Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבלים Gauge

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי להבין כמה דברים ואני ישמח מאוד עם מישהו יוכל לספק לי תשובה לשאלות שלי אז ככה

קיבלתי מחבר כבל שנראה מרשים ועבה במיוחד אני מסתכל על הכבל שיוצא מהמגבר לסאב זה נראה כמו חוט ברזל לידו

חיברתי אותו במקומו תאמת לא שומע ממש הבדל... אבל רציתי לדעת עם זה לא מסוכן שאני משחק עם עובי שונה של חוטים כי הבנתי... שיש לעובי גם משמעות

רציתי גם לדעת עם כדי לחתוך מהחוט הזה ולתת מהמגבר לרמקולים ולסאב

בתודה מראש

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לא תוכל לשמוע הבדל, אלה אם כן השימוש בכבל הקודם היה בצורה לקוייה שבאמת לא מותאמת להספקים שזורמים בו.

לפי דעתי השידרוג הזה מיותר ולא יוכל להועיל, כניראה הכבל שקיבלת הוא אכן כבל מתח של המגבר, האם הוא דומה בעובי ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לא תוכל לשמוע הבדל, אלה אם כן השימוש בכבל הקודם היה בצורה לקוייה שבאמת לא מותאמת להספקים שזורמים בו.

לפי דעתי השידרוג הזה מיותר ולא יוכל להועיל, כניראה הכבל שקיבלת הוא אכן כבל מתח של המגבר, האם הוא דומה בעובי ?

הספק לא זורם לשום מקום ואין לו קשר לחוט

חוט נבחר לפי כמות זרם שהוא צריך להוליך .

אם קיבלת כבל עבה יותר אז רק שיפרת .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אם אתה צריך להעביר 30 אמפר, בכבל של 8 גייג, אתה לא תשפר שום דבר אם תביא כבל של 0 גייג.

ואם אתה צריך להעביר 0.3 אמפר. ואתה תעביר אותו עם כבל של 0 גייג, באורך של 10 מטר,

לא רק שיפרת, אני בספק אם משהו יגיע לצד השני

אז להגיד שזה ישפר, זה לא בהכרח נכון לכל המקרים

וגם אם על הנייר, יהיה שיפור במעבר המתח, אם זה שינוי שהאוזן האנושית יכולה לשמוע.או אפילו לחשוב שהשינוי נעשה. אני שם 1000 שקל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אם אתה צריך להעביר 30 אמפר, בכבל של 8 גייג, אתה לא תשפר שום דבר אם תביא כבל של 0 גייג.

ואם אתה צריך להעביר 0.3 אמפר. ואתה תעביר אותו עם כבל של 0 גייג, באורך של 10 מטר,

לא רק שיפרת, אני בספק אם משהו יגיע לצד השני

אז להגיד שזה ישפר, זה לא בהכרח נכון לכל המקרים

וגם אם על הנייר, יהיה שיפור במעבר המתח, אם זה שינוי שהאוזן האנושית יכולה לשמוע.או אפילו לחשוב שהשינוי נעשה. אני שם 1000 שקל.

מיקמיק לחשוב שהשינוי נעשה ?

יש אנשים שיוסיפו דבק על הכבל ויחשבו שיש שינוי ענק !

פסיכולוגי הכול פסיכולוגי

בקשר לאוזן אני מסכים איתך בהחלט !

פורסם

איזה מעבר מתח

מתח לא עובר לשום מקום בשום תנאי

יהיה שיפור בהולכת זרם , מה שיכול להוריד חום מהכבל

יכול לתת למגבר אספקת זרם רציפה יותר .

אם זה ישמע לאוזן או לא תלוי עד כמה המצב קודם היה לא טוב

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...