Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Vix היקרים שלום

כולם פה מבינים שעסק חייב להרוויח כדי להתקיים ולהתקדם הלאה ואין פה שום עוררין, מצד שני שצרכן מגיע לרכוש מוצר הוא מסתכל על השורה התחתונה וזה המחיר ! את הצרכן לא מעניין כל ההסברים שלכם עד כמה שאתם צודקים וזה מובן. שצרכן מסתכל על מוצר של CG והוא עולה 20-30 אחוז יותר הוא פשוט יחפש אלטרנטיבות אחרות וזה פשוט חוקי הטבע במקרים האלה ואתם כיבואן צריכים לתת את הדגש על זה ולגרום לצרכן הישראלי לרכוש ממכם או מהחנות שמייבאת את המוצרים מכם. אז נכון היה פה פריקת עצבים ולחץ כי הצרכן הישראלי מרגיש שדופקים אותו בכל דבר כי הוא ישראלי והוא בולע את הרוק וממשיך הלאה. אין מדובר פה על מצרכי בסיס לקיום אלא על מוצרי דיטיילינג לשיפור מראה הרכב וחווית הנהג, אז אני חושב שאתם כיבואן צריכים להילחם עבור הצרכן הישראלי עבור המחירים.

תודה ושבת שלום.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

vix, בהסתכלות לאחור אתם צודקים אנחנו קשים מאוד, לפעמים מידי.

עד היום את רוב ההזמנות שלי עשיתי מהארץ (מכם ומאוטוסטור), בדיוק בגלל האקסטרה יחס, ובאמת שהייתה לי בעיה עם הכפפה נשלחה לי חדשה בלי יותר מידי בלבולי שכל.

אני לא בדקתי את המחירים ואני לא יודע מה ההוצאות שלכם אבל פתאום המחירים עלו, חלקם בצורה דרסטית יותר וחלקם פחות, עליית מחירים (ולא משנה איך היא תעשה לאט לאט או בבת אחת) תעצבן את הקונים כי זה האינטרס שלנו, לחסוך כמה שיותר והאינטרס שלכם זה להרוויח כמה שיותר.

אני בהחלט לא מסכים עם מי שטען שזו חזירות ולדעתי זכותו של כל אחד לגבות כמה כסף שהוא רוצה ואני בעד שאנשים ירוויחו כי בסופו של דבר גם אני מרוויח מזה (אתם תרוויחו ותמשיכו להתקיים ואפילו תגדלו, כבר נכנסים כל מיני יצרנים חדשים דרככם).

דבר אחד שאני מאוד מסכים איתו (וייתכן שחשבתם על זה) זה מה שדורקי כתב, המחירים היו נוחים מאוד וקנינו ווקסים, אוטמים, גלוני ONR וכיו"ב, לי כרגע יש חומרים מעל ומעבר ואין לי סיבה לרכוש (אם אתם אומרים שהשוק הפרטי תופס פחות נתח אז בטח פחות אכפת לכם, אבל אני מקווה שאוטוסטור לא ייפגעו מזה).

בנוגע לAPC (שמשמש פה כדוגמא הרבה פעמים) אנחנו הצרכנים לא זוכרים (או מתעלמים ממנו) בסוגית הAPC הוא יחס הדילול, בAPC של מגווירס אפשר לקבל מקסימום 40 ליטר בדילול הכי עדין, לעומת זאת אצל CG הדילול הוא 1:200 אם אני זוכר נכון כך שבתוצאה הסופית מתקבל הרבה יותר חומר וייתכן שפער המחירים נהיה לא כל כך גבוה (אבל עדיין, אני רואה גלון בפחות מ100 ש"ח והשני ב200 ש"ח אני אקנה את הזול יותר).

שבת שלום לחזירים וללא חזירים :wink:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יחס הדילול אצל CG זה עד 1:20.

זה לא משנה את העבודה שהוא יקר פי כמעט 3 מAPC של מגווירס.

באתר שלהם הוא עולה25 דולר והAPC של מגווירס עולה באוטוגיק 17 דולר

יחס מחיר בדולרים למחיר בארץ בשקלים במגווירס הוא 5.23 שקל לדולר

יחס מחיר בדולרים למחיר בארץ בשקלים בCG הוא 9.8 שקל לדולר

בכל אופן אני מברך את השירות ואת הנוכנות שלהם לרצות את הלקוחות.

שיהיה בהצלחה בהמשך :)

פורסם
Concentrated Yes, can be diluted up to 1 part product to 20 parts water; dilute product according to your cleaning needs

http://www.chemicalguys.com/Chemical_Guys_CLD_101_All_Clean_p/cld_101.htm

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-Chemical-Guys-Cut-2-0-3-78L.html

אגב בשביל הספורט

גלון פוליש 829 בארץ

גלון פוליש באתר CG הוא 58 דולר

יחס דולר לשקל 14.13

פורסם

תמיר,

1. מחירי הגלונים שאתם רואים אכן גבוהים מכפי שצריכים להיות, זאת מאחר שכלל לא נמכרו עד כה ללקוחות פרטיים אלא לאנשי מקצוע ועסקים בלבד. המחירים בהחלט צריכים לעבור התאמה לפני שיצאו בשיווק מסודר ללקוחות פרטיים וכבר התייחסנו לנושא הזה עוד לפני שהפוסט הזה נפתח בכלל. לאוטוסטור יש מס' בודד של גלונים של 4-5 מוצרים בלבד, היה ביקוש וניסינו למלא אותו בחופזה, הטעות היא שלנו ותטופל.

שוב, התייחסנו לנושא עוד לפני שנפתח כאן הפוסט.

2. כדי שלא תטעה או תוטעה, אל תשווה תפוחים לתמרים, בעוד All Clean+ מבוסס על תמציות הדרים, אחרים זולים יותר מבוססים על פורמולות שאינן טבעיות ולכן ההפרש במחיר מלכתחילה.

אם תרצו מוצר לניקוי רב תכליתי שנותן תמורה מעולה למחיר, ואין לכם בעיות עם חומרי ניקוי שאינם מבוססים על תמציות טבעיות, אז לכו על Orange Degreaser שמומלץ לדילול של עד 1:60, מספק תוצאה מעולה ותמורה מצוינת למחיר.

פורסם

חברים, אני שמח מאוד לקרוא את התגובות האחרונות.

אני גם שמח מאוד לראות את חבריי היקרים מויקס ערים לנושא. מאז שחבר השב את תשומת ליבי לאשכול והודות לקשר ההדוק עם ויקס, ניכר לי שקיים יחס מיוחד בין אוטוסטור, לויקס וללקוחות. הרי בסופו של תהליך - כולנו בסירה גדולה אחת.

אני יכול להעיד ולומר שויקס עושים מאמצים גדולים לשפר את רמת המחיר ואנו הבטחנו שנעזור ונעשה כל שביכולתינו לדאוג לקהל הצרכנים הפרטי. נכון יש מגבלות ולא נגיע לשלמות - אבל נעשה את המקסימום.

עניין נוסף חשוב לי לציין, ולא רק מתוך דאגה לחנות שלנו - אלה מתוך אמונה אמיתית שלכולם צד בדבר: גם אתם כלקוחות יכולים להשפיע - אם יש לכם את האמון באנו שנדע לעמוד לצד לקוחותינו (גם אנחנו וגם ויקס כיבואן ונציג היצרן בישראל), הקפידו לרכוש בישראל - לחזק את נותני השירות, החנויות, העובדים, היבואנים. כך זה עובד.

ווידוי נוסף ככה מהלב: פעם חבר קרוב שאל אותי: "איך זה שאתה מוציא חשבוניות על כל שקל? אני רואה הרבה חנויות שככה מחפפות מידי פעם.." וזה נכון הוא צודק.. אבל מבחינתי זו התרומה לקהילה שלי, עשיר לא הייתי ולא אהייה, ונכון ארוויח קצת פחות.. אבל מדינה צריכה להתקיים ועלינו להיות ערבים זה לזה. כך נהפוך לאזרחים טובים יותר - למדינה טובה יותר. לקנות בארץ זה לעזור לארץ ולתושביה.

פורסם

כול הכבוד למשה ולנציגי vix שעושים ויעשו את מרב המאמצים להקל עלינו במחיר ( לפי מה שהם כתבו ) .

אל תשכחו שחומרי דיטיילינג זה לא תמונה שקונים פעם בשנה , תולים על הקיר ושוכחים. אלא אלה חומרים שאנשים משתמשים לעיתים קרובות בשביל לתחזק ולשמור על הרכב .

אני קניתי מאוטוסטור לא מעט דברים, ואני גם מקווה להמשיך להנות מאותה איכות של חווית הקניה והמחיר בעתיד.

ואל תשכחו ש"הלקוח תמיד צודק " :lol:.

פורסם

במקרה שלפנינו, אתם משווים את המחירים באוטוסטור למחירים ב CYC בעוד המצב שונה לחלוטין שכן CYC היא יבואנית בעצמה ורוכשת את המוצרים ישירות מ Chemical Guys, כנ״ל רוב האתרים הגדולים כמו שינרמה, אוטוגיק וכו.

כאן בארץ אנו היבואן הבלעדי וחנויות אחרות/משתמשים פרטיים לא יכולים לרכוש בעצמם מהיצרן, אז נוצר מצב שאוטוסטור הוא יד 3 בעוד CYC הם יד שניה וקונים את המוצרים ב25-35 אחוז פחות לפחות.

מי שבדק וחקר לעומק בטח הבחין שעליית המחירים נרשמה אך ורק במוצרי C.G - המחירים של מוצרי Menzerna, MG, TW, DJ, OPT ועוד כמה יצרניות לא השתנו בכלל.

עליית המחירים נובעת מעצם עליית מחיר הקנייה של מוצרי C.G מהיבואן המקומי (VIX).

אם היינו רוצים להתנהג בחזירות - היינו מעלים את מחירי MG, OPT וכו'

מוצרים בהם ההפרש מורגש הם מוצרים כגון Hybrid V7', Black Light וכו', נמכרים כאן בהפרש של 20-30 אחוז יותר, והפער הזה אינו נובע מ"חזירות" אלא מהגיון פשוט, אנחנו מוכרים לחנות ומרויחים את החלק שלנו, והחנות מוכרת לכם ומרויחה את החלק שלה, וודאי הגיוני שאם אנחנו היינו מוכרים ישירות לכם מחיר המוצר היה זול יותר (והיה בעבר).

אחרי שמתעלמים מכל רעשי הרקע, התמונה הופכת לברורה יותר...

1. מחירי הגלונים שאתם רואים אכן גבוהים מכפי שצריכים להיות, זאת מאחר שכלל לא נמכרו עד כה ללקוחות פרטיים אלא לאנשי מקצוע ועסקים בלבד. המחירים בהחלט צריכים לעבור התאמה לפני שיצאו בשיווק מסודר ללקוחות פרטיים וכבר התייחסנו לנושא הזה עוד לפני שהפוסט הזה נפתח בכלל. לאוטוסטור יש מס' בודד של גלונים של 4-5 מוצרים בלבד, היה ביקוש וניסינו למלא אותו בחופזה, הטעות היא שלנו ותטופל.

שוב, התייחסנו לנושא עוד לפני שנפתח כאן הפוסט.

מכירים את המשפט "פעם אחת-שטויות, פעם שנייה-קורה, פעם שלישית-מגמה"?

אני גם שמח מאוד לראות את חבריי היקרים מויקס ערים לנושא. מאז שחבר השב את תשומת ליבי לאשכול והודות לקשר ההדוק עם ויקס, ניכר לי שקיים יחס מיוחד בין אוטוסטור, לויקס וללקוחות. הרי בסופו של תהליך - כולנו בסירה גדולה אחת.

משה אתה מוכר נחמד ויש אליך הרבה סימפטיה בפורום (גם אני ביקרתי ורכשתי אצלך בחנות) ולכן הלקוחות יהיו מוכנים לשלם פרמיה סבירה כדי לקנות דרכך, כשהפרמיה תיהפך לגבוהה מידי אני מניח שהנכונות הזו תפחת.

היום כולם בסירה אחת, אבל בעוד ש- VIX ו'אוטו-סטור' תלויים בביקושים מקומיים, לצרכן המקומי ישנן היום לא מעט אופציות אחרות שפתוחות בפניו.

מסקנות אישיות מהשרשור הזה הסקתי, וכדאי שכל אחד יעשה כך.

פורסם

ואו סוף סוף נחמד לקרוא פה תגובה של משה מאוטוסטור.

זה כבר זמן רב שיש פה מחמאות גדולות מאוד על השירות הטוב והנהדר והאישי של משה מהחנות.

זה הגיע לרמה כזו שאני לא יודע אילו עוד עובדים יש בחנות אם בכלל...כולם מדברים רק על משה מאוטוסטור (: וזה טוב, זה מחבר אותי לחנות כשיש לי שם.

אין דבר שארצה לעשות יותר מלרכוש באוטוסטור, כשאין מוצר מסוים אז משה מציע לי מוצר אחר וגם לרוב נותן לי פוצוי קל במחיר.

אני בטוח שגם כשיהיה מפיץ מקומי בבאר שבע, אין מצב בעולם להגיע למבחר הגדול יחסית שיש בחנות המקוונת.

הערה ראשונה: יש לכם הרבה מוצרים של מגווירס...למה אין בארץ את הבאג אנד טאר שלהם? מוזר לי, גם בג'ים שופ אין.

הערה שניה: זה שהמחירים בארץ בכל תחום יהיו גבוהים, זה ידוע וזה בסדר...

הבעיה היא כשהמחירים גבוהים מדי.

זה נדיר ששרשור זוכה ל 80+ תגובות ולכל כך הרבה צפיות, כל זה בגלל שאכפת לנו ואנחנו לא רוצים להזמין מחו"ל.

אני רוצה לקנות בארץ, המגוון שיש פה מספק אותי, השירות שיש פה מספק אותי....רק תנו לי את הצ'אנס להרגיש ששילמתי סכום סביר ולא להביט על המחיר, להשוות ולהגיד לעצמי "רגע, נראה לי שיש פה משהו לא הגיוני", מצבים קיצוניים דורשים אמצעים קיצוניים...כלומר, עם בטחון כלכלי דרך פייפאל, אני ארשה לעצמי לקחת את הסיכון ולהזמין בדואר מחו"ל, רק בלית ברירה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אחרי צפיה בשרשור הזה אני חייב להגיד שהתפיסה שלי היא שאני קונה איפה שהכי זול, לא מעניין אותי אם זה בארץ או בחו"ל ולחלוטין לא מעניין אותי איזה אם בכלל בתי עסק יפגעו מההחלטה שלי, אני הצרכן, הפרוטה נמצאת בכיסי ומי שרוצה אותה אצלו שיתאמץ בשביל זה, ואין שום סיבה שאני אשלם יותר מהמחיר הכי זול שאני יכול למצוא, גם את התירוץ הוא ש"החנויות בארץ הן היד ה3 של המוצר".

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אחרי צפיה בשרשור הזה אני חייב להגיד שהתפיסה שלי היא שאני קונה איפה שהכי זול, לא מעניין אותי אם זה בארץ או בחו"ל ולחלוטין לא מעניין אותי איזה אם בכלל בתי עסק יפגעו מההחלטה שלי, אני הצרכן, הפרוטה נמצאת בכיסי ומי שרוצה אותה אצלו שיתאמץ בשביל זה, ואין שום סיבה שאני אשלם יותר מהמחיר הכי זול שאני יכול למצוא, גם את התירוץ הוא ש"החנויות בארץ הן היד ה3 של המוצר".

מחזק.

זה טוב ויפה להכניס כספים לעסקים המקומיים אבל זה לא מעניין אותי ואפילו לא קצת.

השבוע הזמנתי 3 ווקסים (2 עבורי ואחד עבור מישהו נוסף) שלמתי £151.58 שזה בדיוק 870.08₪.

במקרה שלושת המוצרים נמכרים באוטוסטור והמחיר שלהם עומד על 1479.0₪ ללא משלוח. :shock: :shock:

מבחנתי זה הפרש של 609₪ שזה המון המון כסף. (לא חישבתי את המשלוח שזה בערך עוד 30 ש"ח).

בהפרש הזה אני יכול לקנות עוד 2.5 ווקסים איכותיים מחול (ממש איכותיים) או לחילופין לסבסד חלק גדול מהמצלמת ספורט שאני עתיד לקנות או למשל כמעט 2 צמיגים טובים. במצבים כאלו אני אפילו לא מפעיל שיקול לגבי קניה מקומית שכן ישנו פער גדול מאוד.

אז עם כל הכבוד לעסקים הקטנים והמקומיים .. אפילו עם ההפרש יעמוד על 200 ₪ מבחנתי זה פשוט לא משתלם.

עריכה : זה לא משנה אילו מוצרים הזמנתי.

עריכה 2: אל תדאגו לגבי המכס.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
מחזק.

זה טוב ויפה להכניס כספים לעסקים המקומיים אבל זה לא מעניין אותי ואפילו לא קצת.

השבוע הזמנתי 3 ווקסים (2 עבורי ואחד עבור מישהו נוסף) שלמתי £151.58 שזה בדיוק 870.08₪.

במקרה שלושת המוצרים נמכרים באוטוסטור והמחיר שלהם עומד על 1479.0₪ ללא משלוח. :shock: :shock:

מבחנתי זה הפרש של 609₪ שזה המון המון כסף. (לא חישבתי את המשלוח שזה בערך עוד 30 ש"ח).

בהפרש הזה אני יכול לקנות עוד 2.5 ווקסים איכותיים מחול (ממש איכותיים) או לחילופין לסבסד חלק גדול מהמצלמת ספורט שאני עתיד לקנות או למשל כמעט 2 צמיגים טובים. במצבים כאלו אני אפילו לא מפעיל שיקול לגבי קניה מקומית שכן ישנו פער גדול מאוד.

אז עם כל הכבוד לעסקים הקטנים והמקומיים .. אפילו עם ההפרש יעמוד על 200 ₪ מבחנתי זה פשוט לא משתלם.

עריכה : זה לא משנה אילו מוצרים הזמנתי.

עריכה 2: אל תדאגו לגבי המכס.

לא מפחיד קצת לקנות בסכומים כאלה כשאתה לא יודע מה יכול לקרות למוצרים בדרך ?

פורסם

אני הזמנתי לפני כמה חודשים הזמנה בעלות של 500+ DETAILED CLEAN,הם אורזים את זה בצורה מאוד טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...