Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים לפיגו 106GTI ו- VTS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחישוב מהיר - 333 ש"ח לכ"ס.

כן, זה משתלם. השאלה איזה שיפורים ומה הרמה שלהם. כמה יורד המומנט על חשבון ההספק ומה רצועת הכוח של המנוע המשופר.

האם הרכב יהיה לסופ"ש ולכיף בלבד או גם רכב יומיומי?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

המומנט עולה ב- 3-4 קגמ והרצועה עולה יפה יפה עד ל- 7 אלף ששם שיא המומנט.

רכב יומיומי לחלוטין. סלד יציב לחלוטין אולי טיפה גבוה. צריכת דלק מעט גבוהה יחסית ל- 106 אבל סבירה - 1:10 משולב כולל נסיעות חזקות.

חלקים איכותיים ל- 106 ראלי ו- GTI :

http://eyalrallye.ucoz.com/photo/hlkims_lmkairha/3

פורסם

כדאי אם הנהג יודע לנצל את הכוח, אם יש לו זמן והזדמנות לזה, אם האוטו מושקע בתחומים אחרים וישאר אצלך עוד הרבה זמן, אם המנוע טוב מאוד. הכוח לא זמין בכל מצב. קצת יקר אלא אם אפשר לקבל מחיר טוב על מה שירד מהאוטו שלך.

פורסם
המומנט עולה ב- 3-4 קגמ והרצועה עולה יפה יפה עד ל- 7 אלף ששם שיא המומנט.

רכב יומיומי לחלוטין. סלד יציב לחלוטין אולי טיפה גבוה. צריכת דלק מעט גבוהה יחסית ל- 106 אבל סבירה - 1:10 משולב כולל נסיעות חזקות.

ההיכרות שלי עם הרכבים האלה והמנועים שלהם גורמת לי לחשוב שמישהו מצייר לך תמונה ורודה. מאוד ורודה.

הכרתי כמה 106 שהיו בסביבת ההספק שאתה מדבר עליו, אף אחת מהן לא עבדה עגול לחלוטין (בהנחה ואתה מדבר על שיפורים שאינם כוללים טורבו).

ממליץ לך לדבר עם כמה בעלי 106 משופרות ואם אפשר לקבל סיבוב (אפילו כנוסע) כדי להבין את המשמעויות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני נוטה להסכים עם עידן.

מה השיפורים שבוצעו במנוע?

פורסם

אם תפסיק להתכתב בקודים יהיה הרבה יותר קל לייעץ לך, או במילים אחרות- מה עשו במנוע?

כדי להביא GTI ל-160 כ"ס צריך לעשות התערבות כירורגית קרי השתלב טורבו על כל המשתמע או קאמשפטים\מצערות וכו'.

אני שוב אומר שלמעט טורבו אחת שזכורה לי לטובה ונסע באמת חלק וחזק- כל היתר קירטעו בצורה זו או אחרת ולא היו נעימות להתנהלות יומיומית, בטח שלא נעימות כמו במקור.

פורסם

אייל שלום כמדומני אני חושב שידוע על המנוע המדובר כמובן אם זה משהו מהארץ.

לגבי הנתונים שרשמתך, אכן יצא לי לראות מנוע 1.6 של פגיו משופר לתוספת כוח באזור המדובר שבו גם עלה המומנט.

להגיד שזה רכב יום יומי? רק אם אתה אנגלי או הולנדי משוגע שיכול לנסוע ככה ביום יום.

נראה אותו דבר? יש לו סעפת יניקה של c2 vts?

מחיר? שיוריד טיפה.

נתוני צריכת הדלק? שקרים 1:10 בנסיות חזקות?!

בקיצור נראה לי כהשליה עצמית יותר מנכונות הנתונים שרשמתה, האחד סותר את השני.

אגב הבעיה היא גם זמינות הכוח אם שיא ההספק ב7000 אך אתה אומר שרצועת הכוח טובה?

פורסם
אם תפסיק להתכתב בקודים יהיה הרבה יותר קל לייעץ לך, או במילים אחרות- מה עשו במנוע?

כדי להביא GTI ל-160 כ"ס צריך לעשות התערבות כירורגית קרי השתלב טורבו על כל המשתמע או קאמשפטים\מצערות וכו'.

אני שוב אומר שלמעט טורבו אחת שזכורה לי לטובה ונסע באמת חלק וחזק- כל היתר קירטעו בצורה זו או אחרת ולא היו נעימות להתנהלות יומיומית, בטח שלא נעימות כמו במקור.

אתה לא מבין מספיק במנוע המדובר אם זה מה שאתה אומר.

לא צריך שום טורבו ואפילו לא מצערות בשביל להגיע ל 160 כ"ס עם המנוע הנ"ל.

מספיק רק קאמשפאטים ,מערכת פליטה כולל סעפת , ומחשב מנוע אגרסיבי.

הרכב קל וכל סוסון מרגיש כמו 10.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

זה שסוס מרגיש כמו 10 סוסים לא הופך אותו באמת ל-10 סוסים.

ועכשיו בוא תאמר לי מה שונה מה שאתה כתבת ממה שאני כתבתי?

כתבתי מפורשות ואפילו ציטטת- או טורבו או קאמשפטים....

במקום לקבוע כמה אני מכיר או לא את המנוע- הבנת הנקרא.

ומעבר לזה, זרקת לתוך המנוע קאמשפטים חמים (קנט זה בסדר? ), הרכב הולך לעבוד עגול?....

אגב, סתם כהערת אגב, אני אישית לא מהתומכים של לקחת מכוניות כאלה ולשים להן "סטרואידים", זה בדרך כלל לא מתחבר טוב עם המהות האמיתית של הרכב.

בערך באותה מידה שאני לא מבין בעלי סיוויקים שרוצים להחליף חצי אוטו כדי לקבל מכונית שיודעת לפנות.

אבל איש איש וטעמו.

פורסם

עדיין לא ראיתי ספסיפקציות של המנוע המדובר:

אני יכול להגיד לך ש:

1. מנוע אטמוספרי משופר לא יהיה נעים ביום יום (אם שמו קאמשפטים אגרסיבים).

2. מנוע עם טורבו יכול להיות נעים מאוד ביום יום ואם הטורבו מותאם למנוע, זה לא ישנה את התנהגות הרכב (במיוחד אם שמים דיפרנציאל של Quaife). וכמובן כיוונים טובים ליום יום ולא התרכזות רק בכיוונים של מצערת מלאה.

פורסם

מסכים, מנוע טורבו אכן יכול להיות נעים מאוד ביומיום והוא גם יותר וורסטילי מבחינת ההשפעה על ההתנהגות כי אפשר לשחק לו עם הגדישה ולהתאים אותה לאופי הנהיגה בזמן נתון כך שלא תקבל בוסט שיעיף אותך לקיבינימט באמצע עיקול.

קאמשפטים זה כבר סיפור אחר, הופך את הרכב למשהו שנע בין לא נעים למאוד לא נעים בהתנהלות יומיומית.

אבל בינתיים אנחנו טוחנים מים כי חוץ מזה שהמנוע עם 160 כ״ס, עגול לחלוטין, שיא הספק ב-7000 סל״ד (?...) ועושה 1/10 בממוצע כולל לחיצות (לא ברור איך אבל שיהיה)- אין שום מידע על מה יש במנוע.

נו שווין.

פורסם

נשמע כמו חצי סיפור כאשר חציו השני של הסיפור

יגרום לך לבטח לסגת מהעניין.

כיום אין טעם לשפר מאטמוספרי לטורבו מהסיבה

שזה יקר מדי ובעייתי.

רוצה לשפר אטמוספרי? תחליף תרכב. בקטע של מ 106/206

Xs אז לgti. ואם מgti אוvts הקטנות אז לעבור

לגדולות.

קמשפטים ושאר חמוצים לאטמוספרי אתה תמיד תשלם