Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחר 12 שנים רצופות ברשת פלאפון הותיקה, החלטתי שבא לי לחסוך בעלויות המפעיל הסלולרי

כיום אני משלם להם 100 שח לחבילת "הכל כלול" הידועה...

אני רוצה לחסוך, רוצה ללכת למפעילים של 10-15 שח בחודש.

לא אכפת לי אם יהיו לי הרבה ניתוקים ואי זמינות, אינני סובל מתופעת נומופוביה, סבא שלי עליו השלום לימד אותי שטלפון נייד הוא מכשיר לשעת חירום, אשר חוסך לך לעמוד חסר אונים במצבים לא שגרתיים בהם אתה זקוק לעזרה.

אני אשמח לשמוע את החברים שמנויים למפעילים הזולים, האם זה באמת מסתכם ב10-15 שח כמו שזה מפורסם, האם לאחר תקופת "מבצע", ניתן פשוט לנתק וללכת הלאה, וכל דבר חיובי או שלילי שיש לכם לתת לי כמידע לפני ביצוע.

תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תלוי בצריכת השירותים שלך. אם אתה צורך כמה עשרות דקות והודעות ולא זקוק לאינטרנט, או רק ל נפח קטן - כנראה שהתוכנית המתאימה לך היא של "הוט" - 13 אג' לדקה ללא דמי מנוי חודשיים. לשאר החברות יש תוכניות עם דמ"ש בסביבות 10 ש"ח ועלות דומה לדקה.

אם אתה צרכן יותר כבד בדוק את 012 - תוכנית דקות שיחה והודעות ללא הגבלה ו-1 ג"ב גלישה ב-49 ש"ח לחודש, או 3 ג"ב ב-59 ש"ח לחודש). בדוק גם את גולן ואת יופון של מגה ודור-אלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברמת העיקרון, אני לא מגיע ל100 דקות אם נתבסס על המטרה המקורית של טלפון.

בגלל החבילה אני מקשקש עם כל העולם ואשתו תו"כ רכיבה באופניים/הליכה, אבל אין לי בעיה לחזור לשמוע רדיו, או שיתקשרו אליי

באינטרנט אני משתמש המון (אין מחשב), אבל אפשר לקנות מחשב בכסף שחוסכים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אתה משתמש הרבה באינטרנט קח את אחת מחבילות הדיבור החופשי וגלישה 3 ג"ב של 012\הוט\גולן\יופון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה שההבדלים קטנים - סדר הגודל הוא 60 ש"ח בחודש. אל תתעצל - בדוק באתרים הרלוונטיים.

דומני שגולן נמותנים 2-3 חודשים חינם ורק אח"כ מתחילים לגבות 99 ש"ח לחודש. 012 גובים 59 ש"ח מהיום הראשון. דומני שליופון יש איזו הנחה בחודשיים הראשונים, וגם להוט יש תוכנית טובה ואני מרוצה מהקליטה, אבל איני זוכר את הפרטים.

יש לי שני בנים עם סימים של 012, שניהם מרוצים (וגם אני, אם כי אצלי זה אורנג' בלי תחפושת).

פורסם

עברתי בשבוע החולף ל 012, נשארתי עם המספרים הוותיקים שלי 054 והופתעתי לראות שגם 012 מספקים מספרים שמתחילים עם 054. לא רק זאת בטלפון שלי רשום לי מי המפעיל שאיתו בוצעו השיחות , אז בשיחות הישנות מופיע לי "פלאפון" ובשיחות החדשות מופיע לי המפעיל כ "אורנג"

חפשתי וקראתי בויקיפדיה על 012 ועל אורנג ועדיין לא הבנתי מה הקשר בין החברות, אז מישהו מוכן בבקשה להסביר לי בעברית קלה וקצב איטי מה קורה כאן.

פורסם
עברתי בשבוע החולף ל 012, נשארתי עם המספרים הוותיקים שלי 054 והופתעתי לראות שגם 012 מספקים מספרים שמתחילים עם 054. לא רק זאת בטלפון שלי רשום לי מי המפעיל שאיתו בוצעו השיחות , אז בשיחות הישנות מופיע לי "פלאפון" ובשיחות החדשות מופיע לי המפעיל כ "אורנג"

חפשתי וקראתי בויקיפדיה על 012 ועל אורנג ועדיין לא הבנתי מה הקשר בין החברות, אז מישהו מוכן בבקשה להסביר לי בעברית קלה וקצב איטי מה קורה כאן.

פשוט מאד - 012 היא אורנג' לכל דבר ועניין, עם מיתוג מוזל ושירות לקוחות בצ'אט במקום שירות טלפוני מלא.

במקור 012 או "אינטרנט זהב" או "סמייל" היתה חברה נפרדת שהתחילה לפעול בשיחות הבין לאומיות ובהמשך כספק אינטרנט בשנות ה-90. לפני מספר שנים נרכשה על ידי אורנג' והמותג הותיק מנוצל על ידי אורנג' כדי להתחרות בחברות המוזלות האחרות, בעוד שמותג אורנג' נשמר כמותג פרימיום שמספק גם יותר שירותים.

פורסם

גולן טלקום.

10 שקלים לחודש, 60 דק', SMS ללא הגבלה, 60 מגה גלישה ומעבר לכך מחיר סביר לגמרי (נדמה לי 13 אג' למגה, צריך לבדוק אצלם).

הבן שלי נמצא על התוכנית הזו ואני לא מגביל אותו בגלישה בכלל. מגיע גג ל-35 ש"ח בחודש, בד"כ פחות.

פורסם

לא אכפת לי אם יהיו לי הרבה ניתוקים ואי זמינות, אינני סובל מתופעת נומופוביה, סבא שלי עליו השלום לימד אותי שטלפון נייד הוא מכשיר לשעת חירום, אשר חוסך לך לעמוד חסר אונים במצבים לא שגרתיים בהם אתה זקוק לעזרה.

סבא שלי לימד אותי, שאם אתה שומע קולות באנגלית מהשכנים, רוץ מייד להזמין ק.ג.ב., וגם אסור שוודקה תישפך, אחרת תגלה עולם חדש שכולו כאב, אז מה?

גם אם אתה לא משתמש הרבה בטלפון נייד, חשוב שתהיה קליטה בכל מקום. אני מאחל לך שלעולם לא תיקלע למקום עם חור בכיסוי כשבאמת תצטרך את הטלפון.

אולי בשנות ה90 טלפון נייד היה רק לעשירים, וגם הם דיברו בו שיחות קצרות ובקול רם. היום טלפון נייד זה חובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פשוט מאד - 012 היא אורנג' לכל דבר ועניין, עם מיתוג מוזל ושירות לקוחות בצ'אט במקום שירות טלפוני מלא.

במקור 012 או "אינטרנט זהב" או "סמייל" היתה חברה נפרדת שהתחילה לפעול בשיחות הבין לאומיות ובהמשך כספק אינטרנט בשנות ה-90. לפני מספר שנים נרכשה על ידי אורנג' והמותג הותיק מנוצל על ידי אורנג' כדי להתחרות בחברות המוזלות האחרות, בעוד שמותג אורנג' נשמר כמותג פרימיום שמספק גם יותר שירותים.

לי יש עכשיו אורנג', אם אני עובר ל- 012 אני נשאר עם אותו הסים? כי לפי מה שכתבת זה מאוד יכול להיות.

פורסם

שלילי. צריך לקנות סים חדש.

פורסם
לי יש עכשיו אורנג', אם אני עובר ל- 012 אני נשאר עם אותו הסים? כי לפי מה שכתבת זה מאוד יכול להיות.
לא, הם לא מוותרים על הרווח של כ50 ש"ח על חתיכת פלסטיק.
  • תוכן חדש...