Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי בצריכת השירותים שלך. אם אתה צורך כמה עשרות דקות והודעות ולא זקוק לאינטרנט, או רק ל נפח קטן - כנראה שהתוכנית המתאימה לך היא של "הוט" - 13 אג' לדקה ללא דמי מנוי חודשיים. לשאר החברות יש תוכניות עם דמ"ש בסביבות 10 ש"ח ועלות דומה לדקה.

אם אתה צרכן יותר כבד בדוק את 012 - תוכנית דקות שיחה והודעות ללא הגבלה ו-1 ג"ב גלישה ב-49 ש"ח לחודש, או 3 ג"ב ב-59 ש"ח לחודש). בדוק גם את גולן ואת יופון של מגה ודור-אלון.

עדיין יש להם מסלול ללא דמי חודשיים?

פורסם
סבא שלי לימד אותי, שאם אתה שומע קולות באנגלית מהשכנים, רוץ מייד להזמין ק.ג.ב., וגם אסור שוודקה תישפך, אחרת תגלה עולם חדש שכולו כאב, אז מה?

גם אם אתה לא משתמש הרבה בטלפון נייד, חשוב שתהיה קליטה בכל מקום. אני מאחל לך שלעולם לא תיקלע למקום עם חור בכיסוי כשבאמת תצטרך את הטלפון.

אולי בשנות ה90 טלפון נייד היה רק לעשירים, וגם הם דיברו בו שיחות קצרות ובקול רם. היום טלפון נייד זה חובה.

הזכרתי שלא חובה ?

לכן אני מחפש את האופציה הזולה.

ואל תאחל לי, מבטיח לך שכבר נתקעתי בלי קליטה בשעת מצוקה, וכן זה כלל גם הליכה רגלית של חצי שעה בערך כדי להגיע למקום עם קליטה (ברשת פלאפון) (אם מישהו מנסה להבין, זה קורה הרבה על כביש הבקעה + בעומקי המדבר/שטח לא מיושב).

מבטיח להסתדר :)

ואם כבר נכנסת לזה, נסה לחשב כמות הזמן שהינך נמצא לבדך מחוצ לבית בכל יום, אני יכול לגלות לך את שלי נכון לימים אלו:

40 דקות הם הזמן שלי "ברחוב" לבדי בכל יום, כל שאר הזמן אני נמצא במקומות שיש בהם טלפון קווי ואו עם חברים שיש להם טלפון סלולרי, ככה שהשד לא ככ נורא פשוט אנשים נהפכו תלותיים בחתיכת פלסטיק אלקטרוני (שאותי אישית זה מחליא)

תודה לעוזרים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...