Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה זה הולך יש לי באוטו פאנל של פיוניר 7550 יש לי מאחורה רמקולים של מאק אודיו 120 RMS 6X9 אלה מקולאר וקרבון ואני רוצה להוסיף סאב ומגבר עד 3000 שקל כולל התקנה וחיווט וזהו אני גם ככה חונק את עצמי עם הכסף לאללה...

המלצות הערות הארות וכולי יתקבלו בברכה רבה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הייתי הולך על מגבר וקומפוננט במקומך L פאנצ' 400 החדש ומורל דוטק

אבל מה שאתה רוצה זה סאב, אז מגבר פאנצ' 400 ושתי פיוניר 305C .

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

מיסטר במקום לקרוא לו כל הזמן פאנץ' תקרא לו בשם הרגיל שלו,וזה המגבר שהצעתי....

לגבי הקומפוננט-זה לא מה שהוא ביקש

והוא לא יוכל גם להגביר את 2 הסאבים וגם את הרמקולים האחוריים עם מגבר אחד כזה כי הוא לא יציב ב2 אוהם גישור.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

על סאב חשבתי בכיוון של של סרווין וגה HED 12

850 שקל כולל תיבה ומגבר אין לי שמץ מה לקחת זה הבעיה...

ד"א זה בגאש קטן וכל האוטו קטן ככה (טויוטה סטארלט) אז סאב כפול לא בא בחשבון אלא עם כן בא למישהו שאמא שלי תוריד לי את שתי הביצים

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אחלה סאב

אם זה הכיוון שלך אז סבבה

בנוסף אליו תתקין את המגבר שהמלצנו לך פה אתה תהיה מרוצה לגמרי

המחיר של המגבר הוא 1600 שקל בערך אז שלא יגנבו ממך .

על התקנה+חיווט סטנדרטי אל תשלם יותר מ500 שקל.

בהצלחה

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

המגבר הזה יצליח להחזיק לי רמקולים של 120 RMS?!?!?!?!?!

אחי זה חתיכת רמקול מה שיושב לי באוטו תראה אותו:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=291&CatCode=120

ועוד סאב של סרווין וגה הוא ימות נראה לי...

אמרו לי לחפש לאנזר ויב מהסדרה הישנה יותר אמרו לי ללכת על מגנאט פאנטום 4500 יש עוד כמה הצעות שזרקו לי ואני לא זוכר...

פורסם

אם אכן הינם רמקולים של 120 וואט, לא תוכל לנצל אותם "עד הסוף" אבל תפיק מהם תמורה מסויימת ...

בשביל לנצל אותם עד הסוף, תצטרך להשקיע כסף...

דרך אגב, מה גרם לך ללכת עליהם דווקא, ולא על אובליים אחרים ברמות גבוהות ?

ולמה דווקא אובלי, ולא קומפוננט לדוגמא ? (בהנחה שאין לך.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני חושב שעדיף לרדת במותג קצת ובאותו כסף לקחת מגבר שהוא לא כל כך מותג אבל יתן קצת יותר לא?

אני לא רוצה לשלם על שם כמו רוקפורד ולקבל 50 RMS זה די עלוב וזה לא נראה לי יתן לי רמת הגברה כמו שאני מחפש הרמקולים שלי מאוד חזקים הם עומדים על 120 RMS בדוק ועוד אם הוא יצטרך להגביר גם את הסאב של סרווין הוא לא נראה לי ישרוד הרבה ולא יספק אותי וינצל את הרמקולים...

...

אם אפשר לקבל עוד אפשרויות חוץ מזו זה יהיה אחלה...

אני לא אוהב קומפוננטים מאחורה זה לא מתאים ולפי עתי לא שם הם צריכים להיות...

פורסם

דבר ראשון, אם תוכל להסביר לי את הניסוח המעניין "בדוק" אני אשמח לדעת מה משמעותו.

דבר שני, העובדה שרוקפורד כותבים לך 50 וואט, והחברות הזולות כותבים לך 500, זה לא באמת אומר שהן יותר חזקות, אז אתה יכול לשכוח מהרעיון של- "לקנות משהו שהוא לא מותג".

וכל הקונספט של "לא ישרוד הרבה זמן" הוא לא בהכרח נוגע למגברים עם שמות טובות, בדיוק להיפך, הוא נוגע לחברות הזולות .

אם אתה רוצה המלצות אחרות, זה לגיטימי,

יש לך את המאגנט פנטום, יש לו הצהרות נהדרות, ועם הניסיון שלי עם מאגנט, הם עומדים בהן.

(איתו ספציפית אין לי ניסיון, יש ברשותי את הפנטום מונובלוק.)

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=231&CatCode=87

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לפי ניסיוני, תוכל להשיג אותו רק באתר המדובר..

אולי אם תתאמץ תמצא אותו במקומות אחרים... אך אני לא נתקלתי עדיין.

לגבי הבדיקה, דיי מעניינת אותי.

ה JBL 100- זה רמקול ?

לאיזו הגברה בדיוק חיברתם אותם ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

המאגנט מאוד הלהיב אותי הוא נראה אחלה מגבר...

חיברנו 2 זוגות רמקולים לאותו מגבר ובאותו הד יוניט אותו הכל אצל שתי חברים באחד המגברים את שלי ובאחד חיברנו JBL 100RMS שלי היו בהרבה יותר חזקים זה מה שנקרא בדוק...

מה המחירים של המאגנט שאפשר להשיג אצל מתקינים או המחירים שנעים אצל מתקינים...?

עכשיו סתם שוטטתי לי באינטרנט וראיתי את המגבר הזה של JBL...

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1040&CategoryID=123&Page=1

מישהו יכול להגיד איזה מילה אם טוב או לא? אם אני יקנה אותו אני יעשה אותו בגישור של שתי ערוצים לסאב ואת הארבע ערוצים הנותרים אני יעשה בגישור לשתי הרמקולים שלי...

וואלה ואני חושב שזה יהיה אחלה לגמרי...

פורסם

חיברנו את שתיהם למגברים של סאונד סטורם זהים לחלוטין 300.4 היה רק הבדל שרדיו דיסק אחד קרא MP3 והשני לא...

מישהו יכול לעזור בקשר לJBL?

פורסם

Multi-Channel Amp Specifications

Amplifier Type: Multi-Channel

RMS Power @ 4 Ohms: 60W x 4 + 107W x 2

THD at 4-Ohm RMS Power:

Bridged RMS Power @ 4 Ohms: 160W x 2 + 300W x 1

Speaker Level Inputs: Yes

Preamp Outputs: No

Built-In Crossovers: LP

Bass Boost: None

Frequency Response: 10-47,000 Hz

Signal to Noise Ratio: 79 dB

Fuse Rating: n/a

נראה לי תמורה מעולה לכל הדיעות.

גם ההגברות של גיביאל נחשבות לטובות,

והסדרה GTO

אינה נמוכה..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...