Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש מכונת גילוח נטענת שתהיה אמינה אך במחיר שפוי , בסביבות ה 300 שקלים

מחפש גם מכונת תספורת לא חובה נטענת אבל שתעשה את העבודה ולא תעשה לי רעש אחרי חודש

המלצות יתקבלו בברכה

תודה

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

מכונות תספורת בסיסיות (כגון פיליפס או בראון) עולות סביב 300 ש"ח, נטענות. רכשתי לפני מספר חודשים ב"משביר" - ניצלתי תלושי מתנה - יתכן שבמקום אחר תוכל לחסוך כמה עשרות ש"ח.

לגבי מכונת גילוח - כאן העניין יתר סבוך. אני מניח שאתה מתכוון למכונה לגילוח חלק, לא בסגנון ערפאת. מכונות בסיסיות יעלו סכום דומה, אבל מכונה איכותית תעלה פי 2-3 וגם התחזוקה שלה לא זולה - צריך להחליף סכינים כל 1-2 שנים, עניין של עוד 150-200 ש"ח ואם יש למכונה מתקן ניקוי הרי שגם חומרי הניקוי אינם זולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאחר ניסיון של שנים רק מכונות תספורת של פנסוניק. איכותיות ואמינות.

למרות שגם MOSER טובות אבל פחות נוחות לאחיזה מבחינתי.

פורסם

אני רק שאלה.

אני מחפש מכונת גילוח (בלבד,כי תספורת יש) לא שעיר מידי, ובתקציב של 300-350 ש"ח. משהו של בראון,פיליפס פנסוניק לא חברות עלומות שם.

רב תודות

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

קודם כל אתה צריך להחליט אם אתה רוצה סכין רוטט (בראון) או סובב (פיליפס).

בכל מקרה בתקציב האמור תוכל להשיג מכונות entry level בלבד. מכונות מתקדמות יעלו 1000 ש"ח ומעלה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני לאחרונה רכשתי מכונת תספורת

כל אלו של ה 300 שקל בסופו של דבר זה מכונות לא ממש טובות וגם אם כן אז הם מתפקדות "בסדר" לא יותר משנה

לאחר המלצות ממכרים רכשתי מכונה של פנסוניק, 550 שקל ER1611

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752738

מכונה פשוט מדהימה, הכושר חיתוך שלה, המהירות שאין לה מתחרים (10K RPM), השקט, לא מפספסת כלום

34728303c.gif

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

sperial שלום

בתור אחד שלא היה לו מעולם (וגם לא ניסה) מכונת גילוח מה מומלץ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אין מומלץ. זה עניין אישי.

אני מתגלח בבראון כבר 40 שנה, עם גיחה קצרה ולא מולחת לפיליפס. כנראה שז מה שמתאים לעור ולישער שלי. אני מכיר אנשים שנשבעים בפיליפס ולא מוכנים לגעת בבראון - וזאת מתוך נסיונם האישי. בקיצור - כל אחד ופניו, כל אחד וזקנו.

מה שכן - למעט אות הפיליפס שהזכרתי (מכשיר 2 ראשים על סוללות AA שרכשתי לצורך השירות צבאי) כל המכונות שלי היו ברמות גבוהות, ואני מקפיד להחליף את מערכת החיתוך באופן סדיר במכונה שיש לי כעת (790cc בת שנתיים וחצי) קצת משכתי את החלפת הראש וזה עלה לי בתקופה שבה הגילוח ארך הרבה זמן והסוללה היתה נגמרת כעבור שבוע. לאחר החלפת הראש בחדש זמן הגילוח התקצר במחצית ובהתאם לכך מרווח הזמן בין הטעינות הוכפל.

• תוכן חדש...