Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 105 אלף לסובארו B4 שנת 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני לפני טיפול 105 אלף ק"מ ופניתי למוסך המרכזי של סובארו כדאי לקבל הצעת מחיר ולדעת מה פירוט הטיפול.

המחיר שקבלתי מגיע לכמעט 5000 שקלים!!!! עכשיו אני מבין שאצל היבואן תמיד המחיר יותר יקר אבל עד היום אני מטפל אצלם כי אני מעדיף שהכל היה מקורי ולפי הספר, ככה לפחות יש לי ראש שקט.

אני יכול להסכים עם המחיר שהציעו לי חוץ מדבר אחד שלא מסתדר לי סט טיימינג מקורי עולה 2190 שקל, זה הגיוני המחיר הזה?

אולי אני עושה טעות וסתם משלם מחיר יקר יכול להיות שאני יכול למצוא מקום אחר יותר זול אבל להיות רגוע שהטיפול יתבצע עם חלקים מקוריים וברמה הכי טובה שיש?

lhozmtdmrmj0.jpg

פורסם

לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת:

סתאם בשביל הקטע למה צריך 2 ליטר נוזל שמשות?כנ"ל נוזל להסרת פיח... תן לי לנחש שזה נכנס אוטומטית לכל רכב שנכנס למוסך וזה משלם יופי משכורת של מזכירה,(תבדוק בחשבוניות האחרות שטיפלת ותאה איך זה מופיע בכל חשבון.)בקיצור תיכנס למוסך (לא מורשה), ותבקש הצעת מחיר ואז תשווה,הכי קל בעולם, אתה אוהב לשלם - תעשה במורשה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

רצוי לקבל עוד הצעת מחיר להשוואה.

רשום מהיכן אתה בארץ ויהיה ניתן להפנותך למוסך שמתמצא גם בסובארו, ועל הדרך תוכל אולי לחסוך גם בעלויות ללא התפשרות על טיב העבודה והחלפים.

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי הטיימינג אני לא יודע מה המחירים בודאות, אני מעריך שבחנות חלפים זה יעלה 50-60 אחוז. אבל,

460 ש"ח לפלאגים לפני מע"מ?! נראה סופר מוגזם.

מסיר פיח ב 100 ש"ח לפני מע"מ? נוזל פלאשינג ב 97 ש"ח?

יקר מאוד, מאוד מאוד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עשיתי טיפול 105K לסובארו B4 2005 שהייתה לי לפני חצי שנה במוסך מורשה סובארו (הנוצץ קריית אתא - מאוד מומלץ אגב):

2800 ש"ח כולל טיימינג.

המחיר שציינת נשמע מוגזם מאוד!

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אתמול במיקרה שילמתי לחלקי חילוף על סט טימינג מקורי ,עלה לי 1450 שח כולל המותחן היקר שרק הוא עולה 700 שח

יש לך מזל שאתה לא צריך אטם ראש מקורי ,שראיתי שרוצים ממני 400 שח על זוג תחליפי היה ניראה לי שזה הרבה .מבדיקה בחברה עלות של זוג אטמים מקורי 1100+מעמ

יצא לי לירכוש הרבה חלקים לסובארו B4 והמחירים בשמים .במידה ואתה מהצפון צור קשר אני יכול להוזיל לך עליות בהרבה .שווה גם אם אתה מהמרכז

פורסם

ערב טוב חברים

המחיר ממש ממש ממש מוגזם לדעתי

לירוי אשמח לקבל פרטים לגבי החלפים..גם אני צריך לבצע טיפול טיימינג ל בB4 שלי בקרוב.

Feel.Think.Drive

My BimBa B4

פורסם

שלום לכולם

אנו במרכז השרות הארצי שומרים על האינטרסים של לקוחותינו, רמת השרות הגבוה, ושימת דגש על חלפים מקורים ואיכותם.

לקוח המגיע לטיפול או תיקון ברכבו יודע כי רכבו יכנס, יתוקן, ויוכל להמשיך בדרכו ללא תקלות.

אנו מקפידים לבדוק ואף לעיתים להתריע ללקוחות אם אין צורך בהוצאה כספית גדולה כפי שתכננו או חשבו כדי לצמצם הוצאות לא נחוצות.

בנוסף אנו מקפידים להעניק אוזן קשבת באמצעות יועצי שירות בטלפון אישי לכל שאלה.

אתם מוזמנים לפנות אלי לשאלות נוספות או לאחד ממרכזי השירות בטלפון ונשמח לענות ולעזור בכל דרך

שלכם ובשבילכם

אייל מסובארו

פורסם

פלאג אירידיום שמוחלף אחת ל- 105,000 קמ יקר יחסית.

בנוסף חשוב לזכור שמדובר במנוע בוקסר קרי שתי רצועות שני מותחנים פלוס מותחן הידראולי.

אני מניח שלאחר ביטול נוזל השמשות והתוספים, מו"מ על הנחה גם לחלקים וגם לעבודה אפשר להגיע ל- 3500 שח

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

מרבית הגולשים כאן אינם יודעים כי החל מ-2006 מנועי ה-B4 השתנו, הם מגיעים עם הספק של 165 כ"ס ועם תזמון משתנה. רצועות הטיימינג שונות וקיט איכותי כולל מותחן הוא יקר!! קיט חליפי אכן יכול לעלות כ-60-50 אחוז, אבל פחות מומוץ. ואכן כפי שציינו הפלאגים הם אירידיום והם יקרים.

רצוי גם לבדוק/להחליף משאבת מים באותה הזדמנות.

מה שמפליא אותי שלא מופיע החלפת שמנים בדפרנציאלים. בדוק שהם הוחלפו עפ"י "הספר".

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...