואולי אפילו קצת מעל. למה? כי אני אוהב את הרכב הזה והוא ללא ספק אקזמפלר מאוד שמור, אז מבחינתי הוא היה שווה את זה. וכוס עומו הקטע הזה של כולם להגיד "קניתי אוטו באחלה מחיר". אתה קונה רכב או שאתה קונה מחיר?

אם באותו יום שהייתי אצלו הוא היה מתגמש איתי ל51-52, הרכב הזה היה כבר אצלי, אפילו עם טסט מאוד קרוב.

היום, כשהוא כבר עם טסט לשנה, אני מאמין שהייתי מוכן לשלם את ה52-53. כמובן בכפוף לתוצאות הבדיקה.

חשוב להגיד, זה אני וזו דעתי, לא מדובר פה בהמלצה כלשהיא או דרך פעולה כדאית. פשוט הסברתי לך את השיקולים שלי שהיו לי באותו הזמן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

קצת מאכזב אותי העובדה שמדובר בדינאמיק :-(

כמה יעלה ג'אנטים ממוצעים?

השליטה מההגה פחות משנה לי, כנראה שבכל מקרה אחליף את המערכת למשהו סיני עם דיבורית, הרצת וידאו וכו'

פורסם

תודה חני,

דיברתי עם אסי (נשמע בחור נחמד), יש להם שם בראבו, אבל המחירים מתקרבים ל 80..

קצת יותר מדי לטעמי.

תודה על הנסיון בכל זאת!

פורסם
האוטו בירושלים, אני מרחובות אז לא יצא לי לראות אותו.

הבחור (שוב פעם) טוען שהכל סודר.. אני רוצה להאמין שכן.

העניין שהצבע פשוט מזעזע ומוריד לי כל חשק מהרכב.

כמו שאמרתי יש 2 אופציות אחרות, שתיהן מחיפה

2010 - 34 קילומטר, דינמק - 56 אלף (יד פרטית קודמת)

2009 95 קילומטר , מגניפיקו - 48 אלף (ליסינג בעברו)

מה דעתכם?

אם זו המגניפיקו מחיפה, מהצ'ק פוסט, עזוב.

ראיתי את האוטו ונסעתי עליו. הבנאדם לא אמין בעליל!

היתה אלפא 147 2002 ידנית (120כ"ס)

מצאתי בראבו 2009, והפכתי אותה לאבארת'

פורסם

כן מדובר על הצ'ק פוסט.

מאיזו סיבה לא אמין? מה היה איתו שם?

(האמת שגם בטלפון הוא נשמע קצת אגרסיבי חח)

פורסם

קצת קשה למצוא את הרכב הזה.

אני הייתי במסע חיפושים של חודשיים. ממליץ לך לבקש מאוטודיל שירשמו אותך אם וכאשר תכנס בראבו כזו או אחרת ע"פ הביקוש שלך.

הרבה כאלה שלא גולשים בפורומים, מבוגרים וכו' מוסרים את המכוניות שלהם בעסקת טרייד אין או באלפא או בפיאט והאוטו שלהם מגיע ישירות לאוטודיל.

אני אעקוב גם, אם יהיה משהו אעדכן אותך.

אין צורך בחתימה....

פורסם

תודה אדם,

דיברתי עם אוטודיל והם מבקשים יותר מדי על הרכב (קרוב ל 80 אלף לשנת 2011)

אני חושב שהמחיר פשוט גבוה מדי בשביל רכב שהמחירון שלו קרס.

פורסם

קיים רכב שדומה מבחינת נתונים ומחיר לבראבו? אני לא רואה את החיפושים שלי הולכים לאנשהו.

דומה מבחינת : משפחתית קומפקטית, נראה ומרגיש צעיר, מאובזר ןביצועים טובים וקצת חסכוני יותר מהממוצע לפחות..

קיימת חיה נוספת כזאת?

פורסם
קיים רכב שדומה מבחינת נתונים ומחיר לבראבו? אני לא רואה את החיפושים שלי הולכים לאנשהו.

דומה מבחינת : משפחתית קומפקטית, נראה ומרגיש צעיר, מאובזר ןביצועים טובים וקצת חסכוני יותר מהממוצע לפחות..

קיימת חיה נוספת כזאת?

אתה צריך להיות סובלני.

בדוק באתר של אוטודיל אחת ליום.

אני מאמין שתכנס להם אחת באיזור התקציב שלך אולי קצת יותר.

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...