Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לרביעיית צמיגים חדשה לאלפא.

כרגע מורכבים T1R עייפים מאוד.

מה אני מחפש מהצמיג:

1. אחיזה

2. שלא יקרוס אחרי 5000 ק"מ

על מה אני מוכן להתפשר:

1. רעש

2. מחיר (בואו נגביל כאן ל600 ש"ח לצמיג).

כרגע מכל הטלפונים שעשיתי מצאתי רק T1R ב440 ש"ח. אני מצטרף לדעה הרווחת על הצמיגים האלו וחושב שהם טובים מאוד בהתחלה ומתעייפים אחרי כחצי שנה/10KKM.

מכל הבירורים שלי נראה לי שהYoko s.drive הוא הבחירה הנכונה שלי אבל אני לא מוצא פנצ'רייה שמחזיקה אותם במידה שלי. אשמח לקבל המלצות על צמיגים אבל בשביל שהן יהיו שוות משהו חשוב גם שיהיו מגובות בפנצ'רייה שמחזיקה אותם במלאי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול רק להצטרף להמלצות על ה-S-דרייב. אמנם לא הרבה זמן אצלי (שלושה חודשים ו-8000 ק"מ, בהם יום מסלול אחד), אך אני מאד מרוצה מהאחיזה ומהשקט, אם כי הם בפירוש לא מי יודע מה נוחים.

לגבי פנצ'ריה - תנסה את צמיגי יוניברס, אני הזמנתי דרכם:

http://universezeev.blogspot.co.il/

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
יכול רק להצטרף להמלצות על ה-S-דרייב. אמנם לא הרבה זמן אצלי (שלושה חודשים ו-8000 ק"מ, בהם יום מסלול אחד), אך אני מאד מרוצה מהאחיזה ומהשקט, אם כי הם בפירוש לא מי יודע מה נוחים.

לגבי פנצ'ריה - תנסה את צמיגי יוניברס, אני הזמנתי דרכם:

http://universezeev.blogspot.co.il/

+1 לגבי S.Drive

תנסה בצמיג ישיר ב פ"ת - שם אני הזמנתי בעבר.

בנוסף יש לך את ה T1 Sport שאמור לא לסבול מהבעיות של T1R - לא יכול לתת פרטים יותר כי איני מכיר את הצמיג.

קובי

:-)

פורסם

תודה על ההכוונה, דיברתי עם זאב ועם צמיג ישיר,חיפשו אבל אין להם S-דרייב במידה שלי...

לגבי הT1S, אם לא תימצא רביעיית S-דרייב אני מוכן לנסות אותו אבל גם הוא לא נמצא בפנצ'ריות כולם מתקנים אותי "התכוונת T1R..." ומעולם לא שמעו על הצמיג הזה...

בקיצור אני צריך עוד המלצות.

פורסם

נסה לחפש צמיגי מישלין PILOT EXALTO PE2 טריים. הם אמורים להיות סביב התקציב שלך.

תוספת: לדעתי קיים במידה הדרושה גם צמיגים של Nitto שעדין אין עליהם יותר מדי ביקורת בארץ. היבואן פעיל בפורום.

הדגמים שראיתי הם NT450 ו- NEOGEN.

כמו כן יש במידה זו את Maxxis MA-Z1 שנדמה לי ומקבל ביקורות חיוביות סה"כ פה.

פורסם
תודה על ההכוונה, דיברתי עם זאב ועם צמיג ישיר,חיפשו אבל אין להם S-דרייב במידה שלי...

לגבי הT1S, אם לא תימצא רביעיית S-דרייב אני מוכן לנסות אותו אבל גם הוא לא נמצא בפנצ'ריות כולם מתקנים אותי "התכוונת T1R..." ומעולם לא שמעו על הצמיג הזה...

בקיצור אני צריך עוד המלצות.

T1S = T1 Sport

אך לא מצאתי שיש את המידה שלך בארץ.

אתה יכול לנסות את קונטיננטל PREMIUMCONTACT 2

קובי

פורסם

לאחר די הרבה טלפונים מצאתי עוד 2 אופציות ככה שאני צריך לבחור בין השלושה הבאים

1. רביעיית T1R ב1760 ש"ח

2. רביעיית Nitto Neogen ב1905 ש"ח

3. רביעיית Dunlop SP01 ב2500 ש"ח

אני נוטה כרגע לכיוון הניטו, דעתכם?

פורסם

לטויו יש יתרונות וחסרונות שאתה יודע.

ניטו- אין לי מושג. אם יש ביקורות טובות, תדאג שיהיו כאלה בכמה אתרים גדולים, להפחית"ביקורות בכאילו".

דאנלופ, נדמה לי יקר ונדמה לי שעל הדגם הזה ספציפית נכתבו דברים לא טובים.

בעקרון צמיגים טובים גדולים משלך אפשר למצוא באיזה 2000 אבל אולי המידה שלך נדירה ואז יש פחות תחרות וזה מעלה מחיר.

יש כמה אתרים שאפשר לסגור בהם מחיר ולהתקין בכל מיני מקומות בארץ.

עוד אפשרות זה שתגיד באיזה אזורים אתה מחפש וישתדלו ל להפנות אותך.תברר גם על דגמים של גודייר וקונטיננטל.

פורסם

קונטיננטל מצאתי רביעיית sport contact בני שנה ב 2880 ש"ח - נפסלט בגלל המחיר והגיל.

אשמח להמלצות על פנצ'רייה טובה באיזור המכז או השרון

פורסם

זו אפשרות סבירה וזולה. לאיש ששואל יש אוטו עם התנהגות כביש מצוינת. למה לא להוציא עוד כמה מאות שקלים ולקנות משהו טוב באמת? הוצאה לא גדולה ביחס לבולמים וקפיצים ועם תוצאות מיידיות.

פורסם
זו אפשרות סבירה וזולה. לאיש ששואל יש אוטו עם התנהגות כביש מצוינת. למה לא להוציא עוד כמה מאות שקלים ולקנות משהו טוב באמת? הוצאה לא גדולה ביחס לבולמים וקפיצים ועם תוצאות מיידיות.

+1

אופציה נוספת - שינוי גודל ג'נט דבר שיתן לך הרבה יותר אופציות לצמיגים טובים.

קובי

פורסם

קובי, אתה כנראה צודק בקשר לגודל הגא'נטים ומבחר צמיגים אבל יש כמה בעיות:

גא'נטים עולים כסף, ג'אנטים צריך לאשר, לא הכל מתאים למירווח ברגים ויש הרבה מכועררים ובאיכות ירודה אבל נימוק הכי חשוב לא לשנות זה ככה: שהאוטו חדש אפשר לשדרג, להחליף לשפר וולחפש ייחוד אבל שאוטו כמעט בן עשרים זה אחרת וככל שאוטו יותר מקורי הוא יותר מיוחד לבעל האוטו ובטח שבעל האוטו לפי תמונות בסמלון אוהב אוטואים ישנים.

באוטו ישן שדרוג זה חזרה למקוריות ככה אני חושב.

פורסם

אם אין יוקו, אז המקסיס ממש טובים, המישלין, אם יש במחיר טוב מומלץ מאד.

נסה לראות גם מה בריגסטון מציע לך.

בקונטי נוטע שלא לגעת בדאנלופ, המחירים לא שווים את הסחורה.

• תוכן חדש...