Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תשאלו אותי זה נעשה משיקולי SEO, כדי שכשהטלפון יושק ובאמת יגיע לארץ, הם יהיו בין הראשונים בתוצאות.

ראיתי כבר טכניקות SEO מלוכלכות בהרבה :lol:

עריכה: אם אתה מנסה להזמין אותו, אתה רואה שהוא לא באמת מוביל אותך לעמוד הרכישה, אלא לאיזשהו contact form

פורסם

עכשיו אנחנו נמצאים בזמן ה"גרידיות" של הבעלי עסק והמוכרים, בדיוק כמו שעשו עם ה HTC ONE וגם ה ONE X בהתחלה, המחיר נושק ל 5-5500 ש"ח, או הדוגמא הכי טובה, האייפון 5.

מי קונה מכשיר במחיר כזה בלי קשר??

ממתינים חודשיים +- והמחיר יורד.

או שקונים בחו"ל.

Opel Adam S 2017

פורסם

גם אם המחיר היה 2,500 ש"ח הייתי מרים גבה, כך ש 5,000 הוא בכלל far fetched.

אין לי ספק שהנקסוס 5 ימשיך את המסורת של קודמו ולא יחרוג מקו ה 350$ ואולי אף יפתיע במחירי השקה מעט יותר נמוכים. זה שבארץ 350 דולרים הופכים כמעט ל 700, זה סיפור אחר.

פורסם

6500 על אייפון 5S?!!?!?!??

מי הפסיכופת שישלם מחיר כזה על טלפון?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
גם אם המחיר היה 2,500 ש"ח הייתי מרים גבה, כך ש 5,000 הוא בכלל far fetched.

אין לי ספק שהנקסוס 5 ימשיך את המסורת של קודמו ולא יחרוג מקו ה 350$ ואולי אף יפתיע במחירי השקה מעט יותר נמוכים. זה שבארץ 350 דולרים הופכים כמעט ל 700, זה סיפור אחר.

אני מהמר על 400 דולר. ביחס למצב הנוכחי בשוק, הנקסוס 4 בזמנו היה "כמעט בקו הראשן" בעוד שהנקסוס 5 עומד ביחד עם מכשירי הדגל ראש בראש.

פורסם

אני כבר רואה כמה תביעות יהיו נגד החנות הזאת.

נקסוס 5 עדין לא הושק רשמית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם תשאלו אותי זה נעשה משיקולי SEO, כדי שכשהטלפון יושק ובאמת יגיע לארץ, הם יהיו בין הראשונים בתוצאות.

ראיתי כבר טכניקות SEO מלוכלכות בהרבה :lol:

עריכה: אם אתה מנסה להזמין אותו, אתה רואה שהוא לא באמת מוביל אותך לעמוד הרכישה, אלא לאיזשהו contact form

אני הועברתי לעמוד שבו אפשר למעלה את פרטי לצורך קבלת פרטים נוספים, אלה מה... לנקסוס יש פיצול אשיות

לכידה.JPG

פורסם

כמו שאמרתי, זה כנראה פשוט עמוד "צור קשר" גנרי, והם משתמשים בפרטים של העמוד המפנה אליו בשביל הכותרת והתוכן של הפניה. קצת טפשי, אבל כנראה זה מה שיועצי ה-SEO אמרו להם...

• תוכן חדש...