Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזה מסנן (filter בלע"ז) אתה משתמש לשם הכיווץ? האם בכל מסנן יש צורך בחידוד?

דני

Filter-Sharpen-Smart Sharpen

לא הבנתי את השאלה השניה

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
Filter-Sharpen-Smart Sharpen

לא הבנתי את השאלה השניה

שאלתי כיצד אתה מקטין, לא כיצד אתה מחדד. כאשר משנים (מקטינים או מגדילים) את מספר הפיקסלים, צריך לדגום מחדש ("resample" בלע"ז) את התמונה. פעולה זו נעשית בעזרת מסנן, ויש כמה סוגים, חלקם טובים יותר וחלקם פחות.

דני

פורסם

אם אני מקטין זה בדר"כ לכמויות גדולות יחסית, ואז יש לי אקשנים שעושים מה שתיארתי קודם - דרך פקודת Fit Image שנמצאת בתפריט File-Automate.

לפעמים משתמש בחלונית Image Size, או בכלי הקרופ אליו אני מזין גודל הצירים הרצוי.

אני מניח שאתה שואל לגבי סוג האינטרפולציה הניתן לבחירה בחלונית Image Size? אם כן, אני משתמש ב-Bicubic בד"כ.

המילה מסנן לא קשורה לפעולה הזו, לכן לא הבנתי אותך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

נסה לשלוח לי תמונה אחת, נראה אם אני מצליח - במידה וכן, ארשום לך הוראות ותוכל לעשות בעצמך את כולם.

גם אני נתקע מול הסמלון שלי, מדבק :)

• תוכן חדש...