Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מטופש-

נכנסתי להגדרות של הטלפון לבדוק גרסה, (NEXUS4),

ומתוך תסכול לחצתי על הANDROID VERSION 4.3 כמה פעמים עד שמצאתי EASTER EGG...

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^^

עבור גיקיי אנדרואיד, מדובר באורגזמה אחת שלמה.

ואני עדיין לא חוויתי אותה:evil::evil::evil: הלו גוגל מה עם העדכון שלי???:twisted::twisted:

פורסם

אני התקנתי דרך המחשב (אותו דבר רק בלי לחכות ועם מלחמה שעה בדריוורים)

אבל יום אחרי זה אבא שלי ואחותי קיבלו 4.4 בנקסוסים שלהם בלי שום מאמץ :lol:

הצריכת זכרון ירדה במלאא (למכשירים מעפנים כמו S3 זה היה יכול להיות מעולה), התקנתי גם את הלאנצ'ר החדש והמשודרג, החייגן...שונה, הSMSים בHANGOUTS מעולה (למרות שזה לא בדיוק שייך ל4.4), הצבעים הלבנים למעלה ובמסך נעילה יותר יפים, השעון מעורר יותר נוח ומסודר, המקלדת באנגלית עם הSWIPE ממש מגניבה ועובדת מושלם, חבל שזה לא בעברית גם. האותיות במקלדת עברית זזו כמה פיקסלים כי הוסיפו כפתורים ל"-" ו- "'", צריך להתרגל

בקיצור נחמד, עוד קצת סדר, עיצוב, שיפורים קטנים במערכת מעולה.. לא סתם זה לא נקרא אנדרואיד 5.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

קיבלתי 4.3 לנוט 2 שלי! :-)

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

באיזה צורה קיבלת את זה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הציור השבועי לילד: בעקבות ההתקנה של האנדרויד החדש, נעלמה בנקסוס 4 האפשרות המהירה להשקיט את צלצול הטלפון. כמו כן, אבדה האופציה בחייגן לחיפוש אנשי קשר.

עזרו למשתמש למצוא שתי אבדות אלו.

בין הפותרים נכונה יוגרל משהו.

פורסם
את החייגן הצליחו להרוס ב 4.4, לטעמי. זה של 4.3 עם ההשלמה האוטומאטית והרקע הכהה היה הכי נוח לשימוש.

מחזק, החייגן של 4.4 פשוט לא נוח לדעתי, מסך החייגן עמוס ביותר מדי אופציות ועקב כך זה פשוט לא אינטואיטיבי לשימוש.

זה של 4.3 גם נראה היה יפה יותר עם הרקע הכהה וגם יותר נוח לחיוג.

חוץ מהחייגן 4.4 נראה כמו עדכון מבורך, מאריך בהרבה את חיי הסוללה (יום וחצי בשימוש סביר בלי טעינה 8) ) וגם משפר את מהירות התגובה של המכשיר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

עדכון - נותרו 4% עם זמן מסך של 4.5 שעות! :feelinglucky:

בד"כ אני סולד מלהגיע ל 20% מבלי לטעון למקסימום מחדש כשמדובר בסוללות ליתיום-פולימר כמו בנקסוס (לא סומך על מנגנון הטעינה של המכשיר, בייחוד כשהוא לא מפגין עיקביות מדהימה) אך בשביל הספורט מתחתי את הגבול.

אחד המכשירים המאכזבים מבחינת סוללה ונראה שהנקסוס 5 לא מפשל וממשיך את המסורת המעציבה.

• תוכן חדש...