Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קפצ'ור 1.2 או מגאן אסטייט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הגיע זמן לחדש רכב.

נתוני פתיחה:

תקציב עד 140K ש''ח

נסועה שנתית גבוהה - לפחות 30KKM, אולי אפילו 35KKM.

תוואי נסיעות - הרבה הררי + מישור, פקקי בוקר בכביש החוף לדרום.

אני גר בנצרת עלית, 3-4 פעמים בשבוע נוסע לנתניה. יש החזר חלקי של דלק ממקום עבודה, 1.6 ש''ח ל קילומטר ברוטו. זאת אחת הסיבות שלא לוקח ליסינג.

אופן נהיגה - רגוע, מכוון חסכון, אם כי לא בקצב של סבתא.

צרכים מיוחדים - העברת לפחות שני אופניים על הגג. רכב יותר גדול מפיאסטה שלי, גם מבחינת תא מטען, גם מבחינת גודל פיזי על הכביש - נוסע הרבה ומתעייף ברכב קטן. אוטומט חובה. מעדיף תצורת 5 דלותות - האצ'בק או סטישן.

למה כן אסטייט? - צריכת דלק!, תא מטען גדול (או שלא לא כל כך?)

למה לא אסטייט? - משעעמם, גג פנורמי שעלול להפריע עם גגון. גג מאוד נמוך בפנים, רכב צר באופן מפתיע. נוכחות גדולה בליסינג.

למה כן קפצ'ור? - קורץ, נראה יפה בעיני. תא מטען סביר+, אפשר לשים גגון. ביצועים טובים.

למה לא קפצ'ור? - ביקורות באתרים זרים, צריכת דלק פחות טובה מאסטייט (עד כמה?), עוד דברים שעלולים להופיע אחרי נסיעת מבחן (בעוד יומיים).

בעלי רנו קליאו - מה הצריכה שלכם בדגם 1.2?

למה לא דגמים נוספים?

- סופרמיני כמו הפיאסטה שלי - צריך רכב יותר גדול, אם כי לא בהרבה.

- פוקוס+יונדאי סטיישן - יותר מדי ליסינגי, אם כבר מוציא 140K, אז על משהו פחות נפוץ.

- ייטי - יבואן שלא משדר אמינות.

- מסחרית דיזל? חייב גיר אוטומט.

מה אתם חושבים?

פורסם

להוריי יש מגאן אסטייט, תא המטען ענק, אשכרה היה אפשר להכניס שם עוד שני מושבים לרכב. ואני לא יודע על מה אתה מדבר כשאתה אומר שהרכב צר, לדעתי הוא בסדר גמור.

מעבר לכך - נפוץ בליסינג? לא ממש. הדגם הנפוץ בליסינג הוא הפלואנס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האסטייט תתאים לדרישות בצורה הטובה ביותר. הנסועה שלך גבוהה יחסית ולכן זה יחסוך לך הרבה בעלויות הדלק. נוסף על כך, הסחירות של הסטיישן תהיה מאוד טובה ( מחירי הדלק רק יאמירו ), מה גם שמנועי דיזל נחשבים כאמינים יותר.

בקיצור למשפחה - אסטייט

לפוזה - קאפצ'ור

פורסם

הבעיה הנוספת באסטייט - התייקרות שאמורה להתרחש מהיום למחר בכ10000 ש''ח שמוציאה אותה מגבולות לתקציב.

מחר נבדוק האם תתרחש.

חבל שלא מביאים קאפצור דיזל, כנראה יוצא יותר מדי יקר.

פורסם

אוטוטו מבצע של "חבר" ברנו ... אולי זה יעזור לך בהקשר למחירים.

האסטייס לפי דעתי יותר פרקטית מהקפצ'ר , להורים שלי יש קאפצ'ר והם לא מסיעים כבר ילדים ברכב, אין נסיעות ארוכות , גודל בגז' וצריכת דלק לא משפיעים עליהם בשיקול,

ועוד כמה דברים שיש באסטייס שיכולים לעניין אותך לא נימצאים בקאפצ'ר.

לדעתי אסטייס אם היו שואלים אותי.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תודה חברים

הוזמנה רנו מגאן 5דלתות.

בינתיים עשיתי בדיקה לרכב שלי שעליו אני עושה טרייד אין (פיאסטה בת 4, שעברה 92000)

בבדיקה נתגלו הדברים הבאים

הכל תקיו חוץ מ...:

- נזילת שמן תיבת הילוכים

- קוסמטיקה ברכב (צבע, שריטות קטנות וכו')

- זווית היגוי

- בבדיקת פלטת כיוון גלגלים על ציר גלגלים אחורי משהו לא תקין. כתוב שמדוד -9mm/m כשתקין זה +/-6. במה בכלל מדובר?

מה שאני צריך מכם, זה להבין האם הליקויים האלה משמעותיים בהתמקחות עתידית על ערך הרכב שלי, והאם שווה לתקן אותם לבד וכך להעלות את הערך.

סליחה על החפירה, אם אפשר תענו לי דחוף כי מחר אני אמור להציג את הבדיקה בטרייד אין.

תודה, ולדי

פורסם

על פניו הבדיקה תקינה ומדובר בכסת"ח רגיל.

מצטרף לשאלה של החבר מעלי.

תתחדש,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...