Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Boaz Korpel

ג'קי סטיוארט, אלוף העולם לשעבר בפורמולה 1, כינה את מסלול נורבורגרינג בשם "הגהינום הירוק". ניקי לאודה התרסק ב-1976 במסלול והפך לגיבור אגדי אחרי שחזר מההתרסקות להילחם על התואר, אבל מאז המסלול נסגר לפעילות. לפני כמה שנים הוא חזר לפעול. בהתחלה בשקט, בלי הרבה רעש וצלצולים, וברבות הימים הוא שב לארח אליפויות, מרוצים, קורסים של נהיגה ואף משמש כמסלול מבחן אולטימטיבי לדגמים חדשים ומכוניות בשלבי פיתוח.

למרות כל ההתרגשות והחוויות הנפלאות, עדיין יש כאלה שנורבורגרינג מעניש אותם על זה שהם לא מכבדים מספיק את המסלול האימתני בעולם. קבלו את אוסף ההתרסקויות השנתי של 2013 בנורדשלייפה

Nordschleife CRASH Compilation 2013 Nürburgring Touristenfahrten RCN VLN FAIL Unfall Accident

https://www.youtube.com/watch?v=zIltO3NuGkk

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

בטח, הרכבים השכורים מסוכנויות רכבי המירוץ מבוטחים (עם מחירי השתתפות עצמית שערורייתיים).

למשל 2500 יורו לסוזוקי סוויפט, 9000 יורו לקליאו, וזה לא כולל "נזק למסלול" במקרה ונתקעת במעקה,

ואז לא מבוטח ויקר מאד.

מאחר ומדובר בכביש אגרה ציבורי לכל דבר, למעשה גם רכב שכור רגיל בגרמניה בתיאוריה מבוטח, אבל יש על כך הרבה מאד דיונים בפורומים שונים.

אתה יכול פוסט מעולה על הנושא כאן:

http://bridgetogantry.com/2/index.php/nuerburgring-guide-by-btg/46-guides/344-nuerburgring-insurance-an-inconvenient-truth

ספורט יקר, ללא ספק..

דקל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי מורן, זה אריק, נפגשנו ברינג באיסטר לפני שנתיים (הייתי בקבוצה עם דני).

בשנה שעברה דילגתי אבל השנה שוב קיבלתי פס מאשתי ואני מתכנן על סוף שבוע מוטורי ארוך שוב על גוד פרידיי ואיסטר.

כבר בדקתי - זה בחול המועד פסח והשנה זה יוצא 18-21 לאפריל.

אני כבר מתרגש ומתכנן מה לקחת בהשכרה...

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

לפני שנה חשבתי על טיול כזה ובתכנון ראיתי שאפשר להשכיר באיזה מקום במסלול טויוטה GT86- הנעה אחורית וכאלה, במשהו כמו 150 יורו ליום. לא עדיף מהקליאו?

לגבי תאריכים- הנסיעה שלי לא יצאה לפועל רק בגלל שיכולתי לנסוע בתקופה קרובה מידי לחורף ופחדתי להגיע ביום גשום או מושלג וסתם לפספס. מה התקופה הכי טובה לנסוע לשם (שלא יהייה עמוס מידי ושלא יהייה סיכון גבוה מידי למזג אויר רע)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

150 יורו ליום? אולי 150 יורו להקפה..

הסוכנות rentracecar הם הזולים ביותר, ואלו המחירים ל-4/6/12 הקפות בהתאמה:

Toyota GT 86

319,- € 449,- € 699,- €

אם תיקח את זה עם דלק וכרטיסיה, המחירים קופצים משמעותית:

Toyota GT 86 139,- € 278,- € 359,- € 439,- € 649,- € 999,- €

http://www.rentracecar.de/?page_id=1172

פורסם

:shock: זה פר הקפה?!

אופס. לא שמתי לב. אני לא זוכר שבאתר שבדקתי זה היה לפי חבילות של הקפות- יכול להיות זה היה כתוב איפשהו באותיות הקטנות

בכול זאת היית רוצה לקחת אותה לסיבוב או שניים (או חבילה מינימאלית... אחרי כמה אימונים על משהו במחיר הגיוני יותר כמובן)

קיצר- טיול מטורף לאללה. עשה לי חשק להתחיל לברר פרטים למשהו דומה בשנה הבאה :)

פורסם

התקופה הכי טובה היא אפריל עד אמצע יולי כי יש הכי הרבה שעות אור. גשם זה תמיד על המזל, אבל אוגוסט הוא גשום יותר בדרך כלל.

אני חושב שהקליאו אוטו מעולה להתחיל איתו, בגלל שהוא סלחן. האלקטרוניקה שנחלצת לעזרתך כשאתה מגזים ממש עוזרת. היו לי נקודות במסלול שאפילו נהניתי להכניס אותה לפעולה.

ככל שאתה לוקח רכב קיצוני ועצבני יותר אתה עובד יותר קשה ונהנה פחות.

המסלול ארוך מאוד ואין מצב שאתה לומד אותו ביום אחד- אתה תעשה טעויות, ואתה רוצה להיות ברכב שמרשה לעשות טעויות!

ביום האחרון של הפעם השניה שלי ברינג לקחתי את הלוטוס אקסיג' שהיא אוטו קיצוני לשתי הקפות. זה היה קשה ומלחיץ, אם הייתי מתחיל באקסיג' לא הייתי מצליח להנות ממנה בכלל.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

תודה.

בשביל לא לעבוד קשה לא צריך לנסוע עד גרמניה... אתה יכול לעלות על כביש 6 בעין תות, לשים בלטה על הגז, ללכת לישון ולהתעורר בקרית גת אחרי שעה וקצת :)

כמו שחבר'ה כתבו פה- חייבים להתחיל בסימולטור. בזמנו חשבתי שלראות סרטונים של הקפות זה יהייה מספיק כדי ללמוד את המבנה של המסלול, אבל הגעתי למסקנה שכל עוד לא מרגישים את הסיבוב, את הכוח בלימה שצריך ואת האחיזה של הצמיגים, מצלמת דשבורד לא תעזור במיוחד.

RazorJunior- הטויוטה שווה בערך 90 אגורות לשקל. השאיפה זה הסוברו BRZ. אותו אוטו, כל כך הרבה יותר סטייל

טוב נראה לי שאני נותן לשרשור הזה לנוח קצת לפני שאני מציף את המקלדת בריר.

פורסם

RazorJunior- הטויוטה שווה בערך 90 אגורות לשקל. השאיפה זה הסוברו BRZ. אותו אוטו, כל כך הרבה יותר סטייל

טוב נראה לי שאני נותן לשרשור הזה לנוח קצת לפני שאני מציף את המקלדת בריר.

יש בrent4ring, למרות שהייתה תקופה מסויימת שהוא נעלם מהאתר שלהם.

12 הקפות זה ~1150 יורו. יאללה, להתחיל לחסוך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...