Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו מהחברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוסי, נראה לי שאתה מתבלבל וזה התשלום על 70,000 שנתנו לך

בהתחלה ולא על 76,000, שזה מה שלקחת באמת בסוף.

הרי 1250*60=.75,000 תוסיף 2000 יוצא 77,000, כאשר האוטו ללא מימון עלה לך 78,000.

לפות"ש, הוציאו לך הצעה לפי מחירון רגיל של 90.5K, תוסיף רישוי, צבע מטאלי, תוספות ומימון ותגיע ל100K.

בוא אני אעשה לך סדר על מה שתשתלם במבצע חבר:

רכב - 85,500

רישוי - 1,191

צבע מטלי - 1,000

קודנית - מתנה

מיכל דלק - 334

גלאי רוורס - 792

מרימי שמשות ומקפל מראות - 1,267 (לדעתי מיותר, במיוחד מקפל מראות, ובכל מקרה לא שווה את הסכום).

סך הכל בערך 90,000. תוסיף עלות מימון של בערך 5000-6000 ותגיע למה שתשלם בסך הכל על הרכב (כנראה 96,000).

לא מדויק, הצבע המטאלי זה 700 ומשהו בערך, תוריד 20 אחוז הנחת חבר על אביזרים יוצא 500 בערך, כנ'ל גם שאר התוספות תוריד 20 אחוז.

ועלות המימון היא פריים - 0.5 שזה יוצא 2.25 אחוז ככה שזה יוצא בערך 2000-1900 אם הוא לוקח 100 אחוז מימון.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, ההצעה שפרסמתי היא לא של חבר,

לדוד שלי יש חבר והוא טען שאני יכול לקבל את ההנחה שלו, מסתבר שלא. רק משפחה מקרבה ראשונה.

סורי על ההטעיה.

ההצעה שקיבלתי היא

95800 - לרכב עם כל התוספות (כמו שיש בדף) - לא כולל הריבית לבנק.

מכאן הבחור הנחמד שם הציע להוריד לי 1000 נוספים. ל 94800, אמר שאולי יוכל ללכת לקראתי בעוד משהו קטן

אני מניח שאולי 300-500.

איך זה נשמע לכם?

כדאי לוותר ולחכות למבצעים? (ראיתי שלפני כמה חודשים הם עשו 2500 שקל הנחה וטיפולים לזמן כלשהו חינם).

אני גם שוקל לוותר על המקפלי מראות ומרימי שמשות, עם כמה שבא לי את כל האבזור ברכב חדש, זה באמת לא קריטי.

פורסם
לא מדויק, הצבע המטאלי זה 700 ומשהו בערך, תוריד 20 אחוז הנחת חבר על אביזרים יוצא 500 בערך, כנ'ל גם שאר התוספות תוריד 20 אחוז.

ועלות המימון היא פריים - 0.5 שזה יוצא 2.25 אחוז ככה שזה יוצא בערך 2000-1900 אם הוא לוקח 100 אחוז מימון.

על צבע מטאלי אין הנחה בחבר על הקליאו והוא 1000 בדיוק.

על האביזרים אכן יש 20% אבל חוץ מגלאי רוורס לא הייתי לוקח כלום (על רישוי ומיכל דלק אין הנחה).

הכי חשוב לגבי המימון - אל תשכח שהריבית שכתבת היא לשנה ומכיוון שלא מחסלים את ההלוואה תוך שנה,

אז אתה משלם את הריבית במשך כמה שנים (כמובן כל פעם לפי יתרת החוב, אבל עדיין זה לא יסתכם ב2000 שקלים,

שזה רק על השנה הראשונה).

בכל מקרה, זה כבר לא רלוונטי לפות"ש כי מסתבר שאין לו חבר.

פורסם

אז ההצעה שקיבלתי בסה"כ טובה?

חייב לציין שדיי אהבתי את הרכב, אבל מרגיש ש 94-95K זה קצת מעבר למה שהוא שווה.

מצד שני אני לא מבין ברכבים יותר מדי, אני טועה? הוא שווה את המחיר הזה?

פורסם

לא קיבלתי,

אני מניח שההבדל יהיה אלפים בודדים (בהתחשב במחיר הזהה שלהם).

לא בדקתי פשוט כי כל מבחן שקראתי הקליאו הייתה עדיפה.

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.2095063

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-ed17624c585ff31006.htm

יש עוד כמה מבחנים שקראתי שהיא סיימה עם ביקורות דיי טובות בסה"כ, ואיכשהו אני לא לגמרי בטוח בכל זאת.

פורסם

המחיר שלהם לא זהה, המחירון של ה208 המפואר הוא 84,000. תבדוק כמה יוצא על הכביש.

גם אני חושב שהקליאו עדיף, אבל אם יש הבדל של 10k, אז יש מה להתלבט.

פורסם

לידיעתך, תוכל לנצל את חבר רק אם דודך גם יהיה רשום בעלים על הרכב בנוסף אליך.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם
על צבע מטאלי אין הנחה בחבר על הקליאו והוא 1000 בדיוק.

על האביזרים אכן יש 20% אבל חוץ מגלאי רוורס לא הייתי לוקח כלום (על רישוי ומיכל דלק אין הנחה).

הכי חשוב לגבי המימון - אל תשכח שהריבית שכתבת היא לשנה ומכיוון שלא מחסלים את ההלוואה תוך שנה,

אז אתה משלם את הריבית במשך כמה שנים (כמובן כל פעם לפי יתרת החוב, אבל עדיין זה לא יסתכם ב2000 שקלים,

שזה רק על השנה הראשונה).

בכל מקרה, זה כבר לא רלוונטי לפות"ש כי מסתבר שאין לו חבר.

אם אתה רוצה אני יצלם לך את ההצעה, יצא לי 550 בערך הצבע.

פורסם

דרך חבר, הצבע של הקפצור והקליאו בלבד עולה 1000 ש"ח! זה כתוב בתקנון, כל רכב אחר זה 700 ש"ח.

ניתן לרשום שני בעלים על הרכב וכך תרוויח את המבצע (בגלל דודך), בעתיד תוכל להסיר בעלים אחד ללא פגיעה במספר הידיים של הרכב!

יום טוב.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

הי

אם אתה כ"כ מתלבט לדעתי הסכומים האלו לא בשבילך הייתי הולך על אלטו ב62K שתחזיק מעמד יופי בשלוש שנים הראשונות ואז או

שהיכולת התבססה ותקנה משהו יותר טוב או ש...

בכל מקרה תחשוב גם על אופציה של משומשת (איזה סריון טובה) 2009+\- בסכום של פחות מ50K יתן לך רכב מצויין וחסכוני שיכול להחזיק עוד הרבה שנים בחצי מההתחייבות.

תצליח

• תוכן חדש...