Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה משנה אם החיי סוללה השתפרו או לא השתפרו ? לי יש גלקסי נקסוס ומרוב שהסוללה כבר דפוקה אני מטעין 2-3 פעמים ביום תלוי בשימוש...עוד דקה לפה דקה לשם זה לא משמעותי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי יומיים מעצבנים ומתסכלים עם 4.4 עשיתי צעד שכמעט ולא עשיתי מעולם, ושדרגתי לגירסה 4.3.

כן, אני קורא לזה שדרוג כי היא פשוט יותר טובה: החייגן נורמאלי ופשוט, המקלדת בעברית הרבה יותר נוחה בלי המקשים האידיוטיים החדשים, השעון המעורר המגוחך שגוגל התעקשו לדחוף ל 4.4 כדי להיות מיוחדים, וכמובן ה GEL שהם "חסכו" מאיתנו (גוגל עושים אפל...).

בקיצור, כמה שחיכיתי לשדרוג ל 4.4, מסתבר שעדיף היה אם היו נשארים עם 4.3.

פורסם

הטענות שלך ממש מוזרות.. החייגן אפשר להבין אבל זה כל כך זניח.

השעון היה אותו דבר כבר קודם רק שינו את המקומות של הכפתורים ודברים קטנים כאלה (עכשיו הוא יותר מסודר)

תקיעות וכאלה דברים ממש לא ראיתי. אם בטלפון שלכם מותקנות מאות אפליקציות גרועות (כאלה שרצות כל הזמן למרות שאין צורך) ממפתחים סוג ד שעדכנו אותם לאחרונה לפני שנה וחצי, אז זה בטח יכול לגרום לבעיות וכדאי למחוק. אני אישית מתקין רק מה שאני חייב, אני שונא בלאגן בטלפון או המחשב שלי או בכל דבר אחר.

ודרך אגב הנקסוס 5 שלי הגיע היום בבוקר אליי :twisted:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אגב החייגן עצמו דווקא נחמד לטעמי.

השבוע חבר מהלימודים קיבל נקסוס 5,נגדיר זאת בצורה עדינה "לא נפלתי" לדעתי המסך של S4 הרבה יותר טוב, כך גם המצלמה.

נ.ב אין לי מאות אפליקציות ובטח שלא ממפתחים שלא מעדכנים אותם. אין לי סבלנות לאפליקציות שלא מרגישות בשלות לאחר ההתקנה הראשונית.

עוד שאלה: הזיהוי של גוגל אמור לעבוד בצורה אוטונומית? (של מתקשרים שאינם אנשי קשר)

פורסם

שדרוג מחורבן.

גוגל הפכו את האפליקציה הבסיסית של הטלפון קרי חייגן למשהו משני שצריך להתרגל אליו.

וויז פסקה לעבוד אין קול. לאחר 2 נסיונות התקנה נוספים האפליקציה התחילה לעבוד ומניסיון של 5 חודשים עם אנדרואיד בעוד שבועיים היא שוב פעם תפסיק לעבוד.

אני חוסך כסף בכדי לחזור לאייפון בקרוב מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם
שדרוג מחורבן.

גוגל הפכו את האפליקציה הבסיסית של הטלפון קרי חייגן למשהו משני שצריך להתרגל אליו.

וויז פסקה לעבוד אין קול. לאחר 2 נסיונות התקנה נוספים האפליקציה התחילה לעבוד ומניסיון של 5 חודשים עם אנדרואיד בעוד שבועיים היא שוב פעם תפסיק לעבוד.

אני חוסך כסף בכדי לחזור לאייפון בקרוב מאוד.

למה להשתמש בוויז? תעבור לM8 או לניווט של גוגל. הרבה יותר נוח ומתקדם. ובלי חישובי מסלול בנקודות קריטיות.

(בשניהם יש הנחיות קוליות בעברית)

פורסם

השאלה אם ב- M8 יש דיווחים על משטרה\מפגעים\עומס תנועה שכולם דברים חשובים שיש בוויז.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
למה להשתמש בוויז? תעבור לM8 או לניווט של גוגל. הרבה יותר נוח ומתקדם. ובלי חישובי מסלול בנקודות קריטיות.

(בשניהם יש הנחיות קוליות בעברית)

M8 מותקנת ועובדת אבל לא אהבתי את הממשק שלה וגם לה יש הרבה הנחיות לא נכונות.

ניווט של גוגל עדיין לא מבושל מספיק.

איזה כייף לי :)

פורסם
מה זאת אומרת בלי חישובי מסלול בנקודות קריטיות?

זאת אומרת שהרבה פעמים הגעתי למחלף עם הרבה הסתעפויות ופתאום הוא החליט לחשב מסלול מחדש ואתה כמו ברולטה רוסית צריך פתאום להחליט לאן לנסוע,או שאתה יוצא מחנייה והוא מכוון אותך לכיוון מסויים ולאחר כמה עשרות מטרים הוא מכייל עצמו ופתאום מכוון אותך בכלל לכיוון השני.

השאלה אם ב- M8 יש דיווחים על משטרה\מפגעים\עומס תנועה שכולם דברים חשובים שיש בוויז.

כמובן שב8M יש דיווחי תנועה\שוטרים\ מצפצף כשאתה עובר את המהירות המותרת. הוא אפילו מודיע מתי יש מצלמה מזויפת ומתי אמיתית.

פורסם

לגבי המחלף, מעולם לא הייתה לי הבעיה הזאת עם WAZE אלא אם באותו הרגע בוצע עדכון עומס תנועה ואז הוחלט על מסלול מהיר יותר בהתאם להגדרות שלי.

לגבי היציאה מהחניה, גם לי זה קורה לפעמים בגלל שאני גר במקום שהשביל גישה אליו לא מסומן ולכן האפליקציה לא יודעת לנווט אותי עד שאני מגיע לכביש מסומן.

אני זוכר בחודש הראשון ליציאת M8, הייתה לי אכזבה קשה במסלול מסויים וזה די שיקף את איכות הניווט של האפליקציה.

רציתי להגיע ממושב יד בנימין לעיר רחובות. בשתי האפליקציות סימנתי איסור נסיעה בכביש 6 (כבישי אגרה), וגם בחרתי במסלול המהיר ביותר.

בכל הפעמים שביצעתי את המסלול הזה לא הייתה תנועה ואו פקקים (סביבות 22:00).

WAZE: נסיעה על כביש 3 עד מחלף שורק, שם יורדים לכביש 6 צפון ולאחר כ-500 מטרים יציאה לכביש 7 לכיוון מערב (גדרה) ומגדרה ישר לרחובות. העליה על כביש 6 במקטע המסויים הזה היא חינם, כך שלמרות שסימנתי באפליקציה לא לעלות על כבישי אגרה, האפליקציה בכל זאת לקחה אותי משם בידיעה שהמקטע הספציפי אינו בתשלום.

M8: יציאה מהמושב על כביש 3 לכיוון מזרח, חצייה מחלף שורק מזרחה עד למפגש של כביש 3 עם כביש 7 ומשם על כביש 7 לגדרה וישר לרחובות.

למה הייתי צריך לעשות את הסיבוב הזה?

זה מבחינתי מבדיל בין עוד אפליקציית ניווט, לאפליקציית ניווט אמיתית שעושה את תפקידה הבסיסי בצורה הטובה ביותר.

כל הגימיק של M8 זה המסביב ולא הניווט עצמו, ובהתאם גם עובדת האפליקציה. אולי יש אינטרס לעשות לי סיבוב כדי לחלוף על פני אטרקציות נוספות בדרך ובכך לגרום לי אולי לעצור שם ולהצדיק את התשלום של בעל האטרקציה לבעלי M8?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי גם כל הקשר בין ווייז לניווט בפועל הינו מקרי בהחלט, מזה כבר כמה חודשים טובים. ממש לא מספקת את הסחורה, אבל העיקר שקופצים ספונסרים למסך בכל פעם שאתה עוצר ברמזור, או מזדחל בפקק.

Sygic היא ידידתי הטובה כיום (ולמי שמעוניין בדרכים כשרות, יש 50% הנחה בסטור בגלל שישי המושחר וגם ניתן לבדוק אותה באופן מלא במשך שבוע, ללא תשלום). עדיפה בעשרות מונים על iGo, עם מפות שמתעדכנות בשוטף ולא אחת ליובל וממשק שרץ בצורה נורמלית ולא כאילו אני מריץ אותו על סמרטפון מ 2009.

פורסם

עדכנתי בנקסוס 10 של חמותי ota והוא נתקע בעלייה על רובוט שוכב, כו%$&מו גוגל.

הפלשתי סטוק קרנל וזה חזר חזרה, אבל למה אי אפשר לעשות עדכון bullet proof?

המכשיר סטוק לגמרי, נעול בלי רוט, כמו שבא מגוגל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...