Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין דגמי פיג'ו 206 XS ו XS LINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני חדש בפורום הזה וזאת ההודעה הראשונה שלי אז שלום. :wave::wave::wave:

אני כרגע מחפש פיגו 206 ספורטיבית 1600 3 דלתות ידנית וראיתי שיש 2 דגמים XS ו XS LINE מה ההבדל ביניהם? באיזה שנים הן היו קיימות ואיזה מהגירסאות היא מומלצת יותר? זה נחשבת גירסה ספורטיבית?

ובכלל מה אתם אומרים על פיגו 206? שווה לקנות או שיש משו אחר מומלץ יותר.

בגדול התקציב שלי זה באזור ה 30 40 אלף ואני מחפש אוטו שנראה טוב, מהיר יחסית,חסכוני בדלק ולא רואה מוסכים.

תודה מראש

פורסם

ה-206xs היא מכונית מצוינת וחיפוש זריז עליה בפורום יספק לך המון מידע. אבל קח בחשבון שמהירה היא לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אני לא טועה, XS היה הדגם 3 דלתות 110/90 כ"ס עד מתיחת הפנים הקטנה וXS LINE אחרי המתיחה.

אני יודע שההבדלים הם: הפלסטיקים על הפגושים בצבע הרכב, סמל גדול של פיג'ו מאחורה. מעבר לזה לא התעניינתי.

כמו שצביקה-פיק כתב, על הXS נכתב לא מעט מעל דפי הפורום וחיפוש יתן לך תשובות.

אני אוהב את ה-XS שלי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...