Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטי HD נתקעים אחרי 40 דקות בערך, בכול נגן שניסתי עד עכשיו , ובכמה סרטים שונים.

אחרי שהסרט נתקע, אני לא יכול לכבות את הנגן ,ושום דבר במחשב לא מגיב אבל עכבר עובד.

והפיתרון היחידי הוא ריסטרט.

חשוב לציין שבמהלך ה40 דקות, או עד שהסרט נתקע, הסרט עובד מעולה ללא תקעיות וללא דיליי.

ניסיתי להחליף נגן,לעדכן כרטיס מסך,ולמחוק ולהתקין מחדש את הקודקיםk lite

מה לעשות?:shock:

תודה.

פורסם

קודם כל, KLITE זו חבילת מקודדים שברא השטן, היא רק תעשה לך בלאגן במערכת, גם אחרי הסרה שלה ישארו במערכת Leftovers שלה.

תתקין media player classic home cinema מכאן. תפתח את אחד מקבצי הוידאו שלך ותנגן אותו בעזרת הנגן הזה, הנגן הזה משתמש במקודדים פנימיים משלו, תבדוק האם הבעיה משתחזרת.

פורסם

טוב ניסיתי את הנגן שהמלצת, והסרט שוב נתקע.

אבל שמתי לב שהוא נתקע פחות או יותר בנגוע ספציפית בסרט ובלי קשר לכמה זמן הוא פועל.

וזה לא בעיה בקובץ עצמו זה קורה לי בכול סרט בזמן אחרון פחות או יותר בסצנה בדקה ה40

פורסם

עדכון דרייבר לכ.מסך.

בנוסף, יש מצב שהמחשב שלך מתחמם.

תוריד hwmonitor, תפעיל סרט לחצי שעה ובדוק מעלות של מעבד וכ.מסך.

אם מתחמם, לבדוק שהמאווררים מסתובבים כראוי ולא מפוצצים אבק.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

איזה מעבד יש לך? איזה כרטיס מסך יש לך? כאשר אתה מנגן את הסרט בתוכנה שהבאתי לך, כתובה בצד שמאל למטה המלה DVXA כמו בתמונה המצורפת?

Untitled.jpg

פורסם

זה מחשב נייד בעל כרטיס מסך מובנה עדכנתי את הדרייבר ועד עכשיו לא היתה לי שום בעיה להפעיל סרטים בכלל.

הבעיה היא לא בחימום המחשב כי ניסתי היום בבוקר אחרי שהמחשב היה מוכבה כול הלילה וזה נתקע בדיוק אחרי איך שעברתי

ל דקה- ה40 של הסרט (אני יכול לצפות רצוף בערך עד הדקה ה40 בכול סרט)

אדידאס לא כתוב לי DXVA

פורסם

זה שהמחשב היה מכובה על הלילה לא אומר שהוא לא מתחמם, הוא מתחמם בזמן מאמץ. תנסה באמת לבדוק טמפרטורות, כמו כן, בזמן ניגון הסרט תפתח את ה Task manager ותראה את מצב המעבד, על כמה אחוזים הוא עומד?

איזה מחשב נייד יש לך ואיזה כרטיס מסך, דגם?

פורסם

תפתח RUN COMMAND ותכתוב שם eventvwr, יפתחו לך הלוגים של מערכת ההפעלה. תסתכל עת התמונה שצירפתי, תקליק על Administrative events , תמתין שיטענו הלוגים וחפש שם את השורה שמראה כנראה על התקיעה או הריסטרט של המחשב. תעלה לכאן את התיאור או קוד השגיאה או שתנסה ע"י חיפוש בגוגל להבין מה גרם לבעיה.

Untitled.jpg

פורסם

שלחתי לך 2 הודעות בפרטי שנראה לי קשורות תגיד לי מה דעתך

ואני מוסיף תמונה של המעלות תוך כדי צפייה בסרט

תודה

דשד.jpg

פורסם

סביר להניח שמדובר בבעיה תוכנתית של מערכת ההפעלה שנוגעת לשיחרור זיכרון, הפיתרון הוא פירמוט (חזרה לפקטורי דיפולט בניידים בעלי מחיצת התקנה תקינה).

פורסם

בשגיאות ששלחת לי לא ראיתי משהו שיכול לעזור, אני לא חושב שאלו השגיאות שאנחנו צריכים. אני מסכים עם saay222, תפרמט את המחשב, תתקין מערכת הפעלה נקיה, ווינדוס 8 או 7, 64 ביט עדיף. אל תתקין שום חבילת מקודדים, זה רק יעשה בלאגן, תתקין את ה MPC-HC שהבאתי לך לינק אליו, הוא עם מקודדים פנימיים, אתה יכול גם להתקין את XBMC לניהול המדיה שלך, אחלה תוכנה לקולנוע ביתי שמגיעה גם כן עם מקודדים פנימיים. אם אחרי פירמוט ושימוש ב MPC-HC עדיין יש בעיות, כנראה בעיית חומרה.

לא צריך מחיצת התקנה, תכניס דיסק התקנה של WIN8 או WIN7, דרך הדיסק מפרמטים את ה Partition ומתקינים, ככה תהיה לך התקנה נקיה בלי Junk. רק לא לשכוח לגבות חומר לפני.

פורסם

עוד אפשרות שאני חושב עליה, קרה לי בעבר שסרט מסוים נתקע ברגע מסוים בגלל בעייה באחד הפריימים (הINDEX של הסרט היה פגום/תקול)

תנסה לראות אם זה חוזר בסרטים נוספים, אם זה קורה ספציפית רק בסרט הזה, יכול להיות שהבעיה כלל לא במחשב שלך.

• תוכן חדש...