Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20K

simlol
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רכב חסכוני ואמין יד 20K שישרת אותי לנסיעות של יבנה-ראשלצ בעיקר,יבנה-אשדוד,בקיצור לא נסיעות ארוכות במיוחד.

אני חושב שרכב עד 1400 סמ"ק יהיה בשבילי,אם יש לכם משהו אחר להציע אשמח לקבל המלצות אין לי לבצע חריגה של 2000 שקל אם צריך,באמת שאני לא מבין גדול ברכבים,לכן אני מבקש את עזרתכם.

ממה שראיתי ביד 2 עד עכשיו:

פג'ו 206(מעדיף פחות)

פיאט פונטו(גם ספייס)

יונדאי גטס

פולקסווגן פולו

פולקסווגן גולף

שברולט אבאו

איביזה (פחות הטעם שלי)

תודה:)

פורסם

על כל הרכבים האלה דובר רבות אם קצת חיפושים תמצא על כולם.

ובכל זאת נחזור על הנושא:

איביזה ופולו:רכבים טובים לאיביזה יש נטייה להגיע לידיים לא אחריות עלות חלקים יחסית יקרה בשניהם בגיר ידני תצרוכת דלק טובה.

שברולט אבאו:רכב לא בטיחותי. זול לתחזוקה תצרוכת דלק סבירה בגיר ידני. על אוטומטי תצרוכת דלק של משפחתית.

פיג'ו 206:שווה בדיקה רכב בעל התמורה הטובה ביותר מכל הרכבים שבחרת,גיר אוטומטי בעייתי הרוב כידני אופציה מעולה.

פיאט פונטו:באה בשתי גרסאות 60 או 80 כוח סוס מערכת קירור הדורשת נוזל קירור מקורי על מנת לחסוך בבעיות בעתיד.אחזקה זולה.

יונדאי גטס:אמינה אבל לא חסכונית רוב הדגמים בטווח המחירים שנתת בשוק הם מנועים 1350 נסה למצוא רמת אבזור מעל GLF

גולף:עלות האחזקה שלה תהיה הגבוהה מכל האחרות פה,במחירי הטווח שלך זה בעייתי אבל אפשרי

עוד מתמודדת זה רנו קליאו ומגאן דור ראשון ושני.

גירים אוטומטיים נוטים להיות יקרים יותר לתיקון לכן אם אין לך בעיה עם ידני הרווחת גם במחירי התיקון וגם בתצרוכת דלק.

אמינות זה דבר בעייתי ברכב עם גיל מתקדם לכן רצוי אחד עם היסטוריית טיפולים.

פורסם
על כל הרכבים האלה דובר רבות אם קצת חיפושים תמצא על כולם.

ובכל זאת נחזור על הנושא:

איביזה ופולו:רכבים טובים לאיביזה יש נטייה להגיע לידיים לא אחריות עלות חלקים יחסית יקרה בשניהם בגיר ידני תצרוכת דלק טובה.

שברולט אבאו:רכב לא בטיחותי. זול לתחזוקה תצרוכת דלק סבירה בגיר ידני. על אוטומטי תצרוכת דלק של משפחתית.

פיג'ו 206:שווה בדיקה רכב בעל התמורה הטובה ביותר מכל הרכבים שבחרת,גיר אוטומטי בעייתי הרוב כידני אופציה מעולה.

פיאט פונטו:באה בשתי גרסאות 60 או 80 כוח סוס מערכת קירור הדורשת נוזל קירור מקורי על מנת לחסוך בבעיות בעתיד.אחזקה זולה.

יונדאי גטס:אמינה אבל לא חסכונית רוב הדגמים בטווח המחירים שנתת בשוק הם מנועים 1350 נסה למצוא רמת אבזור מעל GLF

גולף:עלות האחזקה שלה תהיה הגבוהה מכל האחרות פה,במחירי הטווח שלך זה בעייתי אבל אפשרי

עוד מתמודדת זה רנו קליאו ומגאן דור ראשון ושני.

גירים אוטומטיים נוטים להיות יקרים יותר לתיקון לכן אם אין לך בעיה עם ידני הרווחת גם במחירי התיקון וגם בתצרוכת דלק.

אמינות זה דבר בעייתי ברכב עם גיל מתקדם לכן רצוי אחד עם היסטוריית טיפולים.

תודה על התשובה.

אני חושב ללכת על הפונטו אבל אני יגיד לך מה,הרכבים האלה עוברים כמה ידיים לכן אני לא יודע מה קרה שם מבחינת אחזקה,אז כפי שאמרת היסטוריית טיפולים זה משהו שנחוץ לבדוק,מה גם תקן אותי אם אני טועה אבל הבנתי שהרכבים שציינתי אם בהתחלה בתור חדשים דוגמא פונטו הייתה אוכלת 1:16 אז כיום עקב ההתיישנות שלה היא אוכלת 1:12 סתם דוגמא,זה נכון?

עוד שאלה:

שווה להשקיע עוד 5-6K על טויוטה יאריס 1300 סמ"ק?

פורסם

בטח שעדיף להשקיע ברכב יותר איכותי במידה ומתאפשר לך רק אל תיקח לפי מותג זה לא פלאפון.

אבל רכב לא מתחיל לצרוך יותר בגלל שהוא ישן יותר אלה רק כאשר המנוע מתחיל למות או מערכת הזרקה סתומה או מערכת הדלק.

יש לי באלנו משנת 97 עם 216 אלף שצורכת קרוב ל14 קילומטר לליטר שזה נחשב לנתון טוב .

פיאט בגרסה של ה60 תוציא עם רכב שמטופל טוב עד 18 ק"מ לליטר.

פורסם

כן, עם השנים צריכת הדלק יכולה להפגע.

יאריס? לא. לא מצדיקה את המחיר שלה.

אגב, לגביי הגטס - ה1.35 קיבל שם של רכב לא חסכוני בגלל הגיר האוטומטי, עם הגיר הידני צריכת הדלק המתקבלת סבירה למדי. בנוסף יש בהיצע המנועים מנוע 1.6 חזק יותר מה1.35, ובבינעירוני יתאמץ פחות וצריכת הדלק שלו תהיה טובה יותר מזו של ה1.35. מה גם שה1.6 לא נמכר לליסינג ונמכר רק ברמת הגימור הגבוהה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב נראה לי שצמצמתי אפשרויות לפולו ,פונטו ספייס או שאשקיע עוד קצת ליאריס.

מה לגבי סיריון שנת 2001 אוטומט 1300 סמ"ק,אופציה טובה?

• תוכן חדש...