Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוח תוצאות בדיקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אז הרכב הוא יונדאי I800 2011 עם 42000 קילומטר,הרכב הורד בבקשתנו מהשכרה של אלבר ובימים אלו עובר "השבחות" למינהן בעירנו.

לאחר שיסיימו עם ההשבחות הרכב ימסר לידנו.

בנתיים ביקשנו שאלבר יעשו בדיקה במכון שבחרנו (על חשבונם) וזה מה שיצא,אבקש לא לכתוב דברים כמו "הבדיקה לא שווה את הנייר עליה היא מודפסת" כי זה לא מקרה רגיל של בדיקה המתבצעת בחור כלשהו אלא במכון המוכר לנו אישית.

משהו חריג לדעתכם?

sveta-tiberias.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אמנם אין בעיות מיוחדות אבל גם לא אמורות להיות ברכב 2011 , הנזילת מים נשמע מוזר ברכב שבקושי שנתיים על הכביש ומומלץ לבדוק במוסך במה מדובר. רצועת תזמון כנראה שאין צורך להחליף למרות מה שכתוב.

בקיצור אין בעיות מיוחדות אבל נשמע לי כמו רכב קצת מוזנח.

פורסם

הסוכן מכירות גם לא מוותר על הנזילות מים ומכניס מחר את הרכב למוסך מורשה לבדיקה כללית,הרכב מהשכרה ואכן מוזנח (בעיקר מבפנים).

בימים אלו הרכב עובר שיקום ובסופ''ש יהיה כבר כמו בובה!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

על פניו הבדיקה נראית לא רעה , בסך הכל 42000 ק"ם . אני הייתי מבקש היסטוריית השכרות קודמות . בתקווה שהוא לא היה מושכר למשרד הביטחון {צבא וכו...} . אני מקווה שלא מאוחר מדי בשביל זה .

פורסם

למה רשום בדגם H100?

תבדוק אם המספר שלדה והמנוע תואמים, יכול להיות שהתבלבלו ברכב אחר או טעו רק בשם הדגם

פורסם

הכינוי המסחרי הוא H1/H100 ורמת הגימור היא I800 (ככה כתוב לי ברישיון),בהתחלה גם חשדתי אבל אז התאמתי מספר מנוע ושלדה.

והרכב עבד תחת סניף נתב''ג אז אין חשש שהוא היה בצה''ל.

פורסם

לא סגרנו על מחיר סופי עדיין כי יש כל כך הרבה לסדר...פתחי מזגן חדשים,ניקוי שכולל פירוק מושבים,היום פחחות,מחר בדיקה במוסך,דלת שלא נסגרת עם הנעילה המרכזית.

כמובן אלבר לא נחים לרגע וכל יום הרכב במקום אחר,אני לא מבין איזה פראי אדם היו ברכב אבל החלק האחורי נראה כאילו הובילו בהמות.

אבל בנתיים אלבר דורשים 136K,שילמנו מקדמה 5000 כדי לשריין (יש מעטים אוטומטים באלבר) וכשהרכב יסיים את כל ההכנות נשב לדבר על מחיר.

אני מניח ש 133-134 אלף יהיה השיא שנוכל להוריד.

• תוכן חדש...