Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דריש, אתה מדבר על עצמך או פרנקוס?

כי אני מתקשה להחליט מי שמוק גדול יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שהשמוק הכי גדול נמצא באחד הפוסטים שלך מהשבועות האחרונים... :lol:

ולמיטב זכרוני פרנקוס לא החזיק מעמד שנה שלמה. (טוב, טכנית גם אני לא.)

פורסם
עריכה: לכל רכב דיזל יתקלקל הטורבו והמשאבה לאחר הקניה ועל כן יש לוותר ולרכוש רכב בנזין

ההיפך, שילוב הכי טוב, לא משנה מה הצרכים והרצונות שלך, זה סטיישן דיזל ידנית, כי זה הרכבים שנוסעים עליהם באירופה (את שאר הגירסאות הם מייצרים בשביל מדינות עולם שלישי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ההיסטוריה מלמדת ש:

כל שרשור על אלפא רומיאו יהפוך במהרה לויכוח בין אלו שסוגדים למותג, לאלו ש"אוהבים את אלפא, אבל יש להם בעיה עם הדגם \ שנתון\ סוג ההנעה\ כל פרמטר אחר של הרכב המדובר". בדרך כלל הם יחזרו כדי לכתוב את אותו הדבר גם על כל דגם אחר של אלפא.

כל שרשור בנושא מהירות יקפיץ מגיבים כמו חיימי, שיספרו לנו שכולנו עבריינים והם עצמם תמיד אבל תמיד תמיד נוסעים בדיוק במהירות החוקית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ההיסטוריה מלמדת ש:

אין היסטוריה. אין בושה. ובפורום הזה כנראה אין אנשים שגרים בו מאז שנות ה-2000 המוקדמות (מישהו אמר YNET?)

אין אזכור בכלל ל 106 ראלי (רוצחת כמובן) ובאזכור קבוע לחברי הפורום לירן,ישי (פין מנירוסטה HEIL), עופר וכו'.

אין אזכור בכלל לדור הבא - דהיינו קליאו ספורט (פחות רוצחת, תלוי איפה מטפלים.. בליטל זה כבר בלאגן) על כל 170 סוסיה.

בקיצור עצוב מאוד, הגעגועים הרבים שמציפים אותנו, עוד הרבה לפני אירנה, גרביל, אנשים קרחים, בלוק במשתנה עוד פנינות תומר הדר, כבר לא נפתחים להם מדי שבוע שירשורי "תמונות מהמפגש באיילון 16.3.2001" , כבר לא נפגשים בטאבון, כבר אין "כביש של הרייסים" , כבר אין צ'ופה בכפר סבא, כבר אין "רק 3 T16 בארץ" ..

בקיצור המצב לא טוב. געגועים קשים לימי עבר..

פורסם

עידן יה כוכב...

תרים איזה סטאנדאפ, אתה סתם מבזבז את עצמך באבנים נוצצות :)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

70697. בשרשור על רכב זול תמיד יהיה את זה שימליץ על פונטו ספייס :-D

70698. תמיד יהיו אנשים שיקטלו את פיאט פונטו ספייס בטענה שזה רכב לא אמין ומתקלקל מהר

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין אזכור בכלל ל 106 ראלי (רוצחת כמובן) ובאזכור קבוע לחברי הפורום לירן,ישי (פין מנירוסטה HEIL), עופר וכו'.

אני מבקש, 106 ראלי מעולם לא היתה רוצחת, זה מאז ומתמיד היה "106 ראלי שלדה מ-ט-ו-ר-פ-ת!!!" (במקור לירן ארואטי...).

וכן, הטאבון זו נוסטלגיה אמיתית.

עידן יה כוכב...

תרים איזה סטאנדאפ, אתה סתם מבזבז את עצמך באבנים נוצצות :)

קצת להרים את המורל בפורום :wink:

#278 אתה לומד במכללה? חכה, תיכף אייל יבוא לומר לך כמה שהתואר שלך שווה לתחת ושבכלליות אתה סתם אפס.

#279 נרשמת לפורום במיוחד כדי לברר איך להתקדם בטיפול בבעיה שלא נפתרת ברכב שלך?

אין בעיה, תכין צילום רשיון רכב, רשיון נהיגה, דרכון, טופס העדר רישום פלילי, טביעות אצבע, סריקת רשתית ותכין עצמך לבדיקה רקטלית, מיד יבקשו את זה ממך כדי לוודא שאתה אמיתי....

#280 הסבת מקצוע אפשרית ל-90% ממשתמשי הפורום שאי פעם קמו ואמרו "אני עוזב את הפורום!":

מוכר ארטיקים. גם להם יש הרגל לצעוק "אני הולך!!!" ובסוף הם חוזרים....

#281 הפנדל של ערן זהבי נגד פרנקפורט כמעט נכנס להגדרה של "התעללות בשוער חסר ישע", לא קשור לפורום אבל פאק איזה פנדל מדליק...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין לי כח לכתוב מחדש אז אני מצטט את עצמי:

השרשור של מרק 10 על ההגדלה מקבל 20 צפיות ביום. אנשים עדיין מחפשים פתרון מהיר.

ככלל, אם מרק 10 כותב משהו טכני, זה כנראה יותר אמין מה-MANUEL של היצרן בעצמו.

בכל שרשור באוף-טופיק לגבי שיפוצים/תיקונים לעולם יהיו תגובות של שמר או איציק נ.

פרנקוס הוא הגבר הכי אקסהביציוניסט בעולם.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

בכל שרשור ייעוץ רכישה שלא הוזכר בו תקציב תוצע מרצדס

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...