Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

xsi 106

sickboy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי הרבים אחרי 106 xsi מצאתי אחת משנת 96', 1.6 יד שביעית

עם פילטר של SIMOTA ואגזוז RAMOS

ומערכת

הבנאדם רוצה 2000 שקל מעל המחירון.

הרכב עם 111K ק"מ.

מה דעתכם? :?

.I will never stop walking as long as it's forward

פורסם

הרכב 10 שנים על הכביש וכבר עבר 7 ידיים.??!!! :shock:

או שככה זה עם ה- 106.?..(אני לא מבין גדול באוטו הזה)...

If this car is being driven safely, call the cops - it's been stolen!

פורסם

אם מדובר ב-XSI האדומה מהרצליה,עצתי-רד מהרכב.

הרכב סובל מהרבה מחלות,בין היתר נזילת דלק,מנוע צעדים\חיישן טורים תקול,ובעל רכב שמתרברב בזה שהרכב עבר הרבה לחיצות.

גם אני נדלקתי עליה ומהר מאוד הבנתי שמציאה היא לא,למרות שחיצונית ופנימית היא נראית טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זאת אכן xsi בורדו מהרצליה...והוא טוען שהוא מוכר אותה כי הוא בשלילה מלפני יומיים

.I will never stop walking as long as it's forward

פורסם

ואני חושב שאתה קבב אבי.

היד לא היתה מטרידה אותי , תבדוק את מצב הרכב פלוס מינוס ואם הוא מתחייב לשלדה ואז לאן אפשר לרדת איתו. היד לא משהו אבל לא טרגדיה.

הקילומטראז' דווקא טוב , תסביר יפה למוכר שאתה מוכן לקחת אותה לבדיקה במחיר שלו , אבל אחרי הבדיקה הולכים לקבל הצעת מחיר ממוסך מורשה על התיקונים שיעלו ושהוא יוריד אותם מהמחיר שלו , ואז הופ או שהוא יסכים או שישפכו כמה צרות של האוטו :).

ועדן כל מה שאמרת אפשר לתקן בלא יותר מדי כסף ועדיף לקנות אוטו עם מנוע גיר ושאסי תקינים ואולי קלאץ וציריות לא במצב משהו מאשר הפוך נכון ? :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בואו נכיר בעובדות לרגע:

1. כלל רכבי הספורט הזולים עוברים בשלב זה או אחר אצל ילד מתלהב שעושה פוזות מול החברים.

2. זוג פנסיונרים לא יקנו 106XSI ויסעו איתו למכולת וימכרו לך אותו אחרי 7 שנים בחצי ממחיר המחירון כי מישהו גנב להם את הפסים מחזירי אור מאחורה.

3. אותו ילד מתלהב מ-1, מסיים מהר מאוד להתלהב מהרכב שלו, מעביר אותו הלאה לדור חדש של ילדים מתלהבים שזה אתה קיבלו רישיון ועובר לרכב של "מבינים" (ע"ע הונדה שפיץ).

4. בעת מעשה הפוזות הרכב של הילד המתלהב כנראה ייפגש עם עצמים כאלו ואחרים בכביש, מטרתנו בסופו של יום היא לרכוש את הרכב שפגע בהכי פחות עצמים ושאותם עצמים לא נגעו בשלדתו של הרכב. בונוס נוסף הוא כמובן רכב שבילה אצל כמה שפחות ילדים מתלהבים אבל: המציאות היא שרוב הרכבים שתמצא יהיו מיד גבוהה ובמצב מחפיר. אני לא אומר לפסול רכב כזה, אבל מצד שני תהיה בטוח ש:

א. אתה יודע בדיוק מה אתה קונה, מה מצבו ומה יש לסדר (וכמה זה עולה לך... מה שמוביל אותי לסעיף ב')

ב. תשלם על הרכב כמה שהוא שווה.

אני מחפש הרבה זמן 205GTI שהיא בגדר גרוטאה נוסעת ולשלם עליה בהתאם (6-9K שזה אפילו מעל המחירון לשנתונים מסויימים).

בזמן הזה נוכחתי לדעת:

1. מרבית ה-205GTI בארצנו הן בגדר גרוטאה נוסעת.

2. מרבית בעלי הרכבים מבקשים מחיר פלצני על רכבם. כלומר טמבל שהחליף מנוע וסידר איזה חלק רץ לבקש 20K. אני לא מבין מה הם חושבים לעצמם?! אם לא היית מחליף מנוע אז היית מוכן למכור לי במחירון בלי מנוע?!

בקיצור ידידי היקר, תתאזר בהרבה סבלנות ובסוף גם אתה תמצא את הפשרה הכי טובה בין מחיר הרכב למצבו.

פורסם

ליביו מסכים איתך לחלוטין,גם מנוע אפשר להחליף,אבל למה לך להכניס את הראש בריא למיטה חולה ?

יותר מזה שבעל הרכב כותב בפורום "יש לי צריכת דלק מטורפת ברכב,האם זה הגיוני? כמו כן אציין שרוב הזמן אני לוחץ והרכב מתאמץ" ?

השלב הבא זה שהוא יפרסם מודעת מכירה בנוסח:

למכירה 106XSI שנת 96,האוטו עם 110K (תכל'ס 230K,אבל הפחתתי),פתחו לו את הצורה,נזילות שמן ודלק קבועות,קצה שילדה (קצה שילדה ימנית אחורית לא נפגעה,כל היתר כן),וכבונוס,אל תצפו שהרכב יישאר ליותר משנייה על טורים קבועים,כי החיישן טורים ומנוע צעדים תקולים.

שמור כחדש!

אז נכון שהכל ניתן לתקן,והכל אפשר להחליף,אבל למה לקנות רכב שמראש שמעת עליו רק רע ?

ונכון שמדובר על מכונית "ספורטיבית" (מינימום טויוטה סופרה) שאמורה "להחרש",אבל בניגוד לטויוטה סופרה שלא ממש שכיחה בארצנו הקטנטונת,עם מעט סבלנות הוא יוכל למצוא מכונית במצב יותר טוב להערכתי.

נק' נוספת,מנוע האקזמפלר המדובר לא עבר עדיין ראש מנוע,כך שאם בכל זאת תחליט ללכת עליה,שמור בצד סכום נכבד לטובת העניין,כי ידוע שמנועי ה-XSI (ובמיוחד אלה שנחרשו טוב טוב) זקוקים לשיפוץ ראש מנוע בערך בתחום הקילומטראז' שבו נמצא הרכב כרגע.

נ.ב

כשאני התעניינתי לגבי הרכב שלו לפני כחודשיים,הוא אמר שהוא מוכר בגלל שהוא טס לחו"ל....

תשאל אותו איך היתה הטיסה....:wink:

או שתעשה איתו בדיקה מאוד פשוטה,תקבע איתו בנק' מפגש,והוא כמובן יבוא נוהג על הרכב,ואז תשאל אותו "מה עם הפסילה?". הוא יחליף צבעים.

פורסם

מדובר באותו רכב,הבעלים הנוכחיים שלו קנו אותו באמצע\סוף יולי,וכנראה לאור מצבו המדהים החליט למכור אותה אחרי פחות מחודשיים (הרכב עומד למכירה מעל חודשיים).

אגב ליביו,בעל הרכב נעול על המחיר 28K (אלפיים מעל המחירון) ולא מוכן אפילו להוריד בהתאם לבדיקת מכון...

בקיצור ולעניין-ממליץ בחום לזפזפ הלאה.

פורסם

אחי הרכב הוא שלי

ואכן סידרתי את כול הבעיות האוטו חדש

ואתמול האוטו היה בבדיקה במבדק בהרצליה אין לאוטו אפילו נגיעה בשילדה

המנוע והגיר יצאו בסדר גמור

והאוטו כבר נמכר במחיר של 27 אלף שקל

ועידן תפסיק לזיין תשכל בדברים שאתה לא מבין!!!!

פורסם

אחי ועוד דבר

הדבר היחיד שיצא בבדיקה זה עשן לב בהצתה שאמרו שזה גומיות שסתומים

וזה הדבר היחיד שסידרתי לפני המכירה

אז שיהיה לכם יום טוב

פורסם
אחי הרכב הוא שלי

ואכן סידרתי את כול הבעיות האוטו חדש

ואתמול האוטו היה בבדיקה במבדק בהרצליה אין לאוטו אפילו נגיעה בשילדה

המנוע והגיר יצאו בסדר גמור

והאוטו כבר נמכר במחיר של 27 אלף שקל

ועידן תפסיק לזיין תשכל בדברים שאתה לא מבין!!!!

במקרה , ממש במקרה... בדקת אותו אתמול...

איזה צירוף מקרים אה?

הראל , שמתחיל לחשוד שכל בעלי הצרפתיות שקרנים קצת (בכל זאת חייבים אם רוצים למכור צרפתיה לא אמינה :-P )

וואלק אתתתתה

פורסם

הרכב היה יום חמישי בצהרים במבדק והבחור התקשר אלי יום שבת בבוקר ואמר שהיום (יום ראשון) עושים העברת בעלות

ודרך אגב כבר עשיתי]

והשאלה בקשר לעשן הלבן זה כי אמרו לו שבבדיקה יש בעיה משהו בגומיות שסתומים

יום טוב לכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...