Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרתה לי תאונה לפני מספר שעות

קרתה בתוך חניון של קניון, בעוד שרכב מחכה לחניה שלי, מספר רכבים עוקפים מהנתיב הנגדי (כיוון הנסיעה שאליו אני אמור לצאת).

בינתיים אני מניע את האוטו ומתחיל לסובב את ההגה, איך שאני מרים את הראש אני רואה את הרכב (גולף) מולי ונותנת ברקס גם ממש כבר שאני בא לצאת.

ראיתי את הרכב כשחלף, הייתי כבר כמעט בחוץ והיא עצרה.

ממש נישקתי את פינת הטמבון שלה וכולו התפרק, זאת אומרת התומכים של הטמבון נשברו.

הטמבון עצמו שלם יחסית חוץ מהפס השחור מתחתיו שנשבר.

האם אני האשם במקרה הזה שכן היא נסעה בנתיב הנגדי?

לינק לסרטון מהמצלמה שיש לי ברכב:

http://www.youtube.com/watch?v=92-5mq6853w

פורסם

קודם כל ברור שאתה אשם ,זה תאונה של נזק בלבד כך שתחליפו פרטים אני מציע שתיקח את הרכב לתקן לבד ,כי אם תפעיל ביטוח מה שתשלם גם הישתתפות עצמית בשנה הבאה הפרמיה שלך תגדל לגבי הביטוח,לפי מה שרואים בסירטון אן כמעט נזק מלבד הפגוש שנפל ואולי ניתלשו התופסים שלו

יום טוב

פורסם

תודה

שאלתי היא איך עלי לפעול?

להודיע לביטוח שלי? לחכות שהיא תעשה צעד?

אולי היא תתקן מבלי לערב אותי? למרות שביקשה את פרטי הביטוח שלי.

יש לי מוסך פחחות שאני מכיר, האם להתקשר אליה ולשלוח אותה לשם? אם היא לא תרצה זה לא כדבר הודאה באשמה?

תמונה של הנזק:

3JvSu99.jpg

נשברו התופסנים שמחזיקים את הטמבון בצד ההוא.

אין שום שריטות למעט מעיכה.

יכול להיות שהיא תיקח את הרכב ישר למוסך ויחליפו לה טמבון שלם תומכים, גשרים צבע ומה לא, ואצטרך לשלם את מלוא הסכום?

איך אדע שלא ניפחו את הנזק?

סה"כ פעם ראשונה במהלך 8 השנים שאני נוהג שאני דופק למישהו את האוטו.

אשמח לייעוץ.

פורסם

דבר ראשון התייעץ עם חברת הביטוח שלך. אולי הם יגידו לך שיש לה אשם תורם כל שהוא בשל כך שהיא נסעה בנתיב הנגדי. למרות שאני בספק. את הסרטון מיוטיוב תעיף.

נסה ליצור איתה קשר, ולבדוק האם היא שתסגרו את זה ביניכם, כי ככה עדיף לך. אם זה תיקון זול, אז פשוט תשלם במקומה את הנזק, וכמובן שתחתים אותה על טופס ויתור תביעות (קיים בפורום, בצע חיפוש). אם הסכום גדול, אולי כדאי לשקול לערב את הביטוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הנזק הוא יחסית גדול אם מדובר ברכב עד שנתיים על הכביש אזי מגיע לו חלק חדש מקורי/חליפי , ועלות העבודות. משמעות הדבר עלויות גבוהות. נוסיף לזה שכ"ט שמאי כ 400-800 ש"ח. דווח לחברת הביטוח שלך הודעה בלבד (אני מתאר לעצמי שלפונטו שלך יש צ"ג בלבד) תשלם ה.ע ע"ס 1000-1500 ש"ח ושכח מהסיפור. חברת הביטוח שלך כבר תחליט האם לקזז מהנזק הנתבע ע"י הצ"ג (משו גמו 10-15% רשלנות תורמת) אך זה לא ישפיע על השתתפות העצמית שלך. לפי הצילום ותאור התאונה האשמה רובצת עליך.

מומחה לתביעות ביטוח (רכב/רכוש), מגשר ומיישב תביעות (לשעבר מיישב במגדל, כלל, שלמה ביטוח וכלמוביל)- מספק שרותי יעוץ בתחום התביעות לחברי הפורום ללא שום תמורה

פורסם

מזלך שהגולף הזאת היא מלפני שני דורות,

אחרת הייתה משלם על במפר חדש(8K+).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...