Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעקבות שדרוג הדודים האחוריים (״אגזוזים״) אני צריך לאכסן את אלה שהיו מורכבים למשך זמן מה אך לפני שאאפסן אותם אני רוצה קודם לנקות את הסופיות של הדודים.

העניין הוא שסופיות מאוד מלוכלכות עקב כך שלא היו נגישות לניקוי מאז התקנת דיפיוזר ולכן יש עליהן המון פיח וכן לכלוך רב.

בהנחה ולא בא לי לקנות פוליש\חומר ניקוי מיוחד למשימה חד פעמית זו, האם יש תכשירים ביתיים (מסיר שומנים של הגז, למשל) שיכולים לבצע את המלכה בצורה משביעת רצון?

כמו כן, פרט לחומר ניקוי, רצוי לנקות עם מטלית רכב או שאפשרי במקומות עם לכלוך\פיח עקשניים לעבור עם סקוץ׳ ברייט עדין בצורה נקודתית?

האם פוליש רגיל של הרכב יכול לסייע במלאכה או שמוטב לא להשתמש בו?

תודה על הטיפים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

AUTOSOL Metal Polish - תגיד לי תודה אחרי שתקנה.

ניתן לרכוש מארה"ב או Ebay (עד 40 ש"ח ליחידה כולל שילוח) במחירים מאוד נוחים, לא מדובר במותג דיטיילינג ועל כן המחירים בהחלט טובים.

המוצר הזה בהחלט מרשים ומוכיח את עצמו מחדש על כל סוגי המתכות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה על ההמלצות, אני אשתמש במה שנמצא לי זמין בבית, האגזוזים עקרונית מכורים כבר כך שאני עושה את זה בשביל ההרגשה הטובה אבל לא מתכוון לרכוש חומרים במיוחד...

בכל מקרה, אעלה תמונות מאוחר יותר.

תודה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היי,

בעקבות שדרוג הדודים האחוריים (״אגזוזים״) אני צריך לאכסן את אלה שהיו מורכבים למשך זמן מה אך לפני שאאפסן אותם אני רוצה קודם לנקות את הסופיות של הדודים.

העניין הוא שסופיות מאוד מלוכלכות עקב כך שלא היו נגישות לניקוי מאז התקנת דיפיוזר ולכן יש עליהן המון פיח וכן לכלוך רב.

בהנחה ולא בא לי לקנות פוליש\חומר ניקוי מיוחד למשימה חד פעמית זו, האם יש תכשירים ביתיים (מסיר שומנים של הגז, למשל) שיכולים לבצע את המלכה בצורה משביעת רצון?

כמו כן, פרט לחומר ניקוי, רצוי לנקות עם מטלית רכב או שאפשרי במקומות עם לכלוך\פיח עקשניים לעבור עם סקוץ׳ ברייט עדין בצורה נקודתית?

האם פוליש רגיל של הרכב יכול לסייע במלאכה או שמוטב לא להשתמש בו?

תודה על הטיפים.

תנסה סבון כלים, אם לא הולך יש חומר כמו פוליש כזה , אתה משפשף טיפה וזה יכול להוריד את השכבה של הברזל .. תעשה רק בעדינות שלא יירד יותר מידי..

• תוכן חדש...