Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקי חילוף לרכבים ענתיקות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

למי שעדין לא התקשר...

יש לי מלאי גדול של רכבים ישנים

מראות,שמשות,גירים,מנועים אחרי אוברול,פסי קישוט בקליות.....ועוד

פשוט להתקשר 0544215175 ערן

פורסם

באמת עדיף שתעשה רשימה של חלקי החילוף שיש בידך, זה יחסוך לך הרבה זמן במקום שכל אחד יצלצל אלייך וישאל אותך דברים שהוא צריך ...

האם יש לך חלקים לאופל ישנות (קדט,מנטה,רקורד) ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום

למי שעדין לא התקשר...

יש לי מלאי גדול של רכבים ישנים

מראות,שמשות,גירים,מנועים אחרי אוברול,פסי קישוט בקליות.....ועוד

פשוט להתקשר 0544215175 ערן

לאיזה רכבים ?
פורסם

כתבנו חזר מהשטח ובפיו דיווח מלא.

בצפת פעל שנים רבות מוסך בשם "משה הלל". לפני 12 שנה נסגר המוסך ומסיבות משפטיות כאלו ואחרות לא הוצא ממנו דבר. לאחרונה הוחלט לפנות את תכולתו, ושני בחורים נמרצים בשם ערן וגיא המתפרנסים מסחר בברזל נלקחו לביצוע הפינוי.

תחשבו על גן עדן לאספנים. תחשבו על מסע במנהרת הזמן למוסך של פעם - עמוס בכל טוב: חלקי פח, ניקלים, פנסים, חלקים מכאנים, גומיות, שמשות, מנועים שלמים, ומה לא. קח מה שאתה רק רוצה.

חשבתם על זה? טוב לכו להחליף תחתונים, ואז אספר שאטילה ההוני ביקר בגן עדן. עד מחר הם צריכים לגמור את הפינוי ולכן לקחו חלקים רבים ושמו במחסן שלהם, אבל את הרוב המחלט העמיסו על חמש משאיות שנסעו לקרית הפלדה...

היום ביקרתי שם וראיתי את שמעון ויותם הפועלים החרוצים מעמיסים את המשאית השישית. כואב כואב. הסתובבתי בין חדרי המוסך הנטוש עליתי וירדתי (זה מקום ענק) ודמיינתי איך שקק המקום פעם חיים. מצאתי מכל טוב, והעמסתי שלל רב על האוטו במחיר גלובלי של 200 ש"ח. יש לי תמונות של הכל, אבל אני כרגע במקום ממנו אני לא יכול להעלות אותם.

מחר יגמר פינוי המוסך עצמו, וישארו החלקים הרבים ששמרו במחסן. אין כל אפשרות להגיד מה יש שם כי זה גיבוב גדול של חלקים. צריך לבוא עם דוגמא או ידע מקדים מה צריך ולחפש.

נמרוד

פורסם

כן ,גם אני חייב לציין שהיה מרגש ליראות את כל החלקים האלו הבאסה היחידה שאין שם אור וכשהגעתי אחרי 3 שעות של נסיעה היה קשה לחפש ,אבל עדין מצאתי חלקים טובים.

בכל מיקרה ערן וגיא מתכוונים לקטלג את כל הציוד כך שאפשר שיצוץ עוד איזה משהו,בתקווה

פורסם

אולי מישהו ראה שם מכסה האחורי/מכסה מנוע/דלתות לקאפרי 2?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

some thing to 122 volvo?s

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה, לא רציתי לפתוח דיון חדש בנושא.

לפני שאני משפיל את עצמי ומתקשר לשאול אם נשאר משהו כדי לשמוע צחוק היסטרי מהצד השני - מישהו יודע אם עוד נשאר לו משהו? או שהוא התייאש מהכל והתיך אותם למוות?

תודה מראש.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

לדעתי היה צריך להודיע מראש על כך שצריך לפנות מוסך / מחסן חלפים

ואז היו מגיעים מספיק חברה לעזור בפינוי ......

להבא , אם מישהו יודע על מאגר דומה .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...