Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע VAG TDI עם עדכון תוכנה עבד תקין, אבל עכשיו יש קירטוע שהמוסך לא מוצא לו את המקור.

רציתי רק לשלול את האפשרות שזה יכול להיות קשור ל"צ'יפ". האם זה אכן כך, שאם הכל עבד תקין, אז זה לא כמו וינדוס, שיכול פתאום לקבל תקלה? (התקלה היא שהמנוע עובד תקין כשמניעים, אבל כשנוגעים בגז אז מתחיל לקרטע למשך איזה זמן).

נבדקו כבר מרססים ומשאבת הזרקה. זה מנוע כמו גולף דור 4.

תודה

פורסם

עדיין יש את השאלה, כי בוינדוס יכול להיות איזה תקלה בתוכנה, אבל אני לא יודע לגבי תוכנת רכב, שאולי זה דבר שלא יכול להשתנות, או לפחות לאחר כיבוי והדלקת רכב שיחזור למצב מקורי, בלי אפשרות לזיכרון תקלות. מה שכן יש במערכות הפעלה למחשב.

פורסם
עדיין יש את השאלה, כי בוינדוס יכול להיות איזה תקלה בתוכנה, אבל אני לא יודע לגבי תוכנת רכב, שאולי זה דבר שלא יכול להשתנות, או לפחות לאחר כיבוי והדלקת רכב שיחזור למצב מקורי, בלי אפשרות לזיכרון תקלות. מה שכן יש במערכות הפעלה למחשב.

אין תקלות בתוכנה. תוכנה עושה בדיוק בדיוק את מה שאמרו לה לעשות, ללא עוררין. (כל עוד החומרה עצמה עובדת כמו שצריך)

הבעיות באות כשאומרים לה לעשות משהו, ולא באמת רצית שהיא תעשה את זה. :-D

לא משנה אם זה המתכנת או אתה.

לגבי עניין הזכרון והשינוי העצמי, נכון, אתה צודק פה. זה פשוט עוד תפקוד שמוסיף מקום לבאגים.

אותו סיפור עם וינדוס. נכון שבוינדוס יש הרבה יותר מקום לתקלה, אבל וינדוס עצמו הרבה יותר גדול מתוכנת הניהול מנוע באוטו.

מה שאני רומז עם החפירה שלי, זה שכן, אם שינית את התוכנה, אז הגיוני שאולי היה שינוי לא טוב. או שאולי השינוי העלה בעייה שהייתה בתוכנה המקורית כל הזמן הזה. שורה תחתונה, זה אופציה. אולי קצת לא סבירה, אבל אופציה.

• תוכן חדש...