Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי גלקסי S1, עם הרום של CyanogenMod גרסה 10.1.3. הגרסה הזאת הותקנה כעדכון למכשיר, שכן הוא הריץ כבר CM גם לפני זה, אני רק לא זוכר איזה גרסה.

לפני הכל אציין כמה דברים.

המכשיר אצלי כשנה וחצי אך בחודש האחרון לא היה בשימוש. במהלך החודש הזה הוא היה מכובה. לפני שהופסק בו השימוש היה עליו גם CM, לא זוכר איזה גרסה והוא עבד מעולה. המכשיר היה אצלי ולא אצל אף אחד אחר. הבעיות התחילו מאז העדכון שעשיתי אתמול ל10.1.3.

אחרי שהסברתי את זה, אגש לבעיות שנוצרו לי:

1. משום מה, הפליי סטור לא מצליחה להתחבר לאינטרנט. אני מצליח להיכנס לפייסבוק, משתמש בדפדפן, האינטרנט בסדר, רק שכל פעם שאני פותח את הפלייסטור, זה רושם לי No Connection. עשיתי הפעלה מחדש למכשיר, עדיין לא עוזר.

יש לציין שטרם העדכון גרסה לCM הכל היה בסדר.

גם כאשר אני מחבר את המכשיר לווייפיי בבית, עדיין אותו דבר.

2. אפליקציית בנק דיסקונט - היא הייתה על הפלאפון לפני שהפסקתי להשתמש בו, והיום היא פשוט לא שם. רציתי להוריד אותה שוב מהפלייסטור וכאמור אני לא יכול. נכנסתי לפליי סטור דרך המחשב ורשום לי שם שהיא כבר מותקנת לי על המכשיר. אבל היא לא.

איך זה יכול להיות? עברתי על האפליקציות המותקנות על המכשיר ואין שם שום זכר לאפליקציה.

3. הסוללה נגמרת פי 2 יותר מהר עכשיו. אני לא חושב שזה בעיה ברום, כי דווקא בבדיקה בנתוני הסוללה דרך מסך ההגדרות אני דווקא רואה שם שיפור, אז לדעתי זו הסוללה שפשוט כבר עומדת למות, אבל אשמח לשמוע רעיונות.

אגב, אם יש לכם אולי רום להמליץ עליו במקום מה שאני משתמש אני גם אשמח לשמוע. זה מכשיר זמני (לא חילופי), עד שהS4 יחזור מתיקון (נרכש ב1/9 מחנות סמסונג, מסך נסדק ללא שום סיבה ב4/9, הוכנס לתיקון ב8/9 בחנות של סמסונג, יצא מתיקון ב2/10, תיקון גרוע, הוחזר לתיקון באותו רגע, ועכשיו אני ממתין. בקיצור סיפור בפני עצמו, אחרי שהוא יסתיים אני אפרסם אותו פה) אבל בכל זאת אני רוצה שהוא יעבוד חלק ומהר ככל הניתן. אז אם מישהו יכול להמליץ על רום מסוים (ואולי גם לשלוח קישור לאיך מתקינים אותו) אני אשמח.

אני אשמח לעצות ופתרונות.

תודה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...