Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יישמתי על הרכב BL לפני כחודשיים ולפני כחודש ווקס סונקס נוזלי (לא בטוח אם הוא ווקס או אוטם).

שמתי לב שהסווירלים בולטים יותר וכנראה שהאפקט של הBL ירד.

שאלתי היא האם אני יכול עכשיו למרוח שוב BL או שמא אני צריך להוריד הכל וליישם מחדש?

פורסם

העלמת swirls באמצעות גלייז לא תחזיק הרבה זמן מעמד, מכיוון שזה כמו מייק-אפ. (מה גם שה BL הוא מוצד "היבריד").

אם אתה רוצה להעלים לטווח יותר ארוך תצטרך לבצע פוליש ואת כל התהליך של מריחת שכבות הגנה.

אני לא חושב שאתה צריך להוריד הכל וליישם מחדש אם אתה לא רוצה לבצע פוליש, תנסה במקום קטן ותראה איך התוצאה שאתה מקבל.

פורסם

לדעתי אם אתה עושה את אותו התהליך שוב תוריד את הווקס בשטיפה אגרסיבית.

מה שכן על מנת להגיע לתוצאות טובות יותר ואם יש הרבה סוורלים, הייתי מנסה פוליש ידני עם פד של HEXLOGIC, וקומפאונד ייעודי.

לטעמי האישי אם כבר עושים משו עדיף להשקיע עד הסוף.

פורסם

זה רק דלת אחת עם טיפה סווירלים שאר הרכב ללא סווירלים ונראה מצוין.

אני מעונין כרגע רק ב"מייק-אפ", אולי בעתיד אעשה פוליש ידני.

• תוכן חדש...