Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קופון מסובארו, 689 ש"ח לטיפול :

מסנן שמן,מסנן אוויר,שמן מנוע,מצתים.

המחיר כולל מע"מ

כולל עבודה.

האם זה שווה למחיר של מוסך מורשה והאם זה שווה למחיר של מוסך רגיל, אין לי כדאיות איפה לעשות את הטיפול אבל החלקים המקוריים חשובים לי.

תודה

Miata ND2

פורסם

אלה אם מדובר ברכב יוצא דופן(יגואר מרצדס BMW לקסוס..) יקר.

שמן מנוע אתה יכול לקנות ב250(סינטטי מלא איכותי מאוד) וב80 באיכות רגילה סט מצתים אני מניח בסביבות 80.

מסנן שמן 30-50 ומסנן אוויר 30-50.(אילו לדעתי המחירים לרכבים פשוטים,לפחות ככה אני משלם בחניות חלפים בלוד ורמלה)

אלה אם רכבך צורך שמן סינטטי מלא(בערך 200) ומצתי אירדיום(בערך200 שקל) לפי היצרן זהו טיפול יקר.

לגבי חלפים מקוריים הייתי מקפיד על מצתים לפי ספר הרכב ומסנן שמן, שמן אתה יכול להשיג יותר איכותי מדרישות היצרן ומסנן אוויר לדעתי החליפי מספיק טוב.

תציין את סוג הרכב

פורסם

הרכב הוא הסובארו שבחתימה ובסמלון,המחירים שציינת (יונתן) הם לחלקים תחליפיים,השמן אני אבקש לראות אני מאמין שהוא יהיה בסדר או לפחות מקווה , לי חשוב חלקים מקוריים כמו מסנן אוויר ומסנן שמן מקוריים.

איילצבי יכול להיות מצב שמורשה סובארו ימכור תחליפיים ? אם כן תודה על ההארה ואני אבדוק את זה מולם.

Miata ND2

פורסם
הרכב הוא הסובארו שבחתימה ובסמלון,המחירים שציינת (יונתן) הם לחלקים תחליפיים,השמן אני אבקש לראות אני מאמין שהוא יהיה בסדר או לפחות מקווה , לי חשוב חלקים מקוריים כמו מסנן אוויר ומסנן שמן מקוריים.

איילצבי יכול להיות מצב שמורשה סובארו ימכור תחליפיים ? אם כן תודה על ההארה ואני אבדוק את זה מולם.

סט מצתים של NGK: BKRE5-11 עלו לי 65(לפי ספר הרכב) ומסנן שמן מקורי של יונדאי עלה לי 40 מסנן אוויר עלה 35(תחליפי) כמו שציינתי אני קונה ברמלה ובלוד וכמו שאומרים באנגלית LOCATION LOCATION LOCATION.

מה שכן כנראה שחלפים ליונדאי זולים מאשר לסובארו.(אולי לא מסובארו ג'סטי לאונה וכו..)

פורסם

נתקלתי במוסכי חברה שמוכרים חלקים תחליפיים כמו צינורות דלק או גומיות לפעמוני ציריות .

במוסך סוזוקי אף נתקלתי בשמן אמריקן איגל שהם שמים בגיר .

אני מעדיף לעשות הכל בעצמי - אני יודע מה אני שם .

פורסם

כל עוד החלקים מקוריים אז זה שווה. אם מדובר בחליפיים אז כבר עדיף לפנית למוסך כללי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לרכב כמו שלך ושלי(סוזוקי בלנו) למרות שגרסת ידני של הרכב שלך במצב טוב זה נדיר לראות.

אין טעם בטיפול בעלות כזאת גבוהה או שתמצא לעצמך מוסך סובארו שמוכן לטפל ברכב שלך במחירים סבירים או שתלך למוסך כללי עם החלקים המקוריים כל מה שצריך זה רק לקפוץ למחסן החלפים של סובארו במידה וחשוב לך המקוריות http://www.subaru.co.il/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99_%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

פורסם

יש לסובארו מחסן חלפים,איפה ?

מסיבוב שלי בהרבה מוסכים אף אחד לא מוכן לעבוד עם מישהו שמביא את החלפים מהבית (משמע לא קונה אותם אצלו במוסך), מישהו מכיר מוסך כזה , אמין כמובן?

אגב מרק אני לא מחפש עלות גבוהה ובגלל זה שאלתי לגביי המחיר ,אבל אין לי בעיה לשלם 50-100 שקל יותר ממוסך רגיל בגלל שזה מוסך מורשה שקצת יותר מבין ברכבי סובארו.

Miata ND2

פורסם

שלחתי לך מפה עם כל מרכזי השירות שמה גם יש חלפים. גם אני מטפל במורשה של היבואן אבל לא במרכזי כי שמה המחירים באמת בשמיים.

סובארו זה רכב פשוט לכן אני מאמין שכל מוסך יכול לטפל בו על מנת להיות בטוח שאתה מקבל את השירות הכי טוב,תמיד עדיף לבוא ידע כמו: כמה שמים שמן בדיוק ועוד.

עדיף גם מוסך שעובד עם טורקמטר(אבל זה כבר נדיר בארצנו) ועם כלים בעל מידות בתקן הנכון.

פורסם

מה יש להבין.

שמן פלגים פילטרים. כל ילד בן 17 שקורא קצת באינטרנט ויש לו את הכלים המתאימים יעשה לך את הטיפול

על הצד הטוב ביותר בחצי שעה.

כל הטיפול אם אתה עושה במוסך ולא לבד לא צריך לעלות יותר מ400 שקל וגם זה עם השתמשו בחלקים איכותיים.

690 שקל לטיפול 10K זה גנבה נקודה.:evil:

פורסם
המחיר נהדר בתנאי שהחלקים מקוריים .

לפני הטיפול בקש לראות את החלקים .

הסיכויים שהחלקים יהיו זולים הם גבוהים לדעתי ואז כל העיסקה לא שווה לך .

1+

לדעתי זה גם מחיר טוב, הכול תלוי בחלקים שמרכיבים לך תבדוק שהם מקוריים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

עדכון קטן.

בדקתי עם סובארו והחלפים מקוריים , השמן של חברת פז (???)

יש לי או את האופציה הזאת ,אבל אז אני אצטרך להזמין עוד כמה חלקים כי אני רוצה גם להחליף פילטר דלק ואולי עוד כמה דברים ואני כבר אעשה את זה במורשה. או שיש לי אופציה לחפש באלפי חנויות החלפים ולמצוא חלקים מקוריים ואז לטפל אצל מוסך שיסכים לקבל אותם,למשל,אורן שירותי רכב מסכים אבל מדגיש שזה לא מומלץ ואין אחריות על העבודה.

מה אתם אומרים ? האם יקבלו אותי במוסך בצורה לא טובה שאני אביא את החלקים? כי זה מה שאני חושב,כמובן שלמי אכפת איך יקבלו אבל בסופו של דבר זה משפיע על צורת הטיפול ברכב.

Miata ND2

פורסם

במוסך הקודם שלי הבאתי את החלקים בעצמי לא עשו בעיות הם בכל מקרה מרוויחים את רוב הכסף על הטיפול ולא החלקים.

במוסך הנוכחי אני מביא רק השמן ונוזל בעצמי ובעל מוסך לא רואה בזה פסול אלא להפך רואה בעל רכב שאכפת לו מרכבו ולא כזה שבא לעשות טיפול פעם בשנה כי הוא מרגיש חייב וצריך לעבור טסט .

• תוכן חדש...