Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקו מיקרה 2011 או יונדאי I20 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לחוות דעתכם - מחפשת רכב חסכוני יציב ואמין, אוטומט, שלא יצטרך לבקר לעיתים תכופות במוסך, לנסיעות בינעירוניות יומיומיות מירושלים למרכז.

מתלבטת בין שתי אפשרויות:

1. אקו מיקרה שנת 2011 עם 65 אלף קילומטר, ב60 אלף ש"ח יד ראשונה מליסינג.

2. יונדאי I20 שנת 2009 עם 75 אלף קילומטר ב50 אלף שח יד ראשונה מהשכרה.

תודה רבה!

פורסם

שימי לב רק שיש אקו מיקרה ידנית ב63 אלף חדשה לגמרי.

הגרסה האוטומטית ב76 אלף.

נראה לי ש60 אלף על מיקרה אוטומטית בת 3 עם קילומטראז מעל הממוצע זה קצת גבוה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

המייקרה יותר חסכונית,אבל בכול השאר אני מעדיף את היונדאי היא יותר בטיחותית,מושב אחורי הרבה יותר נוח,תא מטען גדול,היא גם מרגישה יותר רכב רציני עם חומרים יותר נעימים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פותחת השרשור ציינה בפרוש שהיא מעוניינת במכונית אוטומטית, כך שרוב האופציות שהצעתם יורדות מהפרק.

ולעיניין - למעט צריכת דלק, היונדאי עדיפה על האקו מיקרה בכל הפרמטרים, למרות שגם האקו מיקרה תהווה קנייה טובה למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...